X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Październikowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu wrote:
    1,5 kg! O nie mogę! Dobrze karmisz bobasa :D gratuluję Pumpkin! Też bym już chciała takiego dużego dziecia ;)

Ja mam dzisiaj humor raczej kiepski, wiec, żeby sobie go poprawić, zamówiłam na olx kombinezon zimowy dla Leosia :d wiem wiem ze wcześnie i lato w pełni, ale fajny znalazłam i niedrogi :)

Oj podkarmiam, podkarmiam... Sama jakieś +14kg więc ma skąd brać ;) Tylko po co kupowałam te ciuszki na 56??? ;)

Śpiworek zimowy i ja kupiłam ale głupio mi było się przyznać. ;) Gdybym mogła sama bym w nim spała, jest taki cudowny!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:40

Blu, Limerikowo, Dea28, India9, Chwilka84, Rutelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu wrote:
    1,5 kg! O nie mogę! Dobrze karmisz bobasa :D gratuluję Pumpkin! Też bym już chciała takiego dużego dziecia ;)

Ja mam dzisiaj humor raczej kiepski, wiec, żeby sobie go poprawić, zamówiłam na olx kombinezon zimowy dla Leosia :d wiem wiem ze wcześnie i lato w pełni, ale fajny znalazłam i niedrogi :)

blu ja też już mam- od wczoraj. Do końca roku mi ubranek nie będzie brakowało, a ja będę mogła nie przejmować się zakupami:) nawet czapeczke zimowa i dresik zimowy juz czeka :)
    Blu w jakim rozmiarze masz zakupiony kombinezon?

• Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę rozejrzeć się za spiworkiem na allegro :-)

Mój Aniołek kochany - 04.07.2015
    bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Sunshine89 Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Jak wskazuje status mojego konta jestem tutaj nowa, chociaż...podczytując Was od jakiegoś marca mam wrażenie jakbym już nie jedną kawę/herbatę z Wami wypiła :P Mam 26 lat, pochodzę z województwa kujawsko - pomorskiego i...tak! Będę październikową mamusią. Co by jednak zrobić konkurencję tutejszym dziewczynkom w drodze do serc tutejszych kawalerów, dopowiem, że w moim brzuszku również pomieszkuje córeczka - najbliższej rodzinie znana już jako "nie mogę usiedzieć w jednym miejscu niczym tata" - Oliwia <3
    Mam nadzieję, że mimo tak późnego wtargnięcia w Wasze progi, uda mi się zostać z Wami na dłużej :)
    Pozdrawiamy ciepło w ten deszczowy dzień :)

Blu, Pumpkin, Limerikowo, Kai, Anieńka, Reni@, szynszyl, Dea28, kkkaaarrr, adrenalina, India9, Chwilka84, marlon, Rutelka, NiecierpliwaKarolina, Anoolka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

klz9upjyjtca1iud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Witamy! Cieszymy się, że się odważyłaś odezwać :)

• Blu Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine witaj :) poproszę wkupne babeczki do kawy ;)

A to dobrze, że z kombinezon em nie jestem jedna wariatka :D rozmiar 62, kobietka mówiła, że dokładnie to nawet trochę większy. Ja chciałam na 62 bo nawet jak wyrośnie to mam ocieplane większe spodenki a kurtkę wykombinuje ;)

CBx2p2.pnglEw8p2.pngV23dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu wrote:

Że też nie pomyślałam o babeczkach wkupnych! ;)

Blu lubi tę wiadomość

• szynszyl Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahha Blu wiesz co ja zimowy kombinezon kupiłam na końcówce zimowej wyprzedaży w smyku, strasznie mi się spodobał i stwierdziłam, że jak nie kupie teraz to potem już nie będzie na przecenie XD to była pierwsza rzecz jaką kupiłam i w sumie jakieś 2 tyg temu kupiłam sukieneczke i to tyle :D

sunshine witaj :) ciesze się, że ktoś się pojawił z mojego województwa :) możesz powiedzieć bliżej skąd jesteś?

