Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola gratulacje! super data ur
Zdrówka dla Amelki niech szybko dołączy do mamyno i oczywiście Ty szybko wracaj do siebie po cc.
Przesadziłem dziś z tym sprzątaniem, wszystko mnie boli
Na kolacje pojechaliśmy na pizzehaha randka
-
Asiu serdeczne gratulacje, dużo szczęścia i pociechy z maluszka, odpoczywajcie i wracajcie do domku
Olu Tobie również gratuluję, wracajcie szybciutko do zdrowia z malutką! teraz może być już tylko lepiej, na pewno się Wami dobrze zaopiekują przez jakiś czas w szpitalu ^^
pielęgniarko faktycznie Cię przebadają calutką, mam nadzieję, że dzięki temu poród obędzie się beż żadnych niespodzianek.
Co za dzieńJa sobie odpoczęłam trochę, pojechałam jeszcze w odwiedziny do mamy i rodzeństwa, jednak na noc już wracam do domku
Wiecie co, nadal nie mogę uwierzyć, że to wszystko się dzieje, że zaczynamy rodzić i każdą z nas to czeka, troszkę mam strachaIndia9, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja chciałabym jednak urodzić przed kolejna pełnia :p wybrałam sobie datę 06.10.2016
tez taka jakos ładna :p
Ola, gratulacje dla dumnej mamysuper ze juz masz malutka na swiecie! Lada dzien i bedziesz nam zdawać relacje ile kupek, jak śpi itp
ale sie ciesze dziewczyny
jestescie dzielne!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 22:31
Sylwia91, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Kurde to 5 dni po zdjęciu mojego pessara
coś czuję że to będzie ten dzień! A ja mam urodziny 17ego
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Marlon dzidziuś wlazł to i wyleźć musi
ja się nie boję, ja się nie mogę doczekać
No wiem... ale moze ktoś mógłby za mnie...
Ja sie boje, ze sie nie jorgne a potem bedzie za pozno na znieczulenie. Albo, ze urodze w samochodzie.
Wiem, ze to malo prawdopodobne, ale takie glupoty mi do glowy przychodza.