Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję! Ciebie obstawialam jako pierwszą. Kolejna pewnie bedzie Karolina, ale moze niech jeszcze poczeka ze 2-3 tygodnie. Zaczęło się! No nieźle... ja mam nadzieję, że jeszcze te 7-8 tygodni wytrzymam nierozpakowana.
NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
-
Dea gratulacje, uściskaj Maluszki od październikowych ciotek ! :*
Bylam po skierowanie w poradni, szyjka ręcznie " nie jest zla" cokolwiek to znaczy :p chyba nie za twarda.
Pobrala mi wymaz jakis ale nie zapytałam po co, chyba na czystość... Bo na gbs sie czymś różni?? -
nick nieaktualnydiewuszka86 wrote:Dea gratuluję serdecznie
Zdrówka dla Ciebie i Chłopców czekamy na szczegóły jak już dojdziesz do siebie po porodzie.
Noo to dziewczyny worek się rozwiązał. Ale czekajcie chociaż do września.
No dokładnie,worek się rozwiązał. Całą noc spać nie mogę, jakoś mi to siedzi na głowie, że jedna z nas już rozpakowana. O matko, to już blisko. ☺☺☺☺☺
Dea, czekamy na szczegóły no i dobre pytania już padło. Chłopaki są z 24 czy 25 sierpnia?☺diewuszka86, Blu, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
Dea28 wrote:Adrian 2100g i 49cm
Krystian 1700g i 47cm
Są w inkubatorach. Mamy sie dobrzeMoc uścisków dla całej Waszej rodzinki
kehlana_miyu wrote:Kurczę, ale to się robi jakoś bardziej realne teraz, skoro pierwsza z nas już się rozpakowała 0_0 -
nick nieaktualnyDea, cały czas o Was myślę.
Nie mogę w to uwierzyć bo przecież miałaś w domu jeszcze być
Macierzyństwo spada jak grom z jasnego nieba
Twoi synowie są naprawdę duzi.
A powiem Ci, że mój mąż ma brata bliźniaka. Oni są tak zżyci ze soba, że jeden za drugim w ogień by skoczył. Rozumieją się bez słów. Mój wyczuwa, że u klona coś nie tak i dzwoni i zawsze ma rację. Zresztą oni codziennie wiszą na telefonie jakby się z rok nie słyszeli mimo, że mieszkają 20 km od siebie
Twoje dzieci też będą się wspierać nawzajem.
Jedyne co ich różni to, to że jeden praworęczny a drugi leworeczny.
Jeszcze raz gratuluję!
Wszystkie cieszymy się z Waszego szczęścia!
Teraz dziewczyny Nasza kolej.
Pumpkin, Rutelka, MMM2016 lubią tę wiadomość
-
Właśnie dziewczyny czas dopakować torby, bo nie znamy dnia ani godziny
Tez sobie cały czas myślę, jak to fajnie byłoby mieć synka obok! Dea mam nadzieję, że czujesz sie w miarę ok. Buziaki dla Waszej trójki :*kalika, Sylwia91, Evelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:Dziewczyny,
Kupujecie nebulizator/ inhalator?
Chciałabym kupić, ale nie wiem jaki.
Ja kupilam jak synek mial 2.5 roku bo dopiero wtedy mi sie przydal. Mamy OMRON NE-C803. Polecila mi go znajoma farmaceutka. Jest maly, poreczny i przede wdzystkim cichutki. Chociaz moglby miec troszke większy "wyrzut" pary. Mnie zalezalo na cichym bo moje dziecko nie toleruje niektorych glosnych odgłosów. -
Używałam dotychczas 2 razy właśnie jak miał katar głównie taki nieprzemijający i kaszel. Na szczęście nie choruje często chociaż za tydzień zaczynamy przygodę z przedszkolem wiec pewnie to się zmieni
Jak powiedziałam mężowi ze mamy pierwsze forumowe dzieciaczki to sie zdziwił ze tak szybko. A za chwilę mówi: no bo w sumie na co czekać, ja bym chciał żebyś we wrześniu urodziłaBlu, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Blu wrote:Dzięki! Chyba też się wstrzymam z zakupem.
Ja notorycznie podczytuje wrześniówki, troche sobie przypominam jak to było na początku
Ja tez nie kupowałam od razu bo nie było potrzeby i teraz zrobiłabym tak samo. Dopiero potem jak sie zdarzyło ze mimo syropów i innych specyfików nie możemy przez kilka tygodni pozbyć się kataru i kaszlu zainwestowałam w inhalator.
Ja też podczytuję wrześniówki a tam wysyp na całego już
A widziałyście ze są juz majówki 2017?Rutelka, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość