Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkasiakk z ciśnieniem nie ma żartował chociaż zadzwoń do lekarza żebyś była spokojniejsza. Mój ginekolog też mi zawsze mówił że 150/100 to ip obowiązkowo.
Asia powodzenia.
Ciekawe jak Ola. Czyżby i u nas się już zaczynało wszystko.... -
Sylwia_i_Niki wrote:Przy córce rzeczy typu pampersy, kremy itp trzymalismy w pierwszej szufladzie komody i to się fajnie sprawdziło, wiec teraz tak samo zrobimy
do komody kupiliśmy takie pudełeczka-organizery z Ikei. Teraz zostało nam dokupić drugą taką samą komodę, bo dzieci mają ciut dużo ubranek i w jednej się nie pomieszczą
Od ponad tygodnia mam dramat przy zasypianiu... lewy bok źle prawy źle. ..i tak się kręcę póki nie zasne padniętana jednym i na drugim boku zaczyna mi sie kręcić w głowie, a to prowadzi do mdłości...chwilowa poprawa po zmianie boku i od nowa..
Córka poprzedniej nocy postanowiła nie spac w h 3-6, po czym chwile po 8 obudził nas Pan koszacy trawę... oby dziś spala spokojnie
Lecę spać, mam nadzieję, że rano zobaczę juz jakieś wieści od Oli
Dobranoc! -
Asia_08 wrote:Skurcze co 5 min i pojawiło sie lekkie krwawienie, jestesmy w drodze do szpitala
3mam kciuki!
Ja się w nocy znowu obudziłam z irracjonalnym lękiem, że to już.... Może to mała mnie obudziła? -
Reni@ wrote:Aneta mam pytanko do Ciebie. Lekarz Ci mowil do kiedy brac magnez? Mam nadzieję ze po wizycie wtorkowej juz nie będę musiała go zazywac bo juz mi te tabletki uszami wychodzą
Reni@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
ja, cala noc i wieczor mialam okropny ból w okolicy pachwin i podbrzusza na zadnym boku lezec nie moglam bo tak mnie bolalo...to taki bol ze chwilami zlapal 20 minut ttzymal im przecjodzilo, taz tez boli ale bardziej to ciagly nie przerwany bol jak bym zaraz miala dostac okres...nospa nie pomaga na to... piersi zrobily mi sie jeszcze bardziej twarde jak kamienie ze az mnie bola niemchce jechac do szpitala bo beda mnie tam kisic przez weekend a zadnych konkretow.. do tego mam duzo sluzu i mini galaretki zoltawo-biale..hmmm
ruchy malego czuje normalnie.
a czy siedze czy leze to stale mnie boli....ehh sama juzmnie wiem co robic
Co myslicie ? -
nick nieaktualnyNo wlasnie caly czas mnie boli z przerwami moze na chwile. W nocy to moze spalam z jakies 3 godzinymi budzil mnie wlasnie, ten bol
..inaczej okreslic tego nie umiwm jedynie jako ciagly bol jak bym okres miala dostac,, i te piersi naprawde sa jak skaly
-
nick nieaktualnyKkaarr
racja, moze sobie wejde do letniej wody i to troche pomoze? No bo jesli nie przejdzie to bede zmuszona jechac na ip, a tam juz aiem co mnie czeka poloza mniemdo szpitala bo beda sprawdzac skad te bole sa...no u nas nie wypuszczaja po badaniu tylko zaraz na oddzial klada -
nick nieaktualnyMizzelka
no wlasnie sie obawiam czy to nie jakies zwiastuny tego, chcociaz w poniedzialek mam wizyte u mojefo gina to bym chciala na nia dotrwac bo mam o 9 z samego rana...moze przejdzie , ryzykowac ani meczyc sie niw bede. Czyzby moj syn sugerowal sie terminem z om na 2.10 ? Bo jesli tak to sie nie stresuje bo w niedziele bedzie 39tc w tym skonczonych 38 tc, wiec wszystko mozliwe..
no dokladnie to, takie bol jak na @ -
nick nieaktualnyNiecierpliwaKarolina wrote:Dziewczyny, od mniej więcej tygodnia wywaliło mi straszne rozstępy na brzuchu. Boli cholernie ta skóra i swędzi. Mam prawie rany. Wpadłam na pomysł, żeby posmarować to sudocremem, bo nic mi już nie pomaga. Mogę czy nie bardzo?
O matko,współczuję bólu. Nie wiem czy sudocrem jest dobry do tego. Na pewno masło shea by się nadało, bo ma właściwości gojące. -
Sarcia, jeśli boli nie przestaje to ja bym chyba pojechała sprawdzić mimo wszystko, chociaż z drugiej strony ruchy czujesz, więc nie ma powodu do zmartwień...
Jeju, zapowiada się dzień czekania na wieści
Ja Wam będę w miarę możliwości nadawała z porodówki na żywo hahaBlu, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia_08 wrote:Co za noc, bolesne skurcze co 7 min. Boli krzyż i podbrzusze. Nie wiem czy przeczekać czy jechać do szpitala. Próbuje przespać ale budzi mnie ból
jak pojadę do szpitala i okaże sie ze nic sie nie dzieje to beda chcieli mnie zostawić a wolałabym w domu byc..
Co 7 minut to często. Hmm pojechałem sprawdzić. -
nick nieaktualny