Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello. Chcialabym pochwalic sie moim cudem ktory przyszedl na swiat w dniu dzisiejszym okolo godziny 14. Porod naturalny bez znieczulenia, niestety popekalam i mnie nacieli. JASIO wazy 3780g i mierzy 57 cm. Pierwsze karmienie okolo 1.5h i po tym spi a ja sie na niego patrze jak
kalika, Sylwusia100, Kasik2, marlon, szynszyl, mizzelka, Anoolka, Sylwia_i_Niki, sarcia123, Ola_Ola, Reni@, kicia 123, kkkaaarrr, aneta93, India9, lu.iza, diewuszka86, Blu, Kai, Kasia!, Jutysia, NiecierpliwaKarolina, Sylwia91, a.badziak, KKasiaKK, kehlana_miyu, Ibiza, Limerikowo, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Anienka gratulacje i niech rośnie ci zdrowo a rana niech się szybko goi
Sarcia weź może rutinoscorbin i wapno. W razie gorączki paracetamol.
Ale na gardło jedynie płukanki może z rumianku... bo nic mi nie przychodzi do głowysarcia123 lubi tę wiadomość
-
U mnie mały tak gmera juz nie powiem gdzie ze zastanawiam się czy za chwile nie wyjdzie, taki ból. Ale co tam.. pewnie mnie z tydzień pomęczy... tak się spieszyl a teraz na odwrót
Przy córce tak się licho nie czułam na końcówce jak teraz, ale to moze przez ta szyjkę itp
-
Wielkie gratulacje dla wczorajszych i dzisiejszych nowych mam
Wracacie do sił i cieszcie się maluszkami.
Mało się odzywam bo U mnie w domu istny szpital strasza córcia zapalenie krtani, gorączka i zapalenie spojówek. Max zapalenie gardła i ja gorączka i zapalenie krtani.
Podobno młody ma małe szanse na zakażenie ale drze o niego. Masakra. Czuje się tragicznie. Nawet nie wiem skąd to się przypaletalo. -
nick nieaktualnyWidze ze sezon na jakies parszywe chorobska w pelni
ehhh... ja dodatkowo mimo iz dzis sie wyproznialam normalnie taz stolec luzny (sory za doslownosc) choc to sama natura, no i jak juz wspomnialam ogolnie jestem otepiala i gardlo mnie boli zaraz bede probowac domowe metody, synek nakarmiony Tatus go bawi chce minimalnie sie do niego zblizac zeby go nie zarazic, w razieco mierze mu co kilka godzin temperature chociaz ja goraczki na szczescie nie mam tylko bol glowy na ktory wzielam paracetamol no i lekko zatkany nos
Oby tylko malec sie nie zarazil, bo biedne dzieciatko ma dopiero 3 tygodnie! W razie co mam w pogotowiu pedicetamol w kropelkach i czopki dla niemowlaczkow ale jestem dobrej mysli ze sie nie zarazi i bedzie ok -
mizzelka wrote:U mnie mały tak gmera juz nie powiem gdzie ze zastanawiam się czy za chwile nie wyjdzie, taki ból. Ale co tam.. pewnie mnie z tydzień pomęczy... tak się spieszyl a teraz na odwrót
Przy córce tak się licho nie czułam na końcówce jak teraz, ale to moze przez ta szyjkę itpWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 22:31
-
Anieńka wrote:Hello. Chcialabym pochwalic sie moim cudem ktory przyszedl na swiat w dniu dzisiejszym okolo godziny 14. Porod naturalny bez znieczulenia, niestety popekalam i mnie nacieli. JASIO wazy 3780g i mierzy 57 cm. Pierwsze karmienie okolo 1.5h i po tym spi a ja sie na niego patrze jak
-
nick nieaktualny
-
Anieńka gratuluję! Odpoczywajcie
Sylwia trzymam kciuki, bo te 6 cm zobowiązuje
Przybijam piątkę wszystkim, które próbują wszystkiego, żeby dzidziuś opuścił swoje lokum. Ja juz też najchętniej położyłabym się na porodówce i zgodziła na wszystko, żeby tylko wylazł. Skurcze jakieś tam mam, ale od czasu do czasu, brzuch twardy, młody ćwiczy kuny fu... jeszcze żeby pogoda była po naszej stronie a tu nic z tego. Istna depresja przedporodowaSylwia91, Anoolka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość