Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kai wrote:Karolino, powodzenia! To już dziś, prawda?
Tak, właśnie wskakuje pod prysznic. Zrobię chłopakom śniadanie i powoli będziemy się zbierać do dziadków. Najgorsze, że sama bym coś zjadła
Jak się czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 07:17
-
Dziewczyny, dziś 2 października o 12:05 przez cc przyszła na świat Kornelia.
Waga 3450g, długość 55cm, 10 apgar.
Ja już sobie siedzę. Jeszcze trochę i może wstanę.szynszyl, marlon, diewuszka86, Blu, Limerikowo, Sylwusia100, Jutysia, Kai, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Szynszyl no to masz co nosić super że tak ładnie przybiera, odpada duży stres czy się najada itd jak teraz Hania w stosunku do braciszka?
Ola_Ola a jak Twoje pociechy?
W ten weekend robimy Leosiowe urodziny, więc mam nadzieję że nie będę ich świętować na porodówce jutro mam wizytę u gina, zobaczymy co orzeknie, ale nie wydaje mi się żeby było coś szybciej. Jak zwykle muszę uzbroić się w cierpliwość.
Dzieci wyczuwają chyba co się święci i że mamy nie będzie w domu i zrobiły się z nich takie przylepy, zwłaszcza z Leosia. Najchętniej nie schodziłby ze mnie, przynosi tylko zabawki, książki i siada mi na nodze i się bawimy. -
U nas Michal przyniosl bostonke ze zlobka, wiec jest super. Dzis miala byc impreza urodzinowa. Wszystko odwolalam. A Natalia nie spi od 5.00...zyc nie umierac. Oprocz tego od dluzdzego czasu budzi sie co goddine albo i czesciej, juz nawet nie licze
-
Mąż dzisiaj zachorował na bostonke. W buzi na szczęście nie mieliśmy. Huberta chrzestny miał w tamtym roku to a pupie jak go wysypalo to nie mógł siedzieć, a miał też dużo na dłoniach, które go bardzo bolały przy ruszaniu. Podajesz małemu neosine?