Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Luiza, ja już nie pamiętam ile paczek 1 zużylismy, ale kilka ich było na pewno. Nasza się urodziła dosyć spora 3,800 prawie. Nie ma co zakładać większych, bo te pierwsze kupki mają tendencję do "ucieczek"
Wiadomo, że trzeba przytyć w ciąży, ale mi się teraz przypominają czasy jak tych kg było za dużo. No nic, później zbiorowo będziemy sie motywować do jakiś ćwiczeń czy dietyw kupie siła
Ja też miałam napisać, że leżę, ale truno powiedzieć, że przy 11-miesięcznym bąblu da się poleżećna słońcu. W każdym bądź razie sporo jesteśmy na słońcu i brzuszka nie odkrywam, bo jest mi za gorąco. Jak juz siedzę to mam nogi w słońcu a resztę w cieniu
Czwarty dzień jem zupę ze szparagami (a, e nie tą sama:P) i nie wiem czy lubicie, ale mogłabym ją jesc jeszcze na śniadanie, obiad i kolację!Evelle, Limerikowo, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj się tak wylegiwałam! Pół leżaka miałam w cieniu a nogi w słońcu i ładnie mi się opalily
brzuszka staram się nie przegrzewać.
Co do motywacji na zrzucenie ciążowych kg jestem za, wpisuje się na listę!
Zupkę mam ale pomidorową, wczoraj gotowałam u właśnie idę podgrzać. To chyba moja ulubiona zupa, a naprawdę mało ich lubię
Blu, Rutelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Ana. wrote:Dzięki dziewczyny
No ja jak na razie dolegliwości mam kosmiczne i początkowe tygodnie przechodzę ciężko, stąd pierwszy trymestr absolutnie odrzuciliśmy. Liczę na to, że w drugim będzie łatwiej.
Wielkiej imprezy nie będzie, ale chciałabym ją przeżyć, ot. co
Ja bym nie chciała brać ślubu z brzuchem. Po pierwsze nie wiadomo jak się będziesz czuła. Po drugie nie wyobrażam sobie żebym miała nie poszaleć na swoim weselu i w tańcu i piciuI nie wyobrażam sobie że miałabym całą noc być na chodzie.
Madziuszka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ola_Ola wrote:Dziewczyny, oprócz pampersów to używałyście/używacie innych pieluch? Co polecacie?
Ale w sensie innych niż marka Pampers, czy chodzi o wielorazowe?
Jeśli chodzi o markę, to testowałam jeszcze z Rossmana Baby dream, z Biedry Dady i z Lidla toujours. Na samym początku tylko zielone pampersy bo się bałam odparzenia, ale jak się okazało, że mała w ogóle nie ma problemów z pieluszkami to najbardziej lubimy właśnie z Lidla. Cenowo super, miękkie i nie bardzo grube. Dady tez nie są złe, w końcu produkuje je pampers, natomiast z Rossmana notorycznie nam przeciekaly
Miałam mocne postanowienie, że spróbujemy też wielorazowych, ale teraz już sobie tego nie wyobrażamwiadomo wychodzi najtaniej, ale sporo z tym jest roboty.
Ola_Ola lubi tę wiadomość
-
potwierdzam DADA ja juz tez przetestowalam kilka marek pieluszek.Pampersa mam biale do szpitala Premium Care.Reszta to beda Dada badz Babydream biale z rossmana sa super cienkie .Na pewno nie kupie pamaranczowego pampersa przecieka i nie ma gumek po bokach przez co pieluszka nie przylega do ciala.
-
nick nieaktualny
-
Ola_Ola wrote:Dziewczyny, oprócz pampersów to używałyście/używacie innych pieluch? Co polecacie?
Teraz będę brała właśnie baby dream i może biedronkowe wypróbuję.
A i mieliśmy epizod z helen harper i sztywne były. -
nick nieaktualnyWysokie Obcasy mnie rozbawiły
Dziele się - też czujecie, jakby pisali o Was?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25d1e9b9f731.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b0f564a825e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de944fd1e409.jpgNiecierpliwaKarolina, Kai, Sylwia91, Rutelka, Ola_85, India9, Blu, Eryka, Dea28, Limerikowo, Sunflower lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana ja popieram zdanie dziewczyn i tez bym nie chciała iść do ślubu w ciąży ale tylko z tego powodu,że ja bardzo przezywałam ten dzien i nie chcialabym maluszka narażać nie potrzebnie.
Uwazam ze w 2o tyg wszytskie wygladamy pieknie i mamy słodkie brzuchy,jedyne co to na twarzy pojawiaja sie niestety nieprzyjaciele i mi porobiły sie już niestety przebarwienia,pomimio,że codziennie używam kremu z filtrem;/
Dzisiaj musiałam kupic sobie nowy stanik,bo juz przyduszałam swoje piersi i przeraziłam sie,zawsze chodziłam w 75b a tu nagle dobry jest 80c w takim tempie do porodu zajede chyba w 105dd ;Blu, Limerikowo lubią tę wiadomość