Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi "wesolo" sie nowy rok zaczal.po asyscie w wypadku 25grud policja wola mnie i meza na zeznania swiadka.takze dzis wieczor jade a jutro maz.pewnie jeszcze sad dojdzie za pare mscy z potracenia pieszego
No ale z 2ej str jakbym sie nie zatrzymala to na sumieniu bym miala wlasna ucieczke z miejsca
Jeszcze okazalo sie ze sprawczyni to ciotka naszego sasiada zza sciany..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 16:08
Bajka91 lubi tę wiadomość
-
Drzemki mamy w dzień dwie. Pierwsze koło dwóch godzin a druga tak z półtorej godziny. W dzień usypiam go w wózku. Potrafi usnąć w kilka minut. Ostatnio mężowi padl nawet przed znalezieniem smoczka. Na sen u małego nie możemy narzekać. Śpi ładnie i w dzień i w nocy.
Limerikowo, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę Wam moja nie dość że zasypia koło północy to potrafi po godzinie się obudzić już.. jutro lub we wtorek idziemy do lekarza ja już jestem wykończona... Wczoraj od 2 w nocy byłam na nogach bo jak ona zasnęła w końcu to ja się musiałam zbierać
-
Limerikowo wrote:A mi "wesolo" sie nowy rok zaczal.po asyscie w wypadku 25grud policja wola mnie i meza na zeznania swiadka.takze dzis wieczor jade a jutro maz.pewnie jeszcze sad dojdzie za pare mscy z potracenia pieszego
No ale z 2ej str jakbym sie nie zatrzymala to na sumieniu bym miala wlasna ucieczke z miejsca
Jeszcze okazalo sie ze sprawczyni to ciotka naszego sasiada zza sciany..Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Sylwusia100 wrote:Kai u nas Hubert po 20 parę minut idzie już spać. Wstaje tak koło 8.
Sylwia ja to podziwiam cie, że ty dajesz radę. Ja to bym już dawno wysiadla. -
u nas jak kapiemy w zimie co 2 gi dzien to ok jest ze spaniem - od razu po butli odlot, a w dzien bez kapieli to zasypianie przychodzi wolniej, a jak jeszcze nie ma 2go spaceru bo zimno I pada, wieje to w ogole w domu wolna amerykanka, skacza obie rowno
Zuzanna spokojnie wdrapuje sie na sofe I fotele wiec trzeba ja, lapac, na szczescie juz nie robi Lolce bam bam po glowie ale caca czyli glaszcze
w jezyku niemowlat T.Hogan wyczytalam ze im bardziej dziecko jest zmeczone tym mocniej wojuje na spanie
u nas teraz chyba 3jki ida bo od paru dni pobudki nocne z placzemWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 01:27
-
U mnie Hania nadal zasypia przy piersi więc w sumie na razie problemu nie ma. Ostatnio zaczęła nawet lepiej spać i wstaje dopiero koło 7, myjemy ja między 20-21 i spanie potem.
Teraz jak jest tak zimno to Hania nie ma ochoty spacerować. Wychodzimy, ale zaraz musimy wracać.
-
Szynszyl Basia też nie lubi wychodzić w takie zimno. Zaraz marudzi i płacze nie wspominając już o tym że do wózka się nie da posadzić w kurtce bo zaraz się rzuca i wrzeszczy. Tak więc na spacery jako takie chodzimy bardzo rzadko.nad czym ubolewam ale nie jestem w stanie sama dać sobie z nią rady po prostu. Czasem wyjdziemy na podwórko na trochę ale.10 min i ona ciągnie do domu