Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni@ wrote:Doewiszka pewnie ze damy rade tylko jak bedziemy wygladac
ja rodzilam 3660 g i mimo nacięcia bylam zmasakrowana
Kochana jakoś to będzie musimy dac radę wkoncu nie rodziny co miesiąc ttlko kilka razy w życiu więc myślę że to nie takie straszne chociaż wiem że ból przeraża ale ja nie mogę się doczekać aż zobaczę swoją kruszynke małą to wynagrodzi cały ból o ktorym ponoć się zapomina. Mi mała dzisiaj uciska na jakiś nerw i strasznie mnie boli prawe udo.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Sylwia91 wrote:Renia my też byliśmy właśnie u fotografa ostatnio pytać o sesję noworodkową i chcemy małej zrobić na pamiątkę
uważam to za super pomysł
Taka sesja to coś wspanialego tylko duży koszt i się zastanawiam czy nas na to stać też już kiedyś na to patrzyłam mój stwierdził że to zbędne a ja uważam że to niezapomniana pamiątka.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
India9 wrote:Hello
Ada przyszla na swiat o 10.20 SN, 2870 g i 53 cm, 10 pkt
Pozniej nadrobie wszystkie posty i opisze moj porod.
Generalnie bylo bardzo ciezko, ale nie nacieli mnie, ma jeden szew i moge bez problemu smigac i siadacIndia9 lubi tę wiadomość
-
Elina wrote:Taka sesja to coś wspanialego tylko duży koszt i się zastanawiam czy nas na to stać też już kiedyś na to patrzyłam mój stwierdził że to zbędne a ja uważam że to niezapomniana pamiątka.
-
Sylwia91 wrote:U nas płacimy tylko za wybrane ujęcie 30 zł. Planuję tak z 10 wybrać
Ja tak samo tylko że 25 zł no chyba ze pakiet weźmiemy to taniej wychodzi jeszcze. No i obiecała ze jakiś rabat jeszcze daSylwia91 lubi tę wiadomość
-
India, wielkie gratulacje! Buziaki dla Was :*
Elina, ja nie próbowałam takich eksperymentów. Jeśli chcesz wywołań skurcze, to wystarczy, że będziesz drażnila brodawki ręcznie, laktatora do tego nie musisz uzywac
Sylwia, my za 450 zł mamy 15 zdjęć na cd i wywołanych w formacie 13x18 cm, więc wychodzi na to samoSylwia91, India9 lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Aaaaaaaaa znowu wszystko przespałam
India!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!
gdzie rodziłaś? w bródnowskim?
daj znać co i jak? Jak nad ranem pisałaś, to nie mogłam zasnąć normalnie.
Co do sesji, to mieliśmy mieć brzuszkową z taką fotografką z fejsa, całkiem spoko robi te zdjęcia. Koszt 600 zeta...
No i ja chciałam u nas w ogrodzie, ale na szczęście się rozpadało. Musieliśmy odwołać.
Więc sama zrobiłam te zdjęcia, ustawiłam sobie wszystko i prosiłam Tatę by mi pstrykał. Wyszło spoko.
Noworodkową też sama ogarnę, wczoraj szukałam inspiracji na pintereście, pójdę w stronę dyni i halloween, bo to mój ulubiony czas w roku i strasznie się jaram, że będziemy mieli Halloween Baby
Wczoraj zamówiłam fotelik, dzisiaj chabrowy kocyk z colorstories, no i mam obrazy nad łóżeczko.
Chciałam jeszcze łazienkę odświeżyć, ale mogę nie dać rady.
a apropos, to potrzebuje konsultacji.
Trochę to obrzydliwe, ale nie mam się kogo zapytać. Mam na wkładce brunatne plamy. Nie żółte, tylko takie brązowe i kłuje mnie jakby "w cipce". Nie wiem, czy dzwonić do tego medicoveru, czy czekać, czy co robić. Może to ten osławiony czop?
Trochę też ćmi mnie jak na okres.
Ale nie wiem, czy nie za wcześnie.
Wzięłam magnez i nospę w razie niemca. Ale nie wiem co robić...Chwilka84, India9, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Marlon jeśli masz brązowe to bym zadzwonila skonsultowac. To jeszcze nie krew ale u Ciebie 35 t wiec troszke wczesnie. No chyba ze szyjka sie skraca ale moze lepiej zeby Cie lekarz zobaczyl. Tym bardziej ze czujesz bóle okresowe
-
India9 wrote:Hello
Ada przyszla na swiat o 10.20 SN, 2870 g i 53 cm, 10 pkt
Pozniej nadrobie wszystkie posty i opisze moj porod.
Generalnie bylo bardzo ciezko, ale nie nacieli mnie, ma jeden szew i moge bez problemu smigac i siadac
Superdzielna mama
India9 lubi tę wiadomość
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Myślę, że jak nospa nic nie dała to powinnaś pojechać i sprawdzić. Tak jak dziewczyny piszą, przy drugim porodzie idzie jak z płatka, a byłoby nieciekawie jakbyś nie zdążyła.
-
nick nieaktualny
-
India zdroweczka dla Was!!! Zazdroszcze!!!
NiecierpliwaKarolina Mi tez sie "klocek" szykuje kurcze usg ktore robilismy tydzien temu (35+1) wazyl 3200g, wiec patrzac na te juz urodzone dzieciaczki z forum to moze tez byc duuuuzy jak Twoj, troche sie o to martwie.dzis sterylnie sprzatamy mieszkanie, wiec moze po wysilku bedzie chcial wyjsc;)
Niestety moj gin nie pracuje w szpitalu, wiec do mnie nie zadzwoni zebym przyjechala na usg.India9 lubi tę wiadomość