Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kkkaaarrr kuruj się, maluszek na pewno poczeka chwilkę
położyłam sobie dzisiaj podkłady pod prześcieradło, jakoś przeraża mnie wizja obudzenia się w mokrym łóżku
ja tak myślę co by jeszcze męża wykorzystaćteż się boję trochę tego potem, może nie będzie źle (oby)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZadzwoniłam do tych małp tam.
Lekarka powiedziała, że można na spokojnie przyjechać jutro do swojego lekarza prowadzącego ( hehehe no a jakże )
Poza tym oczywiście musiała wtrącić swoje 3 grosze, że gdzie to się o tej porze wyniki odbiera.
Jutro mam ktg to przy okazji podejdę do tej mojej. I bez łachy
A teraz idę pod pachę do męża bo już mnie głowa boli z tego wszystkiego.
Napiszę jutro, gdy coś się wyjaśni.
Śpijcie dobrze :*Reni@, mizzelka, Rutelka, Blu, Pumpkin lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Ja wczoraj mialam wizytę kwalifikacyjną do porodu ze wskazaniem do cc.
Termin cc mam na 29 września wiec zaczynam odliczanie
Gin mnie zbadal, szyjka ładnie trzyma i z mala wszystko ok.
Wszystko super, ale złapalo mnie przeziebieniekatar i ból gardła. Próbuje się leczyć domowymi sposobami, żeby tylko mnie przeszło...
Wczoraj rano odebralam wyniki GBS - ujemne.
Teraz pozostało mi czekać do 29 września żeby się nic wcześniej nie zaczelo.
Sylwia91, marlon, mizzelka, kasia_1988, diewuszka86, Rutelka, Sunshine89, Blu, szynszyl, India9 lubią tę wiadomość
Aga -
pielegniarka_w_mundurze wrote:Zadzwoniłam do tych małp tam.
Lekarka powiedziała, że można na spokojnie przyjechać jutro do swojego lekarza prowadzącego ( hehehe no a jakże )
Poza tym oczywiście musiała wtrącić swoje 3 grosze, że gdzie to się o tej porze wyniki odbiera.
Jutro mam ktg to przy okazji podejdę do tej mojej. I bez łachy
A teraz idę pod pachę do męża bo już mnie głowa boli z tego wszystkiego.
Napiszę jutro, gdy coś się wyjaśni.
Śpijcie dobrze :*
Pielegniarko, ja tez mam białko w moczu, nie pamietam teraz ile ale brałam antybiotyk 10 dni i jutro jade powtórzyć badania
-
Aga85 wrote:Hej dziewczyny.
Wszystko super, ale złapalo mnie przeziebieniekatar i ból gardła. Próbuje się leczyć domowymi sposobami, żeby tylko mnie przeszło...
Teraz pozostało mi czekać do 29 września żeby się nic wcześniej nie zaczelo.ja 29 idę na wizytę także będę myślała o tym że Ty tulisz maleństwo
-
hajdi wrote:z szyjką właśnie wporządku - zaczęło się od kolki nerkowej, przeszła w zapalenie nerek więc antybiotyk a potem to już się nazbierało bo brzuch zaczął twardnieć skurcze przepowiadające są mega silne <powiedzieli mi ze dwa razy mocniejsze niz powinny> wiec wesolo... troche mam juz dosyc tak szczerze ale kiedy maleńka się rusza zawsze mi się lepiej jakoś robi.
Moje skurcze były na poziomie 50% a dobrze ich nie czułam tylko takie podduszanie.
Wierzę że masz dosyć. . Ale już bliżej niż dalej a i tak już jesteś w bezpiecznych tygodniach. Jeszcze troszkę -
szynszyl wrote:kkkaaarrr kuruj się, maluszek na pewno poczeka chwilkę
położyłam sobie dzisiaj podkłady pod prześcieradło, jakoś przeraża mnie wizja obudzenia się w mokrym łóżku
ja tak myślę co by jeszcze męża wykorzystaćteż się boję trochę tego potem, może nie będzie źle (oby)
wstałam a tu gacie mokre
na spokojnie zeszłam na dol do wc... także nie było jak w filmach
szynszyl lubi tę wiadomość
-
Aga85 wrote:Hej dziewczyny.
Teraz pozostało mi czekać do 29 września żeby się nic wcześniej nie zaczelo.
Aga to do 29 będziemy razem przebierać nogami bo ja też mam na ten dzień wyznaczone cc.marlon, Aga85, India9 lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Mały waży w granicach 3500-3600g. Pomierzono mi miednice, wg położnej i lekarki ma bardzo ładne wymiary i dziecko do 4 kg spokojnie mogę próbować rodzic. Na ten moment szyjka twarda, zamknięta, główka jeszcze nie przyparta, także nie zapowiada się aby synek planował już opuszczać lokal. Od jutra biorę wiesiołka, muszę jakoś zmobilizować ten mój organizm do porodu, bo nie uśmiecha mi się cc ze względu na masę dziecka, a jak tak dalej pójdzie to za 2 tyg może dobić do tej magicznej 4.
Aga, mizzelka, u mnie 29.09. to tp z OM i usg także może być tłocznoReni@, marlon, Sylwia_i_Niki, diewuszka86, Rutelka, Ibiza, Sunshine89, Blu, Kasik2, szynszyl, Pumpkin, Chwilka84, India9, mizzelka lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
mizzelka wrote:Mi strzelily w łóżku. Nawet kropli nie było na prześcieradle. Miałam bóle miesiączkowe dość mocne i ból pulsacyjny i nagle słyszę takie chrrrup poczułam ciepłko
wstałam a tu gacie mokre
na spokojnie zeszłam na dol do wc... także nie było jak w filmach
U mnie jak chlusnęło to jakby wiadro wody wylałale tak jak pisałam to już na porodówce wiec mi to różnicy nie zrobiło