Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Beattkie wrote:Cześć Sunshine:) jak Twoje ciążowe samopoczucie?
Nawet jeśli plecy dają coraz ostrzej w kość, a zgaga nawiedza mnie praktycznie co dzień - ah, te niedobre słodycze i sprite, które z Oliwcią wprost uwielbiamy
lu.iza wrote:Ale super ze jeszcze ktos do nas dołączana kiedy masz dokładnie termin porodu?
lu.iza, Rutelka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIndia9 wrote:Witaj sunshine
Ja mam kombinezon, ale taki jesienny póki co. Zimowy muszę kupić dopiero. Ile płaciłyście w smyku???
Ja kupiłam synkowi.kurtkę, że też na dzidziowe nie zerknęłamRutelka, India9 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zrobilam sobie narazie lekka kasze manne na mleku zjadlam miseczke, i zjem gdzies za godzine jakas kielbaske albo jajko zeby w nocy nie wstawac do ejdzenia:)
a mnie dzis cos pobolewa w okolicy jakby jajnikow, pewnie przez to ze maly teraz rosnie i wszytsko sie rozciaga, a ja od poczatku ciazy przytylam 6 kg to za duzo miejsca nie ma -
Hej Wam
Jestem i ja po wizycie
Oliwier ma 1206 g, Pani powiedziała że duży jak na taki mały brzuch i że pcha mi się w te żebra i nic dziwnego że mnie bolą. Dziś nie miał chyba ochoty na badanie, bo jak gin przylożyła mi sondę usg do brzucha to szybko oddał jej porządnego kopa, określiła go że jest szalony
Druga ważna rzecz to szyjka, mierzyła ją najpierw na fotelu ręcznie i powiedziała ze nie jest zła, ale zrobiła mi jeszcze usg dopochwowe, bo podobno najdokładniej sprawdza szyjkę, jest zamknięta i ma 40 mm więc jak widać skurcze jej nie straszne
Kolejne usg za miesiąc, ale za dwa tyg mam przyjść na sprawdzenie szyjki ręczne i skierowanie na badania kontrolne
Reni@, Blu, Pumpkin, Chwilka84, lu.iza, adrenalina, Kai, Rutelka, Dea28, Limerikowo, NiecierpliwaKarolina, India9, Kasik2, szynszyl, MMM2016, Sunshine89, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
lu.iza wrote:Ja płaciłam 45 zł ale nie w factory tylko w zwykłym. Sprawdź na stronie internetowej moze jeszcze sa bo w sklepie bardzo duzo i długo wisiały
Na stronie smyka nie ma nic zimowegosprawdzam co jakiś czas. Fajnie, że chociaż w stacjonarnych możecie coś jeszcze znaleźć. W Krk sprawdzałam w 2 sklepach i biednie bardzo.
Rozglądam się za jakimś jesiennym polarkowym. Jabyście coś znalazły fajnego to dajcie cynk
Aneta super, że wizyta udanaOliwier tez juz spory
aneta93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySunshine89 wrote:Cześć dziewczyny! Jak wskazuje status mojego konta jestem tutaj nowa, chociaż...podczytując Was od jakiegoś marca mam wrażenie jakbym już nie jedną kawę/herbatę z Wami wypiła
Mam 26 lat, pochodzę z województwa kujawsko - pomorskiego i...tak! Będę październikową mamusią. Co by jednak zrobić konkurencję tutejszym dziewczynkom w drodze do serc tutejszych kawalerów, dopowiem, że w moim brzuszku również pomieszkuje córeczka - najbliższej rodzinie znana już jako "nie mogę usiedzieć w jednym miejscu niczym tata" - Oliwia
Mam nadzieję, że mimo tak późnego wtargnięcia w Wasze progi, uda mi się zostać z Wami na dłużej
Pozdrawiamy ciepło w ten deszczowy dzień
Cześć, fajnie, że się odezwałaś.Wpisuję Cię na listę na 17 października, chyba, że chcesz datę z usg. Gratuluję córeczki.
Rozgość się, a właściwie czuj się jak u siebie.
-
Jaqueline... bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Nie chcę się mądrować, ale może jest tak, że Twoje Aniołki to chłopcy. Wiem, że istnieją takie choroby genetyczne, które są sprzężone z płcią. W mojej rodzinnej miejscowości jest taka rodzina, chłopcy nie przeżywali (na różnych etapach), aż w końcu urodziła się zdrowiutka dziewczynka. Skoro macie córeczkę, to może u Was też tak jest?
Myślę o Was i życzę, żeby się w końcu udało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 22:44
-
Sunshine89 wrote:Cześć dziewczyny! Jak wskazuje status mojego konta jestem tutaj nowa, chociaż...podczytując Was od jakiegoś marca mam wrażenie jakbym już nie jedną kawę/herbatę z Wami wypiła
Mam 26 lat, pochodzę z województwa kujawsko - pomorskiego i...tak! Będę październikową mamusią. Co by jednak zrobić konkurencję tutejszym dziewczynkom w drodze do serc tutejszych kawalerów, dopowiem, że w moim brzuszku również pomieszkuje córeczka - najbliższej rodzinie znana już jako "nie mogę usiedzieć w jednym miejscu niczym tata" - Oliwia
Mam nadzieję, że mimo tak późnego wtargnięcia w Wasze progi, uda mi się zostać z Wami na dłużej
Pozdrawiamy ciepło w ten deszczowy dzień
Witamy bardzo serdecznie
odzywaj się częściej! -
Nie wiedzialam, ze robia takie male rozmiary. Zastanawiam się tylko, po co takiemu dziecku kurtka przeciwdeszczowa. Takiego maluszka zapakowalabym raczej w kombinezon albo otulila kocykiem i oslonila folią na wozek.
adrenalina, Anoolka lubią tę wiadomość
-
adrenalina wrote:Zjadłam kolacje i do niej kakao słodkie - cukier po godzinie 88.
Jutro do 3 śniadania mam malutkiego batonika zobaczymy jak z cukrem bedzie. -
Ja po trzecim śniadaniu nie mierze i jak zjem jeszcze przed snem to tez nie mierze.
Tez sie zastanawiam czy moje wyniki z glukozy nie były pomyłka.
Ale z drugiej strony nie zaszkodzi mi mała dieta.
Przynajmniej sie pilnuje bo przed glukoza wogole nie pilnowałam sie, jadłam wszystko i o każdej porze kiedy tylko miałam ochotę.