Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkkaaarrr u mnie Kuba też czasem tak się ułoży, że aż boli, najgorsze jak sobie taką pozycję znajdzie do spania i ileś tam czasu tak mnie ciśnie w jakimś miejscu. Nie mam serca na siłę go przesuwać skoro tak mu wygodnie, no więc jakoś to znoszę. Siłą rzeczy nasze maluszki już są w miarę spore i nie mają też zbytnio miejsca na wygibasy. Damy radę już niedługo.
KKasiaKK mam nadzieję, że Twoje ciśnienie się unormuje. Pod koniec ciąży z tym nie ma żartów.
Dobrej nocy dziewczyny, ochłodziło się znacznie to powinno nam się lepiej spać. -
Kasia, uważaj na to ciśnienie, masz czym sprawdzać w domu? Dobrze że będą sprawdzać czy wszystko ok, zawsze to będziesz spokojniejsza.
Sarcia łącze się w bólu bezsenności. Dzisiaj wyjątkowo wszystko mnie boli. Czuję się jakbym wróciła z KSW co najmniej,serio. Krzyż, nogi, żebra... Nie wiem czy ma to związek z tymi skurczami. Wiem natomiast że będzie miało to wpływ na mój sen a raczej jego brakwzięłam ostatnie pół paracetamolu które mi zostało w domu...
-
Wody mi odchodzą, wiec jade na porodowke. Ale kurcze,skurczy brak..
kalika, Sylwia91, Rutelka, Chwilka84, Kasik2, Anoolka, Reni@, KKasiaKK, Blu, kasia_1988, marlon, Evelle, kkkaaarrr, Sylwia_i_Niki, Ola_Ola, India9, lu.iza, MMM2016, szynszyl, diewuszka86, mizzelka, a.badziak lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKkasiaKK dobrze, że powiedziałeś o tym ciśnieniu. Lepiej to kontrolować nawet codziennie z ktg razem, niż coś przeoczyć.
Kkkaaarrr,lu.Iza,sunshine i sarcia trzymam kciuki za wizyty dzisiaj.
Pielęgniarka ciekawa jestem co dziś lekarze powiedzą, bo po weekendzie pewnie jakieś decyzje zapadną. Może Cię wypuszczą.
Ja dziś spać nie mogłam. Mąż już właśnie pojechał do pracy, wchodzę na forum a tu Ibiza rodzi.No chyba z emocji to ja dalej nie usnę.
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
Mój mąż właśnie wyszedł do pracy a ja zaczęłam myśleć o porodzie i tak się wkrecilalam że usnąć nie mogę z przerażenia
Ibiza, trzymaj się i powodzenia
Teraz to już chyba codziennie któraś będzie informowała że rodzi aż w końcu przyjdzie czas i na mnie.... o matko jak ja się boję -
nick nieaktualnyDzień dobry
Nie spie od 3. Ze 4 herbaty juz wypiłam. Leze i myślę nie wiem o czym.
Dziś się mądre głowy zejdą i ciekawa jestem co wydebatuja na mój temat.
Ja widzę jedna opcje- wypis
My juz po ktg, Niunio kopał w pelotkę cały czas.
Napisze, gdy będę coś sensownego wiedziała.
Ibiza, trzymaj się!!Rutelka, India9, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ja nie śpię juz godzinę. Maly znowu robi coś na dole a ja zaciskam zęby albo podskakuję. Kluje strasznie ale on chyba ma dobra zabawę
Dziewczyny powodzenia na wizytach, ja też mam dziś wizytę u lekarza prywatnego po południu, ale ciaza juz jutro bedzie donoszona więc na luzie
Ibiza powodzenia ! Lekkiego i szybkiego porodu!Rutelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ibiza powodzenia !!
Ja tez dziś mało spałam. Zatkany nos, przez usta ledwo oddychałam bo jakoś sucho mi było, komar mnie pociapał i byłam głodna. O 3:00 robiłam sobie kanapki.
Ostatni raz jadłam w nocy na początku ciąży, chyba wraca głód nocąChwilka84 lubi tę wiadomość
-
Ibiza powodzenia !
Ja dzisiaj dokladnie co godzinę wstawalam siku. Od 4 juz musialam trzymac zeby miec cos na badania.
Moj wczoraj na imprezie ciagle sie ruszal i wiekszosc czasu wszyscy siedzieli i patrzeli mi na brzuch.
Wogole to pierwszy raz w tej ciąży snilo mi sie dziś ze rodzęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 07:16
Rutelka lubi tę wiadomość
-
Renia to ci sie trafil imprezowicz.
pewnie jak bedzie duzy to tez bedzie w centrum zainteresowania.
Ja na szczescie juz od jakiegos czasu wstaje do lazienki w nocy tylko raz. Pewnie Maluch sie odsunal zdecydowanie od pecherza i to dlatego.
Trzymam kciuki Ibiza!!przyjdzie i czas na nas.
NiecierpliwaKarolina a Wy jak sie trzymacie?Reni@ lubi tę wiadomość
-
Chwilka84 wrote:kkkaaarrr a po jakim czasie masz kontrole AFI?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 08:00