Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No rzeczywiście dziewczyny sprawiły nam wczoraj niezłego psikusa
mam nadzieję, że NiecierpliwaKarolina ma już swoje maleństwo przy sobie i że wszystko u nich ok!
Ja za to wczoraj zrobilam wreszcie to co odkladalam ciągle na potem - spakowalam się do szpitala! Brakuje drobiazgow, typu woda, przekaski dla M lub zwykle podpaski, ktore musze dzis dokupic, ale zasadniczo jestem gotowa do drogi. Jutro wizyta u mojego gina, a od soboty już zaplanowalismy z M, że wdrazamy wieloaspektowy program zapraszania Borysa do wyjścia
Blu, kehlana_miyu, Rutelka, mizzelka, Jutysia lubią tę wiadomość
-
a.badziak wrote:a jeśli chodzi o przyspieszanie to zastosowałam kilka porad naszych koleżanek... rano przytulanki z mężem, a później wyszorowałam łazienkę (: Blu - łącznie z fugami (; i nadal nic hahaha
Chyba sie nie przyłożyłaś
Karolina juz chyba faktycznie poznaje sie z synkiem
Śniło mi sie dzisiaj, że ogladalam Dzień Dobry TVN i reporterką była Chwilka84
relacjonowała porody październikówek z jakiegos szpitala
aha skąd wiem, ze to była Chwilka? Bo na pasku zamiast imienia i nazwiska bylo napisane "Chwilka84" 
Chwilka pozdrawiam! Juz mi chyba na mózg siadła ta ciąża
Reni@, India9, a.badziak, Anieńka, szynszyl, Rutelka, Ola_Ola, lu.iza, Pumpkin, Chwilka84, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj dopakowałam do torby przekąski dla mnie po porodzie, bo ostatnio miałam tylko kilka cukierków i myślałam ze do rana z głodu umrę

Potem zostanie wrzucić tylko suszarkę i szczotkę do włosów
I właśnie "ubrałam" łóżeczko
India9, Rutelka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Czy Wy też jesteście takie śpiące? Czuję się od kilku dni jakbym zapadala na śpiączkę afrykańską albobw sen zimowy
Mam mnóstwo rzeczy do zrobienia, ale energii zero. Wczoraj wyszłam do sklepu po bułki i musiałam za to zapłacić 3h drzemką...
szynszyl lubi tę wiadomość

5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnya.badziak wrote:a jeśli chodzi o przyspieszanie to zastosowałam kilka porad naszych koleżanek... rano przytulanki z mężem, a później wyszorowałam łazienkę (: Blu - łącznie z fugami (; i nadal nic hahaha
Ja też zastosowałam przytulanki. Czekam na efekty.
-
kehlana_miyu wrote:Czy Wy też jesteście takie śpiące? Czuję się od kilku dni jakbym zapadala na śpiączkę afrykańską albobw sen zimowy
Mam mnóstwo rzeczy do zrobienia, ale energii zero. Wczoraj wyszłam do sklepu po bułki i musiałam za to zapłacić 3h drzemką...
Ja wczoraj wstałam po 9 i o 12 znowu spalam... Po czym cały dzien chodziłam nieprzytomna. Dzisiaj poszłam spac o 24 i o 10 ledwo zwlokłam sie z lozka... jak ja bede obsługiwać swoje dziecko co 2/3h to ja nie wiem

-
Dziewczyny ja już jedną IP zaliczyłam. Jadę do innego szpitala bo dzidziuś za mały jeszcze żeby mi tu przyjęli poród a możliwe że będę rodzić. Powiedział że musiałby zdjąć pessar żeby dobrze zbadać rozwarcie a jak zdejmą to mogę zacząć rodzić no i nie chcą ryzykować. Skurcze mam co 4-5 min mimo brania no spy dużej dawki i luteiny