Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To widzę dziewczyny ze i tak i tak się nie wyspie czy to przed czy po porodzie
ale lepiej już mieć to za sobą
U mnie córką wyje w nocy także luzik. Wyspie się chyba za 5 lat
Na weekend przyjeżdżają siostry męża z dziećmi, ciekawe czy jeszcze bd w 2w1 czy juz oddzielnie; ) -
Ibiza wrote:Renia jak Ignas po usg?
To bylo rutynowe USG glowki i bioderek wiec pewnie dopiero jutro pediatra cos powie. Dalej ulewa. Piersi za bardzo nie chce chwytac a mm co wypil to zwrocil. Zobaczymy co bedzie dalej. Kurcze juz mialam jedno dziecko z refluksem ale to zaczelo sie po 2 tyg od urodzenia a nie od razu. Poki co mam próbować dawac male ilosci. A jak nie bedzie chcial to niby przez jeden dzien sie nic nie stanie -
Pielęgniarka usiłuje się w swój termin wstrzelic.
Na razie wszystkie przed terminem rodziły. Dziewczyny, a co z tymi, co już po terminie? Chyba nie wszystkie się odzywają... Co do dat, to rozpakowane sięgają już 19 października (Kkkaaarrr).
Rutelka, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze dziewczyny zazdroszczę pozytywnie tym, które już tulą maluszki
ja nie mogę się doczekać
Co najdziwniejsze od wczoraj czuję taki przypływ energii i zapału do pracy, że mogłabym całe mieszkanie wysprzątać. Chyba psychicznie wyluzowałam, bo wiem, że małej już nic nie grozi jakby się chciała teraz urodzić
Gratulacje wszystkim nowym mamusiom! -
Koło 12 wzięły mnie dosyć mocne skurcze co 8-10 min, pózniej co 5. Trzymało tak ponad dwie godziny, pózniej niestety zaczęły słabnąć i być coraz zadsze... Teraz to już tylko czuje lekki ból jak na @ wiec dzis na pewno sie nic nie rozkręci... Mam nadzieje że jutro sie uda.
Reni@ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, chwalę się, że wczoraj o 13 przez cc urodził się nasz śliczny, malusi synek Olaf
Wbrew zapowiedziom okazał się malutki: 49 cm; 3,3 kg - jest najprzystojniejszym chłopakiem na oddziale i jest bardzo grzeczny
Jesteśmy nim zachwyceni i zakochani. Zabieg był szybki, ale na razie nie mogę dojść do siebie. Pozdrawiamy Was serdecznie!!!
sarcia123, marlon, Ibiza, walleriana, diewuszka86, Sylwia91, Ola_Ola, Reni@, NiecierpliwaKarolina, Rutelka, Anieńka, aneta93, Kasia!, Blu, Sylwusia100, kehlana_miyu, Kasik2, Pumpkin, KKasiaKK, kkkaaarrr, Chwilka84, Limerikowo, szynszyl, kasia_1988, Sylwia_i_Niki, Jutysia, mizzelka, Kai, India9, Sunshine89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje dla nowych Mamusiek, teraz z pewnoscia bedzie codziennie jakas niespodzianka w postaci BABY BOOM !
ale fajnie, az milo sie wchodzi na forum :p
noo kobietki rodzic, rodzic czemu tylko my mamy nocy nie przesypiac haha xDkasia_1988 lubi tę wiadomość