Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kahlena, gratulacje! Podziwiam, że nadal pracujesz. Ja co prawda w tej ciąży póki co czuje się bardzo dobrze, ale pobudki o 5:30 i wieczny kontakt z chorymi dziećmi w pracy to nie jest to czego aktualnie najbardziej potrzebuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 11:28
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Kahlena, specyfika faktycznie różna, ale i tak musisz być dyspozycyjna i formie w godzinach pracy, a w ciąży różnie bywa. Niezmiennie podziwiam Ci do dnia z dzieckiem, to ja czasami jestem unudzona tym wszystkim i tęsknię za pracą, ale o odpoczywaniu w niej to raczej nie na mowy, więc szybko odganianie te myśli
-
Kahlen i kalika gratulacje. U nas Hubert ma czasami jakieś fazy na nie. Staram się być wtedy nie ugieta. A wczoraj poszedl spać w bluzie i kapciach, bo miał taki kaprys, a ja już nie walczylam z nim. Śmiejemy się z niego, bo wszystkie dzieci do żłobka biorą misia albo samochód, a moje dziecko bierze bułkę
Panie go podziwiają, że pięknie tańczy. Uwielbia to robić, wszędzie tańczy gdzie jest muzyka. Chciałam nawet go zapisać na zajęcia, ale znalazłam tylko od 3 lat. Więc musi jeszcze poczekać.kalika lubi tę wiadomość
-
Sylwusia, Anienka dzięki! Milczalam bo praca, a w sumie to 2,5 pracy + Mikołaj + budowa domu totalnie pochłanialy mój czas. Teraz na L4 w końcu zaczynam ogarniać inne aspekty życia. Co u Was? Sylwusia pracujesz czy opiekujesz się Hubciem? Anienka, Olcia już ma 9 miesięcy?!? Ale ten czas zasuwa...
-
Kalika gratulacje! Fajne, że tutaj zaglądnęłaś z cudownymi nowinami bezproblemowych 9 miesięcy!
A kehlana pewnie w najbliższym czasie wybiera się na połówkowe
My korzystamy z ładnej pogody, spacerujemy ile się da. Zaplanowaliśmy już chrzciny na początek grudnia. Mała super rośnie, udaje nam się tylko kp, mój żarłok dziennie przybiera ok 50g jedyne co mnie przeraża teraz to wyjście z nią w większe skupiska ludzi. Najchętniej zaszczepilabym ją już teraz na wszystko co tylko możliwe, nie wyobrażam sobie jakiejś poważniejszej choroby u takiego maluszka.kehlana_miyu, kalika lubią tę wiadomość
-
U nas też pogoda przepiękna, niech zima nie przychodzi
A we trójkę dajemy sobie radę, Hania już dawno się nie psocila Stasiowi ale jakoś nie mogą się zgrać z drzemką w ciągu dnia, Stasiu śpi tak od 20:30 do ok 6:30 z jedną pobudką albo i bez więc noce super, ale w dzień tak mało śpi.
Kehlana faktycznie dopiero co pisała o ciąży a tu już połowa. Za szybko ten czas ucieka przy dzieciach.
Hani powoli mija na szczęście ciągłe "nie".
Kalika faktycznie miałaś się czym zajmować
Blu a jak Wasz domek? -
Kalika u nas Hubert poszedł do żłobka. Ja zajęłam się trochę moja strona internetowa, która przynosi dochód. Ale zaczynam się też rozglądać za praca normalna. Tylko znaleźć taką, abym mogła zaprowadzić i odebrać Huberta ze żłobka nie jest łatwo. Żłobek jest do 18, a często do tej się pracuje. Niestety mąż różnie pracuje, bo jest kierowca i nie mogę na niego liczyć. Bo on ma nienormowany czas. Załadunki i rozladunki różnie trwają. Ale będę czegoś szukać, może coś się znajdzie.
-
Hej kochane, mnie także wieki nie było :* po prostu gine w gąszczu obowiązków. Basia szybko rośnie, Marysia jeszcze szybciej. Juz podciąga się i staje na nogi szaleniec mały. Za tydzień kończy 9mcy. W pracy wszystko ok, na studiach też. Nie mogę narzekać.
Kalika, kehlana gratulacje dla Was i spokojnych ciąż Wam życzę :*:*
Szynszyl, Blu nie pamiętam czy gratulowalam Wam po porodzie, jak sobie radzicie z obowiązkami? :* sciskam Was mocno!kalika, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Kai, gratulacje!
Sylwia, fajne te Twoje dziewczyny. Marysia goni siostrę, niedługo razem będą psocić.
Sylwusia, życzę abyś znalazła pracę idealna. Może nie od razu, ale pewnie w końcu na taką trafisz.Sylwia91, Kai lubią tę wiadomość
-
Praca znaleziona. Pracuje od 13 listopada, tylko dzisiaj wolne, bo Hubert ma troche kataru. Niechcialam go wysyłać do żłobka, żeby nikogo nie zaraził i sam żeby nie podlapal czegoś więcej. Mam nadzieję, że do poniedziałku wyzdrowieje.
Sylwia91, Kai lubią tę wiadomość