Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
India powodzenia kochana aby poszlo ci szybko i bezbolesnie. Ja spalam oczywiscie z czestymi wizytami na siku. Maz przed 22 pojechal zawiezc kolegi babcie do szpitala bo zle sie czula. Zadzwonili po kartke oni przyjechali i dali jej skierowanie do szpitala do warszawy. Maz pojechal ja zawiezc i tam z jednego szpitala odeslali ja do drugiego i wcale jej nie zatrzymali tylko dali leki i powiedzieli ze jak do poniedzialku nie przejdzie to przyjechac. Nie wiem po co bylo to skierowanie do szpitala. Maz wrocil po 3 w nocy wiec teraz dam mu troche pospac.
-
India u mnie też kciuki zaciśnięte! Mam nadzieję, że mimo wszystko pójdzie sprawnie
Ja wczoraj poszłam późno jak dla mnie spać (przed 1) i udała się nocka bez wizyty w wc! hahah że takie głupoty sprawiają radość
u mnie cicho, nic się nie dziejedzisiaj wdrożyłam męża do pomocy
Reni@, Ola_Ola, k84, marlon, Blu, Sylwia91, NiecierpliwaKarolina, Pumpkin, Rutelka lubią tę wiadomość
-
U nas jak zwykle noc przespana, tylko jedna wizyta w wc,ale musiałam budzik nastawić sobie na 9 i ledwo wstałam, taki śpioch jestem:)
India, mocno kciuki trzymam za Was.
My dzisiaj idziemy na brzuszkową sesje:)kalika, marlon, Blu, Pumpkin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i ja trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i zakończyło się szczęśliwie
trochę zazdroszczę, jeszcze mam chwilę do terminu a już bym chciała mieć córcię przy sobie. Ale żadnych boleści nie mam, skurczy nie czuję, nie wiem co z szyjką się dzieje bo lekarz był 2 tyg temu i więcej nie chce mnie widzieć...
echh.. ten 9 miesiąc trwa tyle co poprzednie 8 razem wziętemarlon, Rutelka lubią tę wiadomość
-
kalika wrote:Chwilka, cierpliwa jesteś. My robiliśmy sesje w 34 tc bo bałam się, że potem nie zdążę. Jak widać zdążyłabym...
Wiesz co tak wyszło, bo przez przypadek dowiedziałam się,że mojej pacjentki córka ma takie hobby i zapytała sie czy nie chcielibyśmy wziąśc udziału, bardzo sie ciesze, a tym bardziej,że ona nie chce od nas pieniądzy, a zdjęcia będzie miała jako reklamę, wiec nawet chwile sie nie zastanawiałam.marlon, kalika lubią tę wiadomość