Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia, Mizzelka to już odwieczny dylemat podwójnej matki. Jak zrobić coś dla drugiego dziecka aby się nie odbyło to kosztem pierwszego. Co jak co ale do szpitala niestety maluchów nie weźmiemy. Moja ma rok i 7 miesięcy więc odpadają odwiedziny. Jedynie co to na kamerze z łóżeczka będę mogła podejrzeć moje maleństwo że szpitala jak będzie spala.
Dzięki dziewczyny za zrozumienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 22:20
Reni@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
India jeszcze ja zostałam! serdeczne gratulację, wszystkiego co najlepsze dla Was
Cieszę się, że tak dobrze się czujesz po wszystkim
teraz już tylko szybki powrotu do domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 23:09
India9 lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:India a ile miałaś płytek przed porodem? Ja też mam małopłytkowość i raczej nie mam co liczyć na znieczulenie
-
Dziewczyny, ja tez Wam troche zazdroszcze jeszcze pieknych brzuszkow i trgo momemtu oczekiwania
Jestescie dzielne babeczki i dacie rade.
Na poniedzialek dwa maluszki - czekam z niecierpliwoscia
Moj synek tez mnie nie moze odwiedzic, ale to w sumie dobrze, wzgledy higieniczne - moglby cos przyniesc to raz,a dwa,ze tutaj sa liche warunki. Nawet lazienki nie mam w sali. Trafila mi sie czterosobowa bez lazienki i wc. Musimy chodzic do innej sali. Ale jedzenie takie jak 6 lat temu - bardzo dobre i personel tez poki co na medal
Reni@, Evelle, Sylwia_i_Niki, Anoolka, mizzelka, Rutelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ze spaniem tez mam problem, bo wiadomo po cc boczne pozycje odpoadja bo pkki co za bardzo boli i leze jak kolek na plecach
my wlasnie po karmieniu i odciahaniu resztsk bo mam nawal pokarmumaly spi, ja jem bulke i dalej bede lezec jak kolek na plecach
A jak j was ??? Rodzi mtoras ? :pReni@, NiecierpliwaKarolina, Rutelka lubią tę wiadomość
-
India9 wrote:Hello
Ada przyszla na swiat o 10.20 SN, 2870 g i 53 cm, 10 pkt
Pozniej nadrobie wszystkie posty i opisze moj porod.
Generalnie bylo bardzo ciezko, ale nie nacieli mnie, ma jeden szew i moge bez problemu smigac i siadac
Gratulacje dla Was:)
Super ze sprawnie poszlo:)
Pozdrawiam:)India9 lubi tę wiadomość
-
Reni@ wrote:Jakby nie bylo wszystkie urodzone przed terminem, pewnie dlatego
Z drugiej strony lepiej rodzic 3 kg niz 4
Najwazniejsze ze wszystkie zdrowe:)
Niby nie zawsze jest roznica miedzy urodzeniem dzkecka ok 3 kg a np. 4 kg ale wg mnie psychicznie latwiej myslec o porodzie ok 3-3.5 kg dziecka niz 4-4.5 kg
mizzelka, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Kasia! wrote:Wczoraj byłam na ostatniej wizycie. Z usg córcia waży 3500. Mam się zgłosić do polikliniki 28.09 w środę na 13-stą a cc będzie o 14-stej. Dostałam rozpiskę co mam zabrać ze sobą, więc tylko koszulę do karmienia, ciapy, kosmetyki (na wyjście fotelik). I nie jeść po śniadaniu tyle ile dam radę.
Mam obecnie +6 kg ale czuje jakby było duuuużo więcej. Odczuwam więzadła pachwinowe i kości spojenia mocno. Najlepiej teraz to leżeć więc korzystam z tegoa mąż donosi mi jedzenie do łóżka.
Kasia!, Rutelka lubią tę wiadomość