Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny
Jak minął długi weekend? Mnie podrażniło słońce, teraz bez kremu z mocniejszym filtrem ani rusz, ale było super
a dzisiaj od rana pada, może po południu się rozpogodzi, żeby pójść na spacer
Witam Kai, dołączam do prośby NiecierpliwejKaroliny, jak napiszesz termin porodu i płeć to Rutelka w wolnej chwili powinna Cię dopisać na listę, jeśli chcesz się udzielać
-
Witam dziewczyny po długim wolnym. Dziś powrót do rzeczywistości i pracy.
Weekend udany, pogoda dopisała.
Adapter pasów już zakupiłam, chociaż jeszcze go nie używam, bo brzuszek jeszcze malutki.
Gin nigdy nic nie wspomina o mojej szyjce, może powinnam po prostu sama podjąć temat. Zobaczymy na kolejnej wizycie co będzie. -
Hej
wracam do żywych
Będę nadrabiać sukcesywnie.
Przez cały weekend majowy mieliśmy remont i na szczęście udało się go skończyć zgodnie z planem.
Odświeżyliśmy dwie sypialnie. Najgorsze było szlifowanie. Malowanie poszło szybko. Sprzątanie na szczęście też udało się już zakończyć.
Dzisiaj powrót do normalności, do pracy.
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Długi weekend bardzo leniwie minął wyspałam się a dzis cięzko do rzeczywistosci wrócic ,rano musiałam chłopaków do szkoły już zawieść,masakra pobudka 06.30 dla mnie to jak za karę wstać tak wcześnie..Ale niedługo pojawi się dzidziuś więc i w nocy bedzie pobudka
Jutro wizyta tak nie mogę sie doczekać,myśle ze jutro poznam plec... -
Witam się po długim weekendzie. Niby nigdzie nie wyjeżdżaliśmy, ale spędziliśmy bardzo aktywnie całe 4 dni i nawet nie miałam chwili, aby do was zajrzeć. Mam nadzieje, że u wszystkie mamy i maluchy mają się wyśmienicie
A ja odliczam do soboty, nie mogę się doczekać wizyty u doktorka i mam nadzieję potwierdzenia, że Borys jest Borysem i że dziewczynką już nie zostaniemizzelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Kai witaj! Fajnie, że reprezentacja małopolski nam się powiększa
Mąż ma wolne, wiec mało mam czasu na Internetya do tego mamy dzisiaj rocznicę ślubu, wiec jedziemy na obiad i może na jakiś spacer
ahh czuje się jakbym miała wakacje
kto pierwszy wybiera się na połówkowe? Ja dopiero 21 i wtedy potwierdzi się płeć myślę że już na 100 %.
MMM 2016 super ze jesteście już po remoncie, szybko zalatwiliscie. Ma cały czas namawiam tez męża, ale to jeszcze potrwamoże w wakacje się uda
mizzelka, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
Blu wrote:Kai witaj! Fajnie, że reprezentacja małopolski nam się powiększa
Mąż ma wolne, wiec mało mam czasu na Internetya do tego mamy dzisiaj rocznicę ślubu, wiec jedziemy na obiad i może na jakiś spacer
kto pierwszy wybiera się na połówkowe? Ja dopiero 21 i wtedy potwierdzi się płeć myślę że już na 100 %.
MMM 2016 super ze jesteście już po remoncie, szybko zalatwiliscie. Ma cały czas namawiam tez męża, ale to jeszcze potrwamoże w wakacje się uda
Pierwsze połówkowe mam w najbliższy piątek (19 tc) a następne 3 czerwca (23 tc)lu.iza, Blu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja Pani Gin (nfz) zapisała mi żebym poszła na badanie pomiedzy 20 a 22 tyg..
W Boramedzie, gdzie również sobie prywatnie robie badania, na stronie napisane jest że połówkowe zaczyna sie od 18 tygodnia.
Ale nie wiadomo czy od 18 tego UKOŃCZONEGO tygodnia czy zaczętego..
hm?
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
Blu wrote:Kai witaj! Fajnie, że reprezentacja małopolski nam się powiększa
u mnie polowkowe chyba 28 majaBlu lubi tę wiadomość