Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie z rana, nie moja pora zdecydowanie, a jednak córcia cos kombinuje i obudził mnie skurcz
musze zobaczyć na ile sytuacja sie rozwinie, jak po prysznicu nie przejdzie to zaczynam odliczanie
Evelle, Anieńka, Rutelka, marlon, a.badziak, Reni@, diewuszka86, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam kochane wszystkim za kciuki
póki co skurcze przeszły, przynajmniej w nocy nie było, choć właśnie jeden poczułam... wczoraj wieczorem jeszcze na ktg się pisały. Dzisiaj pewnie sprawdzą czy rozwarcie się zwiększyło. Śniło mi się że było na 3 cm haha. Chciałabym żeby mała posiedziala w brzusiu jeszcze chociaż tydzień no, ale skoro ona ewidentnie się pcha to nie wiem już co dla niej lepsze. Martwię się czy jest już gotowa?
lekarz mówi że nic jej nie grozi, ale my matki zawsze się martwimy, taka nasza rola
adrenalina, Rutelka, marlon, a.badziak, diewuszka86, kkkaaarrr, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Canario wrote:No nic, trzeba dzwonić po mamę zeby przyjechała do starszej bo chyba czas na szpital
Ale Wam zazdrooooszcze:)
Ale u mnie od wczoraj opryszczka na ustach:( wiec teraz mysle o tym zebym zdazyla sie wyleczyc do godziny W!
Kasia a Ty dzis jedziesz na ktg czy jeszcze w jakims innym celu? -
U mnie wieczorem pojawily sie bolesne skurcze ale nieregularne (7-20 min) tez juz zaczelam patrzec na zegarek skoro bola, a dzis juz spokojniej
Z jednej strony chcialabym miec za soba, z drugiej strasznie panikuje ze nie dam rady. Jade jutro na wizyte bez usg ale moze po tetnie Malego da sie ustalic czy zmienil polozenie na glowkowe czy jednak cc zostaje.
Gratuluje nowym Mamomjestescie super dzielne
Reni@, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Canario powodzenia!
Kasia trzymam również kciuki
Pielęgniarko trzymaj się cieplutko, na pewno jest Ci ciężko, ale maluszek Ci to wynagrodzi.
Sylwia może uda się jeszcze zatrzymać w brzuszku dzieciaczka, na pewno dobrze się Tobą zaopiekują
Anieńka mnie też dopada tydzień temu i udało się pozbyć
ja też nie chcę przyśpieszać, co ma być to będzie, mam tylko nadzieje, że nie będzie przedłużać zbytnio
Dzisiaj rano czułam jak coś ze mnie cieknie, ale to chyba śluz, bo w sumie tylko większa plama i teraz sucho
-
sarcia123 wrote:A pytanie do mamusiek ktore juz maja pociechy większe
uzywalyscie do peka wlasnie moze gazikow spirtusowych ?? Bo chcialam je kupic bo maly jak by mial czeraone na tym pepku i jak wycieram to na waciku takie lekko zolre dzis bylo jak by ropa ?? Hmmm zaxzelam sie martwic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 08:38
Reni@, Jola1985 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja
mam chwilke to wpadłam zobaczyć co u was. Niestety na bieżąco nie mam czasu czytać. Milion spraw codzień do załatwienia. Chłopcy w miare grzeczni. Wczoraj zaliczyliśmy w końcu pierwszy spacerek. Wrzuce ich zdjęcie jak tylko znajde więcej czasu. trzymajcie sie dzielnie
Jola1985, Anoolka, Reni@, diewuszka86, KKasiaKK, szynszyl, Ola_Ola, a.badziak, Chwilka84, Kasik2, Sylwia_i_Niki, Rutelka, mizzelka, kehlana_miyu, Ibiza, marlon lubią tę wiadomość
-
A ja witam sie w 36 tygodniu i chyba jako ostatnia na tym watku w 9 mcu
Ostatnia prosta przede mna. Oby trwala przynajmniej jeszcze 2 tyg.
Blu, Reni@, linka89, szynszyl, KKasiaKK, Ola_Ola, Chwilka84, Rutelka, mizzelka, kehlana_miyu, Ibiza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie ja smiem twierdzic ze octenisept jest za slaby i zdecydowanie przereklamlwany-to samo powiedziala mi moja mama tez sluzba zdrowia wiec powiedziala zeby kupic normalnie gazikk spirytusowe albo spirytus i normalnie zasuszac a nie kombinowac, bo kiedys tylko tym sie robilo i nie bylo pronlemow a taz wymuslaja z badziewiami zeby kase im napedzac i twierdze ze to jest prawda. Zatem później kupie gaziki i w nosie mam ten octanisept ktory jest do bani.