Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mam nadzieje że już reszta mam które nie znają płci
poznają na połówkowym, oby dziecko wspolpracowało!
a nie jak moja córcia.. skrzyżowała nogi i fenito
obstawiał po kościach że córka, ale nie do konca pewny był... i tak czeeekałam do 32 tyg...
dobrze że chociaz teraz szybciej poznałam i juz moge powoli rozglądać się za imieniem, a wybór ciężki!
Wojtuś? nie bo sąsiad taki średni
Adaś? juz jest 3 w okolicy...
i tak w kółko
-
nick nieaktualnyJa bylam w poniedzielek na wizycie, wszystko dobrze, dzidzia rozwija sie prawidlowo, juz jest duza ma 13 cm i wazy 208 g I spelnilo sie moje marzenie bedzie CHLOPIEC!!!!!!!! jestem przeszczesliwa corcie 4 letnia juz mam wiec synus to spelnienie marzen nastepna wizyte mam 6.06, super bylo poogladac malca juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie z nami! a tu jeszcze tyle czasu trzeba czekac Rozpoczelam 5 miesiac!
aneta93, mizzelka, lu.iza, Sylwia_i_Niki, Ola_85, szynszyl, kehlana_miyu, Anoolka, Dea28, kkkaaarrr, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:pewnie kontrolna bd, a następna to połówkowe
powinien ostrzec że bd dluzsze badanie i zaprasza z tatusiem
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Tam gdzie będę robić, robią połówkowe najwcześniej po skończonych 18 tygodniach.
Ja mam 16 maja. Liczę, że dzidziol pokaże co ma między nogamiale najważniejsze, żeby wszystko było dobrze i żeby zdrowo rozwijało się do października!
U nas dzisiaj burzowo, więc nudzę się w domu.Anoolka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywalleriana wrote:Moja Pani Gin (nfz) zapisała mi żebym poszła na badanie pomiedzy 20 a 22 tyg..
W Boramedzie, gdzie również sobie prywatnie robie badania, na stronie napisane jest że połówkowe zaczyna sie od 18 tygodnia.
Ale nie wiadomo czy od 18 tego UKOŃCZONEGO tygodnia czy zaczętego..
hm?
Na infolinii luxmed powiedzieli, ze u nich połówkowe od 20 do 22i tak mnie zapisali.
-
Blu serdeczne życzenia
ja mam kolejną wizytę 30.05 ale nie zapytałam czy to będzie połówkowe, w sumie to będzie u mnie wtedy jakoś 22t+0d więc podejrzewam, że lekarz sprawdzi co trzeba. też chodzę z mężem na każdą wizytę, jest bardzo zaangażowany i bardzo chce oglądać dzieciaczka więc nie mogę być samolubnaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 18:32
Blu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzynszyl myślę, ze trzeba się cieszyc z zaangazowania tatusia
mam nadzieje, ze bedzie trwało już wiecznie. Ja nawet bym chciała, zeby za mezem bardziej płakało niż za mną
heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 18:35
szynszyl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lu.iza wrote:Kai masz juz imię dla synka?
Kehlana,ja też nie mogę się doczekać następnego badania... gdybym mogła, ogladalabym maluszka co tydzień, żeby mieć pewność, że wszystko ok, choć nie mam podstaw do obaw. Chyba panikara ze mnie. -
aneta93 też jestem pierwszy raz w ciąży ale zadręczam mojego gina pytaniami jak tylko mnie coś nurtuje, jestem ciekawa bardzo jak teraz wygląda moja szyjka, nigdy jakoś specjalnie nie umiałam tego obserwować i nie chce niepotrzebnie się martwić.
Kai witaj!
Ola czemu nie lubisz Biedronki??
ja się dowiem teraz na wizycie 12 maja kiedy połówkowe, ale pewnie końcówką maja lub początkiem czerwca, gin mówił że lubi robić jak jest skończone 21 tyg.
lu.iza zależy od lekarza, mój by powiedział że za wcześnie, ja ide w przyszłym tyg i będzie 18t3d i powiedział,że to jeszcze nie połówkowe choć też zawsze stara się wszystko dokładnie sprawdzić.
sarcia gratulacje!
aneta93 lubi tę wiadomość