Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
India9 wrote:Jeszcze chyba Luiza pisała, że ją męczą skurcze.
Tak, ale u mnie wcześniej nic kompletnie się nie działo. W pon szyjka zamknięta. Dzisiaj pierwszy dzień kiedy coś tam czuję w ciągu dnia. Są one bezbolesne i nieregularne ale zwracają moją uwagę. Myślę, że u mnie jeszcze dłuuugo, długooo nic
-
Ale te skurcze właśnie nie są mega regularne i to dlatego głupieję i nie wiem co robić... Zasnąć nie zasnę, bo boli a nospa nic nie dała.
A propos magnezu to mój lekarz jeszcze dzisiaj zalecił mi mg przez 7-10 dni :]
Dam Wam znać czy jadę albo kiedy się zbiorę w sobie i pojadę... -
India te skurcze to może być początek porodu, a wtedy nie wolno brać no spy. Ciąża donoszona
nawet na ulotce piszą żeby nie stosować w czasie porodu. Nie wiem jak z magnezem. Nie hamuj tego, to i tak nieuniknione
będzie dobrze my tu trzymamy kciuki za Ciebie!
-
India9 chyba warto jednak pojechac na IP
Linka89 noe mam tego misia ale byl czas ze chcoalam kupic i się rozgladalam. Jak będzie potrzeba to kupię wladnie ZAZU. Jakos mi się bardzoej spodobały. I mają nie tylko szum ale i bicie serca + inne melodie
Diewuszka wiem ze można stosowac madc procto glyvenoldiewuszka86 lubi tę wiadomość
-
India no jasne że każda z nas ma hamulec automatyczny zanim zdecyduje się jechać
ale jak chcesz sprawdzić czy to fałszywe skurcze to nie no spą kochanie! Bo nawet właściwe wyciszysz na trochę
nie bój! Dzielna babka jestes! Chyba już nie zasnę z wrażenia! Dawaj znać w miarę możliwości!
-
Jestem na porodówce. Rozwarcie na 2 palce, 0.5 cm szyjki.
Wg USG waga malej to ok 2600g
Rutelka, Anieńka, Kasik2, Ola_Ola, Sylwia91, Reni@, NiecierpliwaKarolina, Blu, szynszyl, diewuszka86, kalika, Chwilka84, Jutysia, Ola_85, kkkaaarrr, Dea28 lubią tę wiadomość