Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwonilam sie umowic na wizyte poloznej. Bedzie we wtorek.Powiedzialam jej o tym dodatkowym USG glowki i powiedziala ze to częste przy porodach sn i mam sie nie martwic. I tak pewnie stres do tego badania bedzie ale dobrze uslyszec takie slowa
mizzelka, kehlana_miyu, Blu, Jola1985, NiecierpliwaKarolina, aneta93 lubią tę wiadomość
-
Dea28 wrote:Kalika my chyba wrócimy do espumisanu.nie śpia po nim ale choc gazy są. No i debridat.i zastanawiam sie czy coś jeszcze... Strasznie sie mecza
06.2015 - nasz aniołek:*
-
diewuszka86 wrote:Może to pokazuje jaki będzie miał charakter. Dziś od rana daje popis umiejętności i cieszy mnie to niezmiernie. Całe szczęście, że już niedługo nasze maluchy będą na świecie i problem ruchów minie. Uff.
diewuszka86 lubi tę wiadomość
-
Rutelka gratulacje!
Renia spokojnie, wszystko będzie dobrzenie ma innego wyjścia
Ja dziś kobitki mam spadek energii.... czasem odpływam na siedząco, a jestem sama z córą, więc nawet nie ma jak odpocząć
czekam aż mój wróci, wykąpie i położy córkę i idę spaćReni@ lubi tę wiadomość
-
kalika wrote:Bobotic ma ten sam skład co Espumisan
A nie wiesz przypadkiem, czy sab simplex również ma ten sam skład, tylko w Niemczech dopuszczają większą dawkę i stąd jego niezwykła skuteczność? Taką informację gdzieś znalazłam ale nie miałam jak porównaćDea28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRutelka wrote:Ciocie
SZYMON urodził się SN o godz. 15:12 w 40t2d.
Waży 3750g i mierzy 56cm.
Mamusia szczęśliwa, a tatuś dumny.
Trochę possał i teraz śpi w najlepsze.
Obok mnie łóżko się zwolnilo. ZapraszamSylwia91, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Rutelka wrote:Ciocie
SZYMON urodził się SN o godz. 15:12 w 40t2d.
Waży 3750g i mierzy 56cm.
Mamusia szczęśliwa, a tatuś dumny.
Trochę possał i teraz śpi w najlepsze.
Kochana wielkie gratulacje dla Was! Teraz szybko dochodzic do siebie i wychodzic do domku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlu wrote:A nie wiesz przypadkiem, czy sab simplex również ma ten sam skład, tylko w Niemczech dopuszczają większą dawkę i stąd jego niezwykła skuteczność? Taką informację gdzieś znalazłam ale nie miałam jak porównać
Blu, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aneta93 wrote:Dziewczyny, pomozcie, jak to jest z tym cisnieniem, do ilu moge miec? Lekarz nic nie powiedzial tylko kazal kontrolowac a cisnienie mam 138/87, 130/81, 133/97 to z dzis.
Kicia92 lubi tę wiadomość