Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlu wrote:1,5 kg! O nie mogę! Dobrze karmisz bobasa
gratuluję Pumpkin! Też bym już chciała takiego dużego dziecia
Ja mam dzisiaj humor raczej kiepski, wiec, żeby sobie go poprawić, zamówiłam na olx kombinezon zimowy dla Leosia :d wiem wiem ze wcześnie i lato w pełni, ale fajny znalazłam i niedrogi
Oj podkarmiam, podkarmiam... Sama jakieś +14kg więc ma skąd braćTylko po co kupowałam te ciuszki na 56???
Śpiworek zimowy i ja kupiłam ale głupio mi było się przyznać.Gdybym mogła sama bym w nim spała, jest taki cudowny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:40
Blu, Limerikowo, Dea28, India9, Chwilka84, Rutelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlu wrote:1,5 kg! O nie mogę! Dobrze karmisz bobasa
gratuluję Pumpkin! Też bym już chciała takiego dużego dziecia
Ja mam dzisiaj humor raczej kiepski, wiec, żeby sobie go poprawić, zamówiłam na olx kombinezon zimowy dla Leosia :d wiem wiem ze wcześnie i lato w pełni, ale fajny znalazłam i niedrogi
blu ja też już mam- od wczoraj. Do końca roku mi ubranek nie będzie brakowało, a ja będę mogła nie przejmować się zakupami:) nawet czapeczke zimowa i dresik zimowy juz czeka
Blu w jakim rozmiarze masz zakupiony kombinezon? -
Cześć dziewczyny! Jak wskazuje status mojego konta jestem tutaj nowa, chociaż...podczytując Was od jakiegoś marca mam wrażenie jakbym już nie jedną kawę/herbatę z Wami wypiła
Mam 26 lat, pochodzę z województwa kujawsko - pomorskiego i...tak! Będę październikową mamusią. Co by jednak zrobić konkurencję tutejszym dziewczynkom w drodze do serc tutejszych kawalerów, dopowiem, że w moim brzuszku również pomieszkuje córeczka - najbliższej rodzinie znana już jako "nie mogę usiedzieć w jednym miejscu niczym tata" - Oliwia
Mam nadzieję, że mimo tak późnego wtargnięcia w Wasze progi, uda mi się zostać z Wami na dłużej
Pozdrawiamy ciepło w ten deszczowy dzieńBlu, Pumpkin, Limerikowo, Kai, Anieńka, Reni@, szynszyl, Dea28, kkkaaarrr, adrenalina, India9, Chwilka84, marlon, Rutelka, NiecierpliwaKarolina, Anoolka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sunshine witaj
poproszę wkupne babeczki do kawy
A to dobrze, że z kombinezon em nie jestem jedna wariatkarozmiar 62, kobietka mówiła, że dokładnie to nawet trochę większy. Ja chciałam na 62 bo nawet jak wyrośnie to mam ocieplane większe spodenki a kurtkę wykombinuje
-
nick nieaktualny
-
hahha Blu wiesz co ja zimowy kombinezon kupiłam na końcówce zimowej wyprzedaży w smyku, strasznie mi się spodobał i stwierdziłam, że jak nie kupie teraz to potem już nie będzie na przecenie
to była pierwsza rzecz jaką kupiłam i w sumie jakieś 2 tyg temu kupiłam sukieneczke i to tyle
sunshine witajciesze się, że ktoś się pojawił z mojego województwa
możesz powiedzieć bliżej skąd jesteś?
Limerikowo, Blu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:Ja tez kupilam zimowy wyjsciowy rozmiar 0-3 z 2tyg temu, maz wzial na ramie i udawal ze nosi malutka
Limerikowo rozwaliłaś mnie tym tekstem:p przybiłabym Twojemu mężowi piątkę.
Jak mój mąż wraca z pracy i pyta co będziemy robić to mówię, że możemy obejrzeć ciuszki malutkiej i tym go rozśmieszami oczywiście słyszę komentarz, że jestem psycho-mama:) no jestem no
Limerikowo, Pumpkin, Chwilka84, Rutelka, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez dzisiaj humor kiepski, tylko chodzę i podjadam czekoladę :p a na poprawę wstawiłam sobie pierwsze pranie o! Niech juz wyschnie bo chce prasować
Kombinezon tez juz mami tez kupiony na wyprzedażach w smyku, rozmiar 68. Ale czapki jeszcze nie mam, nigdzie nie ma do kupienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 16:03
Chwilka84, szynszyl, Rutelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pumpkin gratuluje już nie takiego małego Bobaska:)
Blu, odnośnie kombinezonów, to ja mam juz 3:)haha, jeden kupiłam od Naszej Oli z forum 62 jest przepiękny a dwa większe dostałam:)
Beattkie, uśmiałam się z Twojej propozycji do męża, ale widzę,że nie tylko ja jestem matka -wariatka:) Mogłabym kupowac mu coś cały czas, tyle mi to radości sprawia, mąż sie śmieje, że mały ma juz wiecej ciuchów niz my razem i może ma troche racji:)
Sunshine89 witamy:)
Odnośnie bólów brzuch to ja na poczatku miałam bardzo duże, brałam końskie dawki progesteronu i nospe, pożniej się uspokoiło troche i nieraz np dzisiaj mnie troche boli, tzn uciska tak bardzo nisko i mam nadzieje,że to tylko Mały a nic z szyjką się nie dzieje,leże dzisiaj cały dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 17:35
Blu, Pumpkin, Rutelka, Limerikowo lubią tę wiadomość