Limerikowo, Blu lubią tę wiadomość

3jgx3e3kscbj73hd.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez kupilam zimowy wyjsciowy rozmiar 0-3 z 2tyg temu, maz wzial na ramie i udawal ze nosi malutka ;-)

Pumpkin, Blu, Chwilka84, szynszyl, Rutelka lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo wrote:
    Ja tez kupilam zimowy wyjsciowy rozmiar 0-3 z 2tyg temu, maz wzial na ramie i udawal ze nosi malutka ;-)

Limerikowo rozwaliłaś mnie tym tekstem:p przybiłabym Twojemu mężowi piątkę.
    Jak mój mąż wraca z pracy i pyta co będziemy robić to mówię, że możemy obejrzeć ciuszki malutkiej i tym go rozśmieszam :) i oczywiście słyszę komentarz, że jestem psycho-mama:) no jestem no

Limerikowo, Pumpkin, Chwilka84, Rutelka, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość

• Sunshine89 Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu wrote:
    O co jak o co, ale o babeczki do kawy nie trzeba mnie dwa razy prosić :D
    Malinowe słodkości :D
    a02c4ba49cc14ba3med.jpg

Szynszyl, jestem z Bydgoszczy, a Ty? :)

Blu, Limerikowo, Reni@, adrenalina, szynszyl, Rutelka, Anoolka lubią tę wiadomość

klz9upjyjtca1iud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Sunshine:) jak Twoje ciążowe samopoczucie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 15:54

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzisiaj humor kiepski, tylko chodzę i podjadam czekoladę :p a na poprawę wstawiłam sobie pierwsze pranie o! Niech juz wyschnie bo chce prasować :)

Kombinezon tez juz mam :) i tez kupiony na wyprzedażach w smyku, rozmiar 68. Ale czapki jeszcze nie mam, nigdzie nie ma do kupienia :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 16:03

Chwilka84, szynszyl, Rutelka lubią tę wiadomość

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super ze jeszcze ktos do nas dołącza :) na kiedy masz dokładnie termin porodu?

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeden kombinezon.nie wiem kiedy sie urodza wiec czekam. Za to mam trzy sztuki takich z polarku grubszego.

Rutelka lubi tę wiadomość

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumpkin ale duży dzieć! Super

Pumpkin lubi tę wiadomość

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beattkie wrote:
    Jak mój mąż wraca z pracy i pyta co będziemy robić to mówię, że możemy obejrzeć ciuszki malutkiej i tym go rozśmieszam :) i oczywiście słyszę komentarz, że jestem psycho-mama:) no jestem no

Hahahahaaa! Mistrzostwo świata! :)

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam extra kombinezon z gap ale rozmiar 74 wiec nie wiem czy sie nada wogole :(
    Pewnie bede musiała mniejszego poszukać.

• India9 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj sunshine :-)

Ja mam kombinezon, ale taki jesienny póki co. Zimowy muszę kupić dopiero. Ile płaciłyście w smyku???
    Ja kupiłam synkowi.kurtkę, że też na dzidziowe nie zerknęłam

ex2b6iyegfxxj3a2.png
  • Chwilka84 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumpkin gratuluje już nie takiego małego Bobaska:)

Blu, odnośnie kombinezonów, to ja mam juz 3:)haha, jeden kupiłam od Naszej Oli z forum 62 jest przepiękny a dwa większe dostałam:)

Beattkie, uśmiałam się z Twojej propozycji do męża, ale widzę,że nie tylko ja jestem matka -wariatka:) Mogłabym kupowac mu coś cały czas, tyle mi to radości sprawia, mąż sie śmieje, że mały ma juz wiecej ciuchów niz my razem i może ma troche racji:)

Sunshine89 witamy:)

Odnośnie bólów brzuch to ja na poczatku miałam bardzo duże, brałam końskie dawki progesteronu i nospe, pożniej się uspokoiło troche i nieraz np dzisiaj mnie troche boli, tzn uciska tak bardzo nisko i mam nadzieje,że to tylko Mały a nic z szyjką się nie dzieje,leże dzisiaj cały dzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 17:35

Blu, Pumpkin, Rutelka, Limerikowo lubią tę wiadomość

ex2bi09komf7ydjp.png
‹‹ 504 505 506 507 508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