Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Chwilka84 wrote:Wiesz co tak wyszło, bo przez przypadek dowiedziałam się,że mojej pacjentki córka ma takie hobby i zapytała sie czy nie chcielibyśmy wziąśc udziału, bardzo sie ciesze, a tym bardziej,że ona nie chce od nas pieniądzy, a zdjęcia będzie miała jako reklamę, wiec nawet chwile sie nie zastanawiałam.
Renia, my też planujemy sesje noworodkowa. Mam nadzieję, że po porodzie ogarniemy rzeczywistość na tyle, żeby sfinalizować te plany. Po cc, na które już się nastawiam psychicznie, pewnie nie uda nam sie tego zorganizować w pierwszych dniach, ważne żeby ogarnąć temat w przeciągu początkowych 2 tygodni życia malucha.
Też myślę, że India rodzi pełna para. Oby wszystko było dobrze.Chwilka84, Rutelka lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
My wlasnie z pierwszym synkiem nie ztobilismy i żałuję teraz. Ale kolezanka powiedziala ze zrobi zdjecia małemu i calej rodzince tez wiec bedziemy miec wszyscy. No i przyjedzie do nas do domu z calym sprzetem wiec do duzo ulatwia
Ola mnie nic nie drętwieje. Ale skoro tak masz to pewnie dzidzia jakis nerw uciska -
nick nieaktualny
-
Hello
Ada przyszla na swiat o 10.20 SN, 2870 g i 53 cm, 10 pkt
Pozniej nadrobie wszystkie posty i opisze moj porod.
Generalnie bylo bardzo ciezko, ale nie nacieli mnie, ma jeden szew i moge bez problemu smigac i siadac
Sylwia_i_Niki, Sylwia91, Pumpkin, Evelle, Reni@, Ola_Ola, diewuszka86, adrenalina, Chwilka84, Blu, Limerikowo, Elina, kasia_1988, Aga85, Ola_85, kalika, marlon, Sylwusia100, NiecierpliwaKarolina, Anoolka, lu.iza, mizzelka, Kai, Rutelka, Dea28, Kasik2, szynszyl, MMM2016, kkkaaarrr, Basia1771 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
India wielkie gratulacje!!!!!i tak szybko dałas rade, brawo,czekamy na relacje:)
Ola_Ola, ja mam tak samo jak Rutelka, ale tylko w prawa ręka zwłaszcza dłoń, dzisiaj nawet jak zmywałam taki większy kufel męża, w którym herbatę pije, to go upuściłam na szklankę, która potłukłam, nie czułam po prostu siły chwytu.Ola_Ola, India9 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak Wam się szykują większe dzieciaczki, to info na pocieszenie. Zajrzałam na wrześniówki i tam laska urodziła synka ponad 5 kg!!! Cc ale co najlepsze, próbowała sn. Także my wszystkie też na pewno damy radę skoro ona dała
Rutelka lubi tę wiadomość
-
India9 wrote:Hello
Ada przyszla na swiat o 10.20 SN, 2870 g i 53 cm, 10 pkt
Pozniej nadrobie wszystkie posty i opisze moj porod.
Generalnie bylo bardzo ciezko, ale nie nacieli mnie, ma jeden szew i moge bez problemu smigac i siadac
Gratulacje kochanaIndia9 lubi tę wiadomość
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]