Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
linka89 wrote:Jak to jest, że masz termin dzień po mnie, a ja 36tc rozpoczęłam w zeszły piątek... tzn aktualnie jestem w 35+5?
Ja mam tak naprawdę kilka terminów. Z OM wychodzi 02.11, ale do niego nigdy wagi nie przywiązywałam bo przez kurację hormonalną owulacja u mnie wystąpiła parę dni wcześniej. Z połówkowych wychodziło 19.10, bo mały wtedy przyspieszył i był 2 tyg przed terminem, a 30.10 wyszło z ostatnich prenatalnych i tego się trzymam. A gin powiedział mi, że wg niego urodzę i tak do 15.10. A jaki termin mały sobie wymyśli to już tylko on wie. Jak widać po naszych mamusiach termin terminem, a kiedy dzidziuś się urodzi to całkiem inna kwestia. -
Tak tylko na chwile bo sie jeszcze cycilimy na porodowej.
Zatem o 9:11 z wagą 3650 i 57cm przyszła na świat SN moja córcia Natalia
Zaraz idziemy na poporodowa cdndiewuszka86, marlon, lu.iza, Jutysia, Pumpkin, Reni@, a.badziak, kalika, Blu, Kasik2, Chwilka84, Ola_Ola, szynszyl, Anieńka, linka89, Sylwia_i_Niki, Aga85, Evelle, Jola1985, Visenna, Rutelka, kkkaaarrr, Sylwia91, Limerikowo, kasia_1988, kehlana_miyu, mizzelka, India9, Ibiza, Sunshine89 lubią tę wiadomość
-
Canario jesteś niemożliwa! Gratulacje serdeczne ^^
Ola jaka śliczna córeczka, chciałabym, żeby moja też miała taką burze włosków
Pumpkin u mnie w zasadzie to samo, spacery, zakupy, porządki, przytulanki, nawet dzisiaj zrobiłam pokrowiec na organizertrochę dłużej bym tylko pospała, ale tak to tylko mój wielki brzusio wskazuje na zaawansowaną ciążę
hihi wczoraj chyba pisałaś, że przytyłaś 22kg , jestem zaraz za Tobą + 19
Pumpkin lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja bym sie nie sugerowała tymi datami porodu z ostatnich usg. Najbardziej wiarygodne sa te w okolicach 8-13 tygodnia. Potem dzieci rozwijają sie indywidualnie stad tez takie różne wagi i wzrost naszych pociech
India9 lubi tę wiadomość