Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKai wrote:U mnie dziecię wymiarowo dobre, leciutko za chude, ale gin powoedziala, że jest ok. A ja chudne i chudne... Mam już tylko 2,7 kg na plusie, zaraz wrócę do wagi sprzed ciąży. Martwię się. Nad cukrami nie panuje. W zeszłym tygodniu mialam 25% wyników przekroczonych. Niby nie są to ohromne przekroczenia (w zakresie 91-93 i 121-129, dwa wyniki powyżej 130), ale moja rygorystyczna diablica mi na pewno nie popusci. Strasznie mnie to wszystko stresuje. Ciekawa jestem, czy jakbym nie miała cukrzycy, ale badalabym cukry 6 razy dziennie, czy mialabym zawsze takie idealne wyniki.
Czyli jaka waga bobasa? KAI może Ty tak ze stresu chudniesz? Rozumiem, że dziecię zdrowe mimo mniejszej wagi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 09:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam:)
Wczoraj byliśmy w Ikei. Komoda i materac kupione. Został do kupienia katarek. Kupię go dziś i koniec z wyprawka
Przyszły tatuś będzie dziś skręcal meble. Za wcześnie, ale on się doczekać nie może. Będziemy się obijac o te meble
Mój mąż wyszedł z założenia, że koniecznie trzeba skręcić te komodę i łóżeczko. '' no przecież musimy się przyzwyczaic''Jest taki kochany, ze niech sobie skręca dla dobrego samopoczucia. A ja dziś będę prac tetre - 50 sztuk. Jutro mamy usg kontrolne. Zobaczę synka. Ciekawe ile przybrał na wadze od ostatniego.
Teraz sobie leżę a on mnie zaczepia.
Pumpkin, Sylwia_i_Niki, Reni@, szynszyl, NiecierpliwaKarolina, Blu, Dea28, Jola1985, kehlana_miyu, Rutelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa flanelowe mialam 2 i tak naprawde to uzylam ich moze ze dwa razy, i to jeszcze na wyjscia do lekarza bo tak kompletnie mi sie nie przydaly, a tetre uzywalam do podcierania buzki jak mala juz jadla jak karmilam to kolo siebie kladlam jak by jej sie ulalo cay podczas karmienia butelka, ale mi 10 sztuk wystarczylo i wykorzystalam je na maksa i wyrzucilam. Dla synka tez mam 10 sztuk i wiecej nie kupuje
-
Ja tetrowych miałam z 30 i nie nadążałam prać , ale mój synek miał refluks i cały czas wymiotował albo obficie ulewał.
U mnie flanelowe też sie sprawdziły ale koniecznością nie są. Np rozkładałam w wózku - teraz kupiłam prześcieradła do wózka -
Pumpkin wrote:To B12 można jakoś zbadać? W sensie rozumiem, że z krwi?
Dzisiaj byłam na pobraniu, jestem ciekawa wyniku!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 11:00
Pumpkin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis nie wytrzymałam poszłam na spacer do sklepu z artykułami dziecięcymi i kupiłam rożek i czapeczkę kolejna
A w markecie pampersy 1 (22sztuki, bo pomyslałam ze i tak pewnie bedzie spory chłopak to 2 kupie jeszcze i wezmę troche tych troche tych do szpitala )Chwilka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwusia100 wrote:Ja rozek zamowilam przez neta ale jeszcze nie przyszedl. Niestety nie mam innego wyjscia i zakupy przez neta mi tylko zostaja.
Ja, tez tylko online. Ale uważam to za zaletę tak bym chodziła po sklepach jak sęp i wszystko chciała miećLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Beattkie wrote:Jak samopoczucie?
Córcia natomiast pławiła się z uwielbieniem w super słodkich wodach przez bite dwie godziny
Dziś bądź jutro mam się spodziewać wyników.