Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za dobre słowa.
Poczytałam trochę w necie na ten temat i jakoś mniej się stresuję. ☺
Wody w normie, afi 10. wszystko ok, poza tą nerką. Musi być dobrze. ☺
Dobra, idę coś zjeść i chyba dziś się wcześniej położymy.
Chwilka84, Reni@, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj malutki spi
to teraz sie troche polozylam bo dzisiaj sporo chodzilam , wstawalam i wszystko mnie boli
dostalam jakiegos piksa nibh ale slabo dziala musze powiedziec niech cos mocniejszego mj dadza.
SYLWIA91
W brzuch to przeciwzakprzepowe sa po cc, a w posladek na obkurczanie macicy po cc . -
nick nieaktualnyNo teraz pani była kapac to maly sie obudzil, chyba nie lubi kapieli bo wrzask na cala sale zrobil, dobrze ze u nas po cc samwmu sie lezy na sali, jeszcze bedzie ochod ginekologiczny dzisiaj a zobaczymy co madrego powiedza , bo byc moze jitro wyjdziemy nawet bo maly na szczescie zoltaczki nie ma ja tez mam sie w miare ok takze jest nadzieja
India9, Reni@, Sylwia91, linka89, Rutelka, szynszyl, Blu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnje lekarz byl, mowil ze wzzystko spoko u mnie
na noc dostane przeciwbolowy razem z oxytocyna w zastrzyku to dobrze chociaz tyle , a lekarz mowi ze ciagnie mnie przez szycie miesnia prostego brzucha czy cos takiego, no nic trzeba zacisnac zeby i przetrwac te kilka pierwszych teudniejszych dni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aneta93 wrote:Kai i jeszcze przespać sie na brzuchu i ogolić tam na dole bez lusterka i tysiąca pozycji.. :d
Reni@, Kai, diewuszka86, adrenalina, Chwilka84, Rutelka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
marlon wrote:Może będziecie się ze mnie śmiały, ale ja mam podkłady weterynaryjne.
Moja sunia miała zabieg w zeszłym miesiącu i została nam masa, a że chłoną fantastycznie, to je będę w domu używać.
Kolejny dzień przespany, nie wiem czy to przez pogodę, czy co, ale na zmianę łóżko - wanna - łóżko - wanna i jedzenie.szkoda mi jej okropnie, rozłożylam jej coś starego co może pobrudzić ale chciałabym jej uprać i zmienić.
-
Sylwia91 wrote:W zwykłym sklepie zoologicznym można kupić takie podkłady? Moja sunia w środę właśnie miała zabieg i trochę plami jeszcze
szkoda mi jej okropnie, rozłożylam jej coś starego co może pobrudzić ale chciałabym jej uprać i zmienić.
My kupilismy cała paczke u veta. Buba miala ropomacicze i bardzo plamiła i sie nacierpiała bidulinka. Ale ciesze sie, ze zyje -
marlon wrote:My kupilismy cała paczke u veta. Buba miala ropomacicze i bardzo plamiła i sie nacierpiała bidulinka. Ale ciesze sie, ze zyje
Marlon podarowałysmy im kilka ładnych lat jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 20:50
marlon lubi tę wiadomość
-
Rutelko, ważne, że macie świadomość istnienia problemu z narka. Po urodzeniu dzieciaczek trafi pod opiekę specjalistów, którzy w razie potrzeby podejma odpowiednie interwencje. Będzie dobrze
Teraz odliczaj dni do spotkania z maluszkiem, bo zostało ich już bardzo niewiele
Ola, kruszynka z tej Twojej córci. Super, że jesteście już w domu.
Ja po wizytach. Mały znów urósł, waży ok. 3800-3900 g. Szyjka i macica nie zapowiadają zbliżającego sie porodu, główka dziecka też wysoko. Za tydzień kolejna kontrola, jeśli synek przekroczy 4 kg, to umawiamy cc. Ehh, mógłby się ewakuować ten mój syn po dobroci, a nie...Kasik2, diewuszka86, Reni@, Pumpkin, marlon, Chwilka84, Rutelka, szynszyl, Blu, mizzelka lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*