Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Renia sama już nie wiem co o tym myśleć. Jest kilka skurczy w równych odstępach czasu, a potem spokój i za jakiś czas znowu. Póki co chyba nic szczególnego, narazie się położyłam i przeszły. Zobaczymy. Jak już na leżąco będą łapać to jadę.
Jak przechodzą to raczej straszaki. Weź ciepłą kapiel ale nie gorącą. Jesli to porodowe to powinny sie nasilicSylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMały update:
Pielęgniarka dalej rodzi, jest dobrze. ☺więcej nie będę kablować, nie będę jej odbierać przyjemności dzielenia się z nami radością. ☺Reni@, marlon, walleriana, diewuszka86, Sylwia91, Blu, kehlana_miyu, Kasik2, Chwilka84, Sylwia_i_Niki, Jutysia, mizzelka, Anoolka, Ibiza, Kai, India9 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jola gratulacje:)
Ja sobie pochodzilam z mężem po sklepach, kupiłam piwo 0% i chipsy ! I będę się obżerać hot dogami zaraz poki jeszcze moge tak niezdrowoNiecierpliwaKarolina, Rutelka, Chwilka84, Sylwia_i_Niki, mizzelka, Ibiza lubią tę wiadomość
-
aneta93 wrote:Jola gratulacje:)
Ja sobie pochodzilam z mężem po sklepach, kupiłam piwo 0% i chipsy ! I będę się obżerać hot dogami zaraz poki jeszcze moge tak niezdrowo
Aneta bój się Boga. Ale smaka robiszaneta93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo i ja witam sie ze szpitala. O 14 odeszly mi wody. Czekam na cc.
lu.iza, walleriana, diewuszka86, Blu, Limerikowo, Chwilka84, Sylwia91, Kasik2, Reni@, Ola_Ola, Rutelka, aneta93, szynszyl, NiecierpliwaKarolina, marlon, kehlana_miyu, Sylwia_i_Niki, Jutysia, mizzelka, Anoolka, Ibiza, India9 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny