Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi też się bardzo podobał. Macie jakaś ulubiona wodę mineralną, która byłaby niskozmineralizowa z magnezem i wapniem?
Jeszcze się z mężem popsztykałam, bo on pije tylko z kranu i małej co gorsza ją daje i nie potrafię mu tego wybić z głowy. Mówi, że u nas jest głębinowa! A ja na to ze co z tego skoro śmierdzi chlorem! Ehh... -
Ja już po badaniu. Przeczucie mnie zwiodło i jednak dziewczynka!
Na szczęście wszystko jest ok, tętno 153, więc się cieszę bo na pierwszych prenatalnych było wysokie.
Rutelko w wolnej chwili możesz mi zmienić płeć
Sylwia91, Blu, aneta93, Kai, Limerikowo, Visenna, Sylwia_i_Niki, NiecierpliwaKarolina, India9, MMM2016, Ola_85, Dea28, mizzelka, kehlana_miyu, szynszyl lubią tę wiadomość
-
Tylko zgodnie z tym co napisali w tym artykule to filtr nie jest najlepszym rozwiązaniem. Chyba wolałabym butelkowańą wodę, z tym ze jakąś lepszą może. Teraz pije jaka mi się akurat weźmie w sklepie i nie przywiązywałam szczególnej uwagi jaki ma sklad.
-
Ja na codzien pije tylko mineralna,nawet takiej z filtra nie wypije,jak coś to muszę przegotować. Pomyślałam o Twojej córci,lepsza taka po filtrze niz prosto z kranu
cyt."W celu eliminacji trujących substancji związanych z chlorowaniem wody pitnej należy informować kobiety w okresie reprodukcyjnym, ciężarne i karmiące piersią, by spożywały wodę kranową dopiero po jej uzdatnieniu przez specjalne przydomowe stacje oczyszczające lub systemy filtracyjne. "Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 22:47
Blu lubi tę wiadomość
-
Mleko, czy kaszki zawsze robie jej na przegotowanej wodzie. Zdarzy się ze doleje mineralnej jak mam za mało zimnej wody. Tyloko o picie wody między posiłkami mamy wojnę
faktycznie poczytam jutro o filtrach, ale mój kochany mąż wychodzi z założenia, że ludzie biznesy robią na butelkowańą wodzie, a ta z kranu jest taka sama. I jak tu pokonać opór materii?!
zobaczymy co powie na filtr...
Chwilka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlu wrote:Mi też się bardzo podobał. Macie jakaś ulubiona wodę mineralną, która byłaby niskozmineralizowa z magnezem i wapniem?
Jeszcze się z mężem popsztykałam, bo on pije tylko z kranu i małej co gorsza ją daje i nie potrafię mu tego wybić z głowy. Mówi, że u nas jest głębinowa! A ja na to ze co z tego skoro śmierdzi chlorem! Ehh...
Zielona Muszynianka;-)Blu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eryka wrote:Ja już po badaniu. Przeczucie mnie zwiodło i jednak dziewczynka!
Na szczęście wszystko jest ok, tętno 153, więc się cieszę bo na pierwszych prenatalnych było wysokie.
Rutelko w wolnej chwili możesz mi zmienić płeć
GratulujęEryka lubi tę wiadomość