Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruletka, Auro, Basia, Szynszyl - mam podobne przemyślenia- też sobie wszystko planowałam, a życie i tak zweryfikowało moje plany bardzo brutalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 13:49
Basia1771, Auro, Rutelka lubią tę wiadomość
(25.01-2016-beta hcg 28, 29.01-2016-beta hcg 402.6 2.02-2016- beta hcg 4519.0 :)5.02-2016- beta cg 14034 :)18.02-2016- beta hcg 44496.0 ????
29.06.12 mój 1 cud
16.09.2016 mój 2 cud -
tajemniczazolza wrote:Dziewczyny bylam dzis na pogotowiu. Po stosunku w wydzielinie mialam troche krwi (moja gin mi pozwolila wspolzyc, bo nic mi nie bylo). Zadzwoniłam do mojej gin - miala na rano więc nie mogła mnie przyjąć, ale mówiła że jak mnie boli brzuch i do jutra jak bym miała jakieś krwawienie to mam przyjechać do niej. Pojechałam na pogotowie. Gin mnie zbadala. Po krwawieniu ani śladu i ona nie wie po czym to czy po stosunku czy to coś innego. Chciała mnie zostawić na obserwacji, ale wypisałem się. Jutro i tak mialam jechać na badania i będę się widzieć w razie czego z moja.
Zastanawiam się czy to nie przez przekrwiona pochwe. Mam dziś uczucie strasznej wrażliwości i obrzmienia.będzie dobrze
-
Staram się Was nadrobić dziewczyny, ale ciężko mi to wychodzi. Jeżeli chodzi o wyprawkę to nawet o tym nie myślę. Podchodzę bardzo spokojnie. Ekscytowalam sie ciążą przez pierwszy tydzień.
Odczuwam od dwóch dni wzmożoną sennosc, robie sobie drzemki. Ciągnie mnie też dziś na wymioty, poza tym nic nie odczuwam.
Moja obrona przesunęła się. Odetchnelam z ulgą, bo brak koncentracji nie pozwala mi się uczyć. -
mizzelka wrote:na pewno... bo zrobila sie mega poduszeczka i bardzo wrażliwa
będzie dobrze
Ja też czuje się tam bardzo wrażliwa i rozpulchniona. Zupełnie nie mam ochoty na sex. Odczuwam dyskomfort. Ale mój kochany mężczyzna mimo swojego wysokiego libido nie nalega. -
marti_88 wrote:Dziewczyny a jak się kondycyjnie mają Wasze piersi po karmieniu? Niektóre z Was karmą bardzo długo.
Też jestem za karmieniem. I lepsze to dla dziecka i wygodniejsze. Już nie mówiąc o względach finansowych. Co będzie to ma być. -
LillaMy wrote:Auro, u Mnie z bluzą nie było problemu gdy wychodziliśmy na spacer zakładałam kaptur na główkę, koło Mnie są dwa domki i szczere pole więc z każdej strony zawiewało
Przy przyjściu do domu, bluze ściągałam ..
Staram się nie przegrzewać dziecka ..
Spodnie " ala jeansy " mam z miękkiego materiału myślę że mój człowieczek nie męczył się w niczym
Koszule, koszulobody również delikatne są
Córeczki nie mam, więc zapewne to inna bajka była by z ubieraniemLillaMy lubi tę wiadomość
-
Evvelina wrote:Ja też czuje się tam bardzo wrażliwa i rozpulchniona. Zupełnie nie mam ochoty na sex. Odczuwam dyskomfort. Ale mój kochany mężczyzna mimo swojego wysokiego libido nie nalega.
-
Elina wrote:kochana nie do końca bo dużo kobiet właśnie źle karmi dzieci piersią niekiedy jest tak że dziecko je tylko z jednej piersi a jak je odłożysz to dalej jest głodne z tego co oglądałam w internecie bo na youtubie to chyba wszystkie filmy obejrzałam o ciąąy i dzieciach bo ponoć najpier karmi się jedną piersią potem dziecko musi odbić i wtedy drugą pierś wypije całą a nie połowę jak zazwyczaj. a wy jak karmiłyście piersią??
piersi są podobnej wielkosci, twardnialy jak za duzo bylo mleka.
wiesz.. filmiki a praktyka to caaaaałkiem inna bajkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 14:51
LillaMy, anulka1978 lubią tę wiadomość
-
Sunflower wrote:Hej kochane:)Jestem po wizycie u dr. Szerle- jego opinie w internecie są jak najbardziej uzasadnione- nareszcie nie tylko mam poczucie ,że jestem pod dobrą opieką, ale też wiem, że kolejne wizyty będą o wiele mniej stresujące niż dotychczas bo doktor jest zwyczajnie przesympatyczny , a ja czuję się przy nim komfortowo:)Nareszcie!
Kropek/kropeczka ma się świetnie ma 22.4 mm, serduszko bije:)
16.03 mam mieć USG genetyczne:)Wybaczę nawet gorszy sprzęt do USG niż miałam w poprzedniej placówce, bo to uczucie komfortu jakie daje dobry lekarz jest bezcenne:)
Miłego dnia kochane:*****
Super, że trafiłaś na odpowiedniego lekarza
To jest bezcenne.
A w którym dokładnie tygodniu i dniu ciąży będziesz w dniu usg genetycznego?
Pytam i męczę o ten temat bo zastanawiam się czy sama nie przyspieszę wizyty.Sunflower lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:spróbuje nadrobić
ja juz po obiedziezrobiłam sb kwaśną ogórkową która za mną chodziła od kiedy Blu o niej napisała!
spełniłam swoje marzenie
+kebab z sałatką
będę gruba i tak i tak
Moim dzisiejszym smakiem był bigosnigdy w życiu go nie robiłam, ale miałam trochę mrożonego od mamy
może podpasuje Ci na jutro
Tak na marginedie bigosu nie lubię -
LillaMy wrote:Mdłości Mi przeszły, spojenie nadal dokucza ..
ale przebieranie Mojego posranego Syna jest dla Mnie teraz mega wyzwaniem !
Naciąga Mnie tak że po prostu nie wiem czy mam Go nadal przebierać czy lecieć porozmawiać z muszlą ..u mnie podobnie
LillaMy lubi tę wiadomość