Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa super wygladasz. U mnie teraz po porodzie są rozstępy bardziej czerwone.od dziś wracam do smarowania.maż ma mi balsam przynieść.wcześniej nie dałabym rady.
Co położna inaczej mówi o kp. Już zgłupiałam. Dziś coś którejs wygarne. Dziś przyszła pani ordynator nic ona chce piersi zobaczyć. To jej pokazuje a ta jak mnie ścisneła to myślałam że jej oddam. Jak sie wkur.... To powiem że nie bede karmić i żeby mnie do tego nie zmuszali. Jedna każe co godzine probować.druga co 2 trzecia co 3 lekarz mowi by na siłe sie nie zmuszać. Posłucham facetato sa moje piersi i ja o nich decyduje. Chce do domu albo dzis coś k....komuś wygarne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 07:39
-
Dea28 wrote:Niecierpliwa super wygladasz. U mnie teraz po porodzie są rozstępy bardziej czerwone.od dziś wracam do smarowania.maż ma mi balsam przynieść.wcześniej nie dałabym rady.
Co położna inaczej mówi o kp. Już zgłupiałam. Dziś coś którejs wygarne. Dziś przyszła pani ordynator nic ona chce piersi zobaczyć. To jej pokazuje a ta jak mnie ścisneła to myślałam że jej oddam. Jak sie wkur.... To powiem że nie bede karmić i żeby mnie do tego nie zmuszali. Jedna każe co godzine probować.druga co 2 trzecia co 3 lekarz mowi by na siłe sie nie zmuszać. Posłucham facetato sa moje piersi i ja o nich decyduje. Chce do domu albo dzis coś k....komuś wygarne
Dziękuję Kochana :-*
Już będziesz smarować?? Wooow... szybciutko! Podziwiam odwagę! Ja bym się bała jeszcze pewnie długo dotknąć. Jak się ogólnie czujesz? Ból już mniejszy?
Myślę, że też bym posłuchała lekarza. Nic na siłę! Ma być to będzie. Na spokojnie.Dea28 lubi tę wiadomość
-
Karolina super brzuszek
Kurcze Dea jak czytam o traktowaniu w tym szpitalu to masakrabądź silna dla chlopakow. Wiem ze latwo sie pisze ale mam nadzieję ze to dlugo nie potrwa juz i bedziecie sie sobą cieszyc w domu
NiecierpliwaKarolina, Dea28, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Karola super brzuszek
Dea nie daj się! To samo przerabiałam przy córce. Porada doracy laktacyjnego wyglądała właśnie tak, ze przyszla ścisła pierś i na chama wsadzila córce do buzi... skończyło sie płaczem i córki i moim, a mąż myślałam ze ją zabije. Dopiero w domu jak pisze Reni@ na spokojnie udało sie rozkręcić karmienie i to po 2 miesiacach tak to i odciagalam i dokarmialam MM. Wiem kochana, ze Ty masz jeszcze ciężej, bo pewnie i dłużej posiedzicie w szpitalu no i masz na raz dwójkę do nakarmienia. Cokolwiek postanowisz z karmieniem to i tak jesteś najlepszą Mamą na świecie, a Piguły niech sobie gadają co chcą! Buziaki :*NiecierpliwaKarolina, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Dea, trzeba było jej oddać
Co to za metody prehistoryczne, masakra... Co do wyjścia do domu, to jest to realne, czy póki co nic nie wspominają? Jak chłopcy i ich wyniki badań?
Niecierpliwa, bardzo ładny brzuszek:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 09:26
NiecierpliwaKarolina, Dea28 lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
A to moj brzuszek z 15 sierpnia
http://static.pokazywarka.pl/i/6868841/462093/fb-img-1472456427766-1.jpgkehlana_miyu, Chwilka84, Blu, Reni@, kalika, Kasik2, Pumpkin, Beattkie, Anieńka, Sunshine89, lu.iza, MMM2016, NiecierpliwaKarolina, Rutelka, Limerikowo, Sylwia_i_Niki, Jutysia, kasia_1988, Anoolka, marlon, Dea28, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 10:03
Sylwusia100, Reni@, szynszyl, kalika, Pumpkin, kehlana_miyu, Beattkie, Anieńka, Jola1985, Sunshine89, lu.iza, MMM2016, NiecierpliwaKarolina, Rutelka, Limerikowo, Chwilka84, Sylwia_i_Niki, Jutysia, kasia_1988, Anoolka, marlon, Dea28, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam,
Właśnie wydałam 400zł na allegro na pierdoły ;(
a miałam już nic nie kupować z wyprawki.
Wydaję mi się, że mój mały przekręcił się. Ostatnio był po prawej stronie, wczoraj wieczorem czułam go po lewej. A dziś od rana na środku i wydaje mi się, że głowa jest na górze teraz. Bo czuję kopy na dole a duża górka jest na górze.
Kurcze, możliwe to jest ??
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 16:56
Reni@, szynszyl, Sylwusia100, kalika, Pumpkin, kehlana_miyu, Beattkie, Jola1985, Sunshine89, lu.iza, MMM2016, Rutelka, NiecierpliwaKarolina, Limerikowo, Chwilka84, Jutysia, kasia_1988, Anoolka, marlon, Dea28, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
super ślicznie wyglądacie wszystkie!
Dea nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz, życzę Ci dużo siły i życzliwości innych :*
mam ogromny sentyment do bliźniaków i często myślę co tam u Ciebiemoja siostra urodziła 2 maluszki jeden 1400g drugi 1300 i choć na początku było ciężko to dzisiaj są to wyrośnięci nastolatkowie, u Ciebie też wszystko będzie dobrze, na szczęście człowiek jak jest szczęśliwy to szybko zapomina o tym co było źle, ani się obejrzysz i będziesz ściskała swoje dzieciątka :*
patrzy się na mnie wielka góra ciuszków do prasowaniamisja na dzisiaj
a mężowi się włączyła chęć przygotowania wszystkiego na już, codziennie mi mówi, że czas już zacząć pakować walizkęDea28 lubi tę wiadomość
-
Drogie, stoję przed dylematem: Lovela, Dzidziuś czy Jelp oraz proszek czy płyn? Będę wdzięczna za uzasadnienie wyboru
Ps. W Rossmanie jest promocja na Lovele co skłoniło mnie do rozważańWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 11:47
-
kalika, Pumpkin, kehlana_miyu, Beattkie, Jola1985, Sunshine89, Kasik2, szynszyl, MMM2016, Rutelka, NiecierpliwaKarolina, Limerikowo, Chwilka84, Jutysia, kasia_1988, Anoolka, marlon, Dea28, mizzelka lubią tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:Drogie, stoję przed dylematem: Lovela, Dzidziuś czy Jelp oraz proszek czy płyn? Będę wdzięczna za uzasadnienie wyboru
Ps. W Rossmanie jest promocja na Lovele co skłoniło mnie do rozważańWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 12:11
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*