Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Na razie miałam obchód wieczorny, mam mieć mierzone ciśnienie 6 razy na dobę, lekarz powiedział że rano powie jakie są plany. Chciałabym żeby się unormowalo, żeby mnie puścili i żeby mała wyszła kiedy będzie gotowa. Ale zobaczymy. Myślę że lekarze zrobią to co dla nas najlepsze, bo na razie jestem tu kilka godzin a na prawdę czuję się świetnie zaopiekowana.
Reni@, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Kochane napisze jutro więcej bo na znieczulenie zareagowalam calodniowumi wymiotami od 15 do tej pory.
Borys urodzony o 14.10. 56 cm, 10 pkt, 38t6d, jest cudowny, kochany. Mój mąż dzisiaj spisał się na medal. Dopiero pojechal do domku. Rany nie wiedziałam że aż tak kocham tego okruszka.
Całuski
Aga gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 23:00
Kasik2, Anieńka, diewuszka86, Chwilka84, Blu, India9, Visenna, Rutelka, Kai, ewuszka, kalika, Limerikowo, Reni@, Sylwia91, aneta93, szynszyl, kehlana_miyu, mizzelka, Ola_Ola, Ibiza, Sunshine89, Jutysia, KKasiaKK, kkkaaarrr, NiecierpliwaKarolina, marlon lubią tę wiadomość
-
kasia_1988 wrote:Kochane napisze jutro więcej bo na znieczulenie zareagowalam calodniowumi wymiotami od 15 do tej pory.
Borys urodzony o 14.10. 56 cm, 10 pkt, 38t6d, jest cudowny, kochany. Mój mąż dzisiaj spisał się na medal. Dopiero pojechal do domku. Rany nie wiedziałam że aż tak kocham tego okruszka.
Kasia gratulacje!!Przykre, że miałaś takie dolegliwości, ale teraz już będzie na pewno tylko lepiej. Czekamy na relację jak dojdziesz do siebie.
Aż nie mogę się mojego małego szkraba doczekać, żeby poczuć tę miłość, o której piszeszkasia_1988, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
ewuszka wrote:Na razie miałam obchód wieczorny, mam mieć mierzone ciśnienie 6 razy na dobę, lekarz powiedział że rano powie jakie są plany. Chciałabym żeby się unormowalo, żeby mnie puścili i żeby mała wyszła kiedy będzie gotowa. Ale zobaczymy. Myślę że lekarze zrobią to co dla nas najlepsze, bo na razie jestem tu kilka godzin a na prawdę czuję się świetnie zaopiekowana.
Ewuszka jeśli masz dobrą opiekę to tylko się cieszyć. To już sama końcówka, dasz radę. Trzymam kciuki.ewuszka lubi tę wiadomość
-
kasia_1988 wrote:Kochane napisze jutro więcej bo na znieczulenie zareagowalam calodniowumi wymiotami od 15 do tej pory.
Całuski
Aga gratulujękasia_1988 lubi tę wiadomość
-
No moje drogie. To jak któraś jeszcze jednak nie chce zostać październikową mamusią, to ostatnia doba została
Czuję, że wraz z 01.10 akcje porodowe rozkręcą nam się tu na dobre.
A tak w ogóle to mąż poszedł spać już godzinę temu, a mi się w ogóle nie spieszy do łóżka, czuję się dziwnie wyspana a nie powinnam bo rano wstałam jechać do przychodni spotkać się z położną. Dziwnie ten mój organizm się zachowuje na ostatniej prostej.Evelle, mizzelka, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Diewuszka, w takim razie ja się jeszcze zalapie na wrzesień. Dziś mam się zgłosić na cc, bo mały dobija do 4 kg, a oznak porodu brak.
Sylwia91, Evelle, adrenalina, diewuszka86, Sylwia_i_Niki, mizzelka, Ola_Ola, Reni@, India9, Blu, Pumpkin, Sunshine89, Rutelka, Chwilka84, Kasik2, lu.iza, marlon lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
A ja witam sie z rana z donoszona ciaza
juz nie moglam wyczekac sie tego piatku!!! Dzis mam pierwsze ktg.
diewuszka86 wrote:No moje drogie. To jak któraś jeszcze jednak nie chce zostać październikową mamusią, to ostatnia doba zostałaCzuję, że wraz z 01.10 akcje porodowe rozkręcą nam się tu na dobre.
I tak mamy dobre statystyki. 1/5 pazdziernikowek jest juz rozpakowana. Moze tak byc, ze sie jakas ukrywa i dowiemy sie pozniej, ze ktorejs maluszek juz jest na swiecie jak to bulo z MMM
Kalika trzymam kciuki.diewuszka86, szynszyl, mizzelka, Reni@, kalika, India9, Pumpkin, Rutelka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Kasiu gratulacje
Kalika kciuki zaciśniętesuper, że już będziesz z maluszkiem ^^
ewuszka jeśli czujesz się zaopiekowana to dobrze dla Ciebie i dla maluszka, na pewno wszyscy chcą dla Ciebie jak najlepiej i będzie dobrze
u mnie oznak porodu brakmogę rodzic po północy
mąż wychodząc rano mówił do brzuszka: "malutka wychodź już i wyrwij mnie dzisiaj z pracy "
a.badziak, Anieńka, kalika, Rutelka, Chwilka84, diewuszka86, Sylwia_i_Niki, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Aga spora dziewczynka! Wielkie gratulacje
Powiedzieli mi że już w tym tygodniu nie hamują jako tako porodu ale jak chcę to dadzą mi coś na wyciszenie skurczy i dali mi magnez właśnie. Do tego żadnych kroplówek, nic więcej. O luteinie tutaj mówią że już w tym tygodniu ciąży się nie bierze, tak samo pessar powiedzieli że już najwyższy czas był go zdjąć. Teraz czuję trochę że brzuch się napina. Zobaczymy jak się sytuacja potoczytyle ze ja miałam wtedy skończony 34 wiec jeszcze uspokoili a lutke i magnez do skończonego 37 brałam.
Niech się malutka nie spieszy jeszcze, trzymam kciuki -
MMM2016 wrote:W poniedzialek, 26 wrzesnia o godz. 1.39 urodzil sie nasz syn, Witold
Waga: 3740 g, dlugosc: 54 cm
Od wczoraj jestesmy juz w domu:)
Goraco pozdrawiamy swiezo upieczone Mamy oraz wszystkie Mamy czekajace jeszcze na swoje szczescia:)niech rośnie ci zdrowo; )
-
Sylwia91 wrote:A ja się wkurzam bo nic się nie dzieje a mnie trzymają. Jak jutro będą wyniki posiewu i nic się nie będzie działo to chciałabym wyjść do domu...
tutaj jestem daleko i dopiero w poniedziałek ktoś mnie odwiedzi