Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żywiec zdrój to woda źródlana, a nie mineralna, czyli minerałów zawiera bardzo mało, a to że posiada znaczek instytutu matki i dziecka.... toi jak dla mnie po prostu marketing
muszyniankę lubię choć to woda wysokozmineralizowana, więc może mieć sporo sodu, ale ja akurat tym się nie przejmuję, nie mam problemu z zatrzymaną wodą i ciśnieniem.
Wody niskosodowe są z cisowianki i nałeczowianki i one też są średniozmineralizowane, więc całkiem dobrze. Tylko musi być napisane, ze jest niskosodowa.
Ale prawda jest taka, że w 1 trymestrze mnie całkiem odrzuciło od wody mineralnej i piłam głównie kranówkę przefiltrowaną, ale teraz chyba znów włączę też jakąś mineralkę.Blu, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam male pytanie pokozecie mi wymyslic prezent urodzinowy dla mojego taty, jego najwieksza pasja jest motoryzacja, stare samochody ( wszelkie przydatne rzeczy odpadaja garaz obrywa sie od kluczy itd) a totalniee nie mam pomyslu, facet z poczuciem humoru takze roznemopcje dozwolone
sarcia123 wrote:Dziewczyny mam male pytanie pokozecie mi wymyslic prezent urodzinowy dla mojego taty, jego najwieksza pasja jest motoryzacja, stare samochody ( wszelkie przydatne rzeczy odpadaja garaz obrywa sie od kluczy itd) a totalniee nie mam pomyslu, facet z poczuciem humoru takze roznemopcje dozwolone
_________________Blu, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Jola1985 wrote:
Powodzenia dziewczyny na wizytach!!!
Moja dopiero w Dzień Dziecka, już się nie mogę doczekać a tu jeszcze 2 tygodnie.
Ruchy dzidziusia też od jakiegoś czasu czuję, ale jeszcze nie są regularne i częste. Wiadomo, że z biegiem czasu się to zmieniWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 11:35
-
Tez mam zawsze problem z prezentem dla taty, dlatego często łączymy prezenty dla rodziców bo mają blisko siebie imieniny. Kkkaaarrr dała fajne propozycje. Są też pokoje z zagadkami. W Krk escape room się to nazywa, jeśli dobrze kojarzę Ty jesteś z Wawy? Pewnie jakos inaczej będzie sie to nazywało. Myślę, że to są niezapomniane wrażenia
Jutro mam wizytę połówkową, standardowo nerwy mnie juz dopadly wiec sprzątam zawzięcie, żeby za dużo nie myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 12:44
MMM2016, Eryka lubią tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Dziewczyny mam male pytanie pokozecie mi wymyslic prezent urodzinowy dla mojego taty, jego najwieksza pasja jest motoryzacja, stare samochody ( wszelkie przydatne rzeczy odpadaja garaz obrywa sie od kluczy itd) a totalniee nie mam pomyslu, facet z poczuciem humoru takze roznemopcje dozwolone
_________________Limerikowo lubi tę wiadomość
-
pielęgniarka ja biore nospe jak już bardzo źle sie czuje, tak to asmag forte dwa razy dziennie i póki co jest ok
pumpkin dasz radebędzie dobrze
Eryka gratuluję córeczki
A ja piję Muszynę, Polarisa lub Piwniczanke czy Kryniczanke w ostateczności Cisowianke lekko gazowaną innych nie lubie.
Szkoda, że nie mam już Taty... bardzo kochał dzieci a dzieci JegoEryka lubi tę wiadomość
-
Blu wrote:Tez mam zawsze problem z prezentem dla taty, dlatego często łączymy prezenty dla rodziców bo mają blisko siebie imieniny. Kkkaaarrr dała fajne propozycje. Są też pokoje z zagadkami. W Krk escape room się to nazywa, jeśli dobrze kojarzę Ty jesteś z Wawy? Pewnie jakos inaczej będzie sie to nazywało. Myślę, że to są niezapomniane wrażenia
Jutro mam wizytę połówkową, standardowo nerwy mnie juz dopadly wiec sprzątam zawzięcie, żeby za dużo nie myśleć
Trzymam kciuki za udaną wizytęBlu lubi tę wiadomość
-
Dea28 wrote:Szkoda, że nie mam już Taty... bardzo kochał dzieci a dzieci Jego
MMM2016, Dea28, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEryka wrote:Żywiec zdrój to woda źródlana, a nie mineralna, czyli minerałów zawiera bardzo mało, a to że posiada znaczek instytutu matki i dziecka.... toi jak dla mnie po prostu marketing
żywiec po przygotowaniu nadaje się nawet dla noworodków bo dzięki temu że ma mało składników nie obciąża organów malucha. Jeszcze dla tak małych dzieci nadaje się woda mama i ja czy jakoś tak.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
MMM2016 wrote:Trzymam kciuki za udaną wizytę
Dzięki, ale jeszcze ktoś tego dnia ma wizytę. Chyba tutti87?
Dea28, kkkaaarrr dobrze gada! Wsparcie z góry jest bezcenne. Ja zawsze liczę na moje babcie w razie kłopotówtutti87, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Hej, Eryka - gratulacje. Pumpkin - będzie dobrze
Co do wody to ja piję jakąś źródlaną z Biedronki i czasami kroplę beskidu. Nie lubię smaku Muszynianki, zielonej nie piłam. A w pracy piję z dystrybutora, czyli kranówa przefiltrowana i potraktowana jakimiś laserami :]
Dziewczyny, które chodzą do więcej niż jednego ginekologa, jak to jest rozwiązane? Każdemu dajecie kartę ciąży i każdy robi wpis??? -
India9 wrote:Dziewczyny, które chodzą do więcej niż jednego ginekologa, jak to jest rozwiązane? Każdemu dajecie kartę ciąży i każdy robi wpis???
Anoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIndia9 wrote:Hej, Eryka - gratulacje. Pumpkin - będzie dobrze
Co do wody to ja piję jakąś źródlaną z Biedronki i czasami kroplę beskidu. Nie lubię smaku Muszynianki, zielonej nie piłam. A w pracy piję z dystrybutora, czyli kranówa przefiltrowana i potraktowana jakimiś laserami :]
Dziewczyny, które chodzą do więcej niż jednego ginekologa, jak to jest rozwiązane? Każdemu dajecie kartę ciąży i każdy robi wpis???
Tak wszystko w 1 karcie, a potem dostaje wpiernicz slowny, ze dlaczego do wielu i ble ble ble:-P kazdy mnie opierniczał, az ustawilam w systemie 1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 14:47