Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOo widzę że się dzieje
Asia mam nadzieję że masz malucha już przy sobie, Ola daj znać co u Ciebie. Ja dziś przespałam całą noc, normalnie luksus
Pisalyscie coś o zmianach w życiu po porodzie, najgorsze jest chyba pierwsze pół roku, ja nie mogłam się przyzwyczaić że żeby iść do sklepu czy jechać gdzieś samochodem to zbieram siebie i synka godzinę czasu
O spaniu chyba nie muszę wspominać że człowiek chodzi jak zombi ale po roku, półtora jest lepiej
Ogólnie wszystko da się przeżyć
Rutelka lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Oo widzę że się dzieje
Asia mam nadzieję że masz malucha już przy sobie, Ola daj znać co u Ciebie. Ja dziś przespałam całą noc, normalnie luksus
Pisalyscie coś o zmianach w życiu po porodzie, najgorsze jest chyba pierwsze pół roku, ja nie mogłam się przyzwyczaić że żeby iść do sklepu czy jechać gdzieś samochodem to zbieram siebie i synka godzinę czasu
O spaniu chyba nie muszę wspominać że człowiek chodzi jak zombi ale po roku, półtora jest lepiej
Ogólnie wszystko da się przeżyć
KKasiaKK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarcia jedź sprawdzić te bóle moim zdaniem.
Ola i Asia mocno trzymam kciuki! Czekamy tu wszystkie na dobre wieści od Was.
Ja dziś dobrze spałam. To co mi teraz najbardziej dokucza ogólnie to drętwienie dłoni. Dosłownie nie czuję rąk. Muszę co chwilę zmieniać ich pozycję,ruszać nimi,strzepywać żeby przywracać czucie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:No wlasnie jak tak dalej bedzie to pakuje torbe i pojade, bo od wcsoraj od 20 jak mnie zlapalo, to z przerwami trwa nadal .. :(no maly sie wierzege caly czas to chociaz tyle dobrze
-
mizzelka wrote:Weź podkład ogólny seni na siedzenie. Mi wystarczyła dużą podpaska bella jeszcze w razie co. Zależy jak strzeli.. ale jak samo to nie powinno być fontanny
"Dzień dobry, ja z podkładem. Nie przeszkadza Panu? "
Sylwia91, Anoolka, diewuszka86, Blu, mizzelka, Rutelka, KKasiaKK, Chwilka84, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
Sarcia ja bym sprawdziła. Jak jechałam do szpitala w 29tc to wydawało mi się ze to jakas pierdoła i zaraz mnie wypuszczą. Nie czułam bolesnych skurczy tylkk takie właśnie gniecenie a były na 90 jak się okazało... Teraz się boję że przegapie jak coś się będzie działo...
Ja dzisiaj od rana walczę z za niskim ciśnieniem. Już nie daję rady, leżę i ryczę bo czuję się na skraju omdlenia. Porażka jakaś. W nocy też z boku na bok do 2:30 i łaskawie udało się zasnąć na 4hdo tego mimo brania końskiej dawki no spy i luteiny miałam wczoraj ze 3 bardzo bolesne skurcze i dzisiaj rano też już 3 były...
MMM2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Sarcia ja bym sprawdziła. Jak jechałam do szpitala w 29tc to wydawało mi się ze to jakas pierdoła i zaraz mnie wypuszczą. Nie czułam bolesnych skurczy tylkk takie właśnie gniecenie a były na 90 jak się okazało... Teraz się boję że przegapie jak coś się będzie działo...
Ja dzisiaj od rana walczę z za niskim ciśnieniem. Już nie daję rady, leżę i ryczę bo czuję się na skraju omdlenia. Porażka jakaś. W nocy też z boku na bok do 2:30 i łaskawie udało się zasnąć na 4hdo tego mimo brania końskiej dawki no spy i luteiny miałam wczoraj ze 3 bardzo bolesne skurcze i dzisiaj rano też już 3 były...
Sylwia mocna kawa i powinno być lepiej. -
India9 wrote:Mam nadzieję, że nie będę musiała taksówką jechać
"Dzień dobry, ja z podkładem. Nie przeszkadza Panu? "
Siada Pani! A pampers jest?
Dziś na fejsie było pytanie o to czy wcześniejsze podanie sterydow na Płucka nie zaszkodzi dziecku i co sądzą o tym inne mamusie..
1 komentarz: 30tc dostałam sterydy na Płucka i poczułam ulgę, jakbym w ciąży nie była
2 komentarz (made my day) mama blizniaczek: urodziłam 34tc bliźniaczki. Sterydy miałam podane w 20/25/30tc. Jedyny efekt uboczny to zajebisty ból dupyRutelka, India9 lubią tę wiadomość