Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj na, poprawe humoru zmowilam soboe stoly k krzesla do kuchni i salonu
2 tygodnie bede czekac na zamowienie ale odsiwezone bedzie wnetrze.
Mam pytanie macie jakies sprawdzone sklepy online gdzie mozna zamowic ozdobnemdekoracyjne serwety, niezniki na stol do salonuchodzi mimomtakiembardziej nowocaesne wzory
-
Ja kiedyś zamawiałam z jednej firmy zasłony , bieżniki i poszewki na poduszki ale nie pamiętam namiarów więc nie pomogę
Jeszcze poszukam w Allegro czy gdzieś nie mam zapamiętane
U mnie 37t to 18 wrzesień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 21:50
-
nick nieaktualny
-
Chwilka84 wrote:No ja tez bardzo biorę opcje Profamilii:)Na razie w razie czego jade tam:)
Szkoda, że nie dostali kontraktu , byłabym spokojniejsza. Zresztą to dziwne, że nie dostali ,przecież warunki na pewno spełniają, ale pewnie o jakies kontakty czy kasę chodzi.
Mówi się, że Salve i Matka Polka baaaardzo zabiegają, żeby ProFamilia nie podpisała kontraktu. -
kkkaaarrr wrote:No to 3 trymestr przywitał mnie z prawdziwym rozmachem. Szyjka 20-24mm w zależności od tdgo kto mierzyl, skierowanie do szpitala, a ja od wczoraj na patologii. Dostałam już zastrzyk na płuca, w planie pessar. Może do domu za pare dni, ale już leżenie plackiem do końca
Borys wczoraj miał 1100-1145g (zależy kto mierzył), jest już duży, na pewno sobie poradzi, musi!
Brałaś może luteinę czy nic nie brałaś (pytam z ciekawości). -
kkkaaarrr wrote:Sprawdzają to, póki co jest hipoteza niewyczuwalnych dla mnie skurczy+miękka szyjka no i taki efekt. Póki co nic nie wiem na ile muszę zostać w szputalu. Na Izbie mówili że pewni min. 5 dni, ale ze to się okaze jak zrobia badania
-
Hej dziewczyny! Mam nadzieję że te Wasze szyjki wytrzymają bez większych ingerencji... moja na 20mm, ale p. dr stwierdziła że wszystko jest "pozamykane" i nie ma co panikować.... no i po wczorajszym usg dzidzia jest zdrowa jak rydz i płeć potwierdzona, także wyczekiwana dziewczynka jest w brzusiu (: do mam z anemią : niby wyniki polepszyły mi się ale nadal mam przyjmować ascofer 2x dziennie i tak już chyba do końca ciąży będzie
pozdrawiam i życzę miłego dnia
India9, Chwilka84, Limerikowo, Kasia!, Blu, Pumpkin, Dea28, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Ah te szyjki... Ważne ze z każdym dniem do porodu bliżej i Dzidziuś coraz bezpieczniejszy.
U mnie znajoma z rozwarciem leży w szpitalu w 32 tyg a na ostatniej wizycie wszystko super było. Także w kilka dni jej sie zrobilo rozwarcie. Miała skurcze ale nie duzo. Czuje sie jakbym siedziała na tykającej bombie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
no weekend się zbliża to zawsze spokojniej na forum. I bardzo dobrze, trzeba korzystać z ładnej pogody.
A ja mam pytanie odnośnie ubranek. Jakie rozmiary pierzecie teraz? Ja mam w planach 56 i 62 na początek. Jest sens prać większe czy i tak będę musiała je później odświeżyć? -
Kasik2 wrote:Cześć
no weekend się zbliża to zawsze spokojniej na forum. I bardzo dobrze, trzeba korzystać z ładnej pogody.
A ja mam pytanie odnośnie ubranek. Jakie rozmiary pierzecie teraz? Ja mam w planach 56 i 62 na początek. Jest sens prać większe czy i tak będę musiała je później odświeżyć? -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Ja dzisiaj zdycham, tak mnie boli cale podwoziedo tego córce idą wszystkie czworki na raz i mam niezły armagedon. Eh byle do jutra, to bedzie jakies wsparcie.
Wczoraj bylam jeszcze na zakupach ciuszkowych (chyba dlatego tak mnie wszystkooo boli) stwierdzilam, ze mam juz wszystkie ciuszki i rzeczy dla malego. KONIEC ZAKUPÓW!jeszcze tylko materacyk zamowie, jak zamienimy lozeczko corce na większe. Ja piore wszystko, strasznie mnie to cieszy, jak mi rosnie kupka tych ubranek na półce
Aha i przyszedl mi zamowiony na olx kombinezon zimowy. Jestem mega zadowolona, bo stan sklepowy, a kosztowal mnie całe 20 zlotychjak juz wszystko wyprasuje to wrzuce jakies zdjecie, bo cieszy mnie to jak mlodego psa pchły
Dziewczyny szyjkowe wspieram!
Chwilka84, Reni@, Kasik2, Pumpkin, India9, Rutelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya.badziak wrote:do mam z anemią : niby wyniki polepszyły mi się ale nadal mam przyjmować ascofer 2x dziennie i tak już chyba do końca ciąży będzie
pozdrawiam i życzę miłego dnia
Super, że wyniki się podniosły!
Mnie kusi iść na badania i sprawdzić, czy dieta + tabletki coś pomagają czy nie. Ale poczekam cierpliwie do wizyty chociaż to jeszcze 3 tygodnie.
-
nick nieaktualny