Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o Matko Dea, szczeka mi opadła (dosłownie) i musiałam te dwa zdania chyba z 5 razy przeczytac czy sie nie pomyliłam, GRATULUJE WAM BARDZO:)A jak Ty się czujesz??jak dzieciaczki, zazdroszczę ,że już na nie patrzysz. Trzymam kciuki Kochana za Was.
-
szynszyl wrote:Dea podobnie jak Chwilka z 5 razy czytałam! Aż musiałam mężowi powiedzieć. Bardzo się cieszę i Gratuluję! jakoś tak mi się radośnie zrobiło. Super wieść teraz tylko życzyć szybkiego powrotu do domku!
Hahaha, ja mężowi smsa odrazu wysłałam, bo w pracy jest , że pierwsza październikowa mamusia juz rozpakowana:)szynszyl, Pumpkin, Blu, Rutelka, kalika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDea28 wrote:Adrian 2100g i 49cm
Krystian 1700g i 47cm
Są w inkubatorach. Mamy sie dobrze
O matko Dea! Gratuluję ☺!!!
Ale niespodzianka. Duże chłopaki jak na bliźniaki wczesne. Wow.
No to się zaczęło. ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 22:19
-
Dea ogromne gratulacje! Zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do domku
! Czekamy oczywiście na więcej info
a tak w ogóle to hej kobitki!
Dawno mnie nie było, a raczej dawno nie pisałam bo jestem prawie każdego wieczoru i czytam co u Wasna pisanie brak mi sił, bo jak nadrobie cały dzień, to oczy mi się same zamykają
Dla wszystkich dziewczyn w szpitalach przesyłam moc usciskow i trzymam kciuki za szybkie powroty do domów
U nas wszystko okjak narzeczony wrócił do pracy, wszystko zwalilo się na moja głowę
dobrze, że córka z tych grzecznych dzieci, to nie daje mi tak strasznie popalić ale i tak mnie wszystko boli :p Synuś wciska girki bardzo mocno w żebra albo żołądek... kochane dziecko :p
kehlana_miyu lubi tę wiadomość