Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maja123 wrote:Hej dziewczyny mam takie pytanie Może z innej beczki.Czy włosy w 1 trymestrze można farbowac bo Pani z salonu mi powiedziała,że do 3 miesiąca się wstrzymać A ja chciałam mieć fryzurę na święta :(Pomóżcie
-
anett96 wrote:anulka norma to 99
Dietka z niskim IG byc moze... ale bez nerwów
AMC ale jazdamoze w szpitalu to paskudztwo zalapalas?
Chyba antybiotyk bo co innego... -
U mnie trzecie dziecię, dwójka juz mocno wyrosnięta
Imiona wybraneLeon Konstanty
i Adrianna (Ada? jeszcze nie wiem czy wersja długa czy krótka)
mój mąz oszalał na punkcie tego imienia i to jedyna opcja jesli chodzi o imię dla dziewczynki
zresztą jesli choddzi o chlopca to tez juz nie dyskutujemy, będzie Leoś
Jadę zaraz na wizytę... trzymac kciuki!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:23
Pumpkin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulka1978 wrote:AMC ale jazda
moze w szpitalu to paskudztwo zalapalas?
Chyba antybiotyk bo co innego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:30
-
elficzka wrote:Cierpisz na bezsenność?
Ja napisałam włosy w poprzednim tygodniu, szamponem koloryzujacum bez amoniaku. Tylko ja orzyciemnialam ciut..
no właśnie niei jak większość dziewczyn tutaj chyba walczy właśnie z nadmierną sennością
-
nick nieaktualnyanulka1978 wrote:U mnie trzecie dziecię, dwójka juz mocno wyrosnięta
Imiona wybraneLeon Konstanty
i Adrianna (Ada? jeszcze nie wiem czy wersja długa czy krótka)
mój mąz oszalał na punkcie tego imienia i to jedyna opcja jesli chodzi o imię dla dziewczynki
zresztą jesli choddzi o chlopca to tez juz nie dyskutujemy, będzie Leoś
Jadę zaraz na wizytę... trzymac kciuki!!
Ada chrzesnica meza. Fajne imię.
U mnie, tez chłopiec Leoś. Maz bedzie mowił LEO, tak jak na swojego ulubionego piłkarze hehe moze Julek. A dziewczynka Zuzanna oboje ustalilismy, ze nikogo nie znamy o tym imieniu wiec nie mamy skojarzen. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny bylam dzis na pobranu krwi,stracilam w szpitalu 2,5 h tyle ciezarowek bylo hee.Myslalam ze padne z głodu.Naszczescie juz za mna,jutro mam echo serducha mojego bo mam nadcisnieniee i kardiologowi nie podobały sie jakies szmery u mnie.