Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom.
Dzieciaczkom dużo zdrówka.
Ja urodziłam przez cc w 37t6d corcię Michalinkę 3120g i 50cmkkkaaarrr, Kasia!, Anieńka, Sylwia_i_Niki, Anoolka, marlon, Pumpkin, Blu, Reni@, Jutysia, szynszyl, Kasik2, diewuszka86, NiecierpliwaKarolina, mizzelka, aneta93, Ibiza, kehlana_miyu, Sylwia91, India9 lubią tę wiadomość
-
kehlana, iskierka gratulacje!
kehlana współczuję, mnie też tak przy pierwszym porodzie wymeczylo i jeszcze skończyło się cc
Dziś w nocy budzilam się milion razy, a to skurcz, a to wc, a to bóle bioder lub pachwin i do tego potem nie mogłam zasnąć....marna noc
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Sylwia_i_Niki wrote:kehlana, iskierka gratulacje!
kehlana współczuję, mnie też tak przy pierwszym porodzie wymeczylo i jeszcze skończyło się cc
Dziś w nocy budzilam się milion razy, a to skurcz, a to wc, a to bóle bioder lub pachwin i do tego potem nie mogłam zasnąć....marna noc
Teraz będzie cc czy próbujesz sn? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć, jak minęła mamusiom noc?
U mnie pół w łóżeczku pół na mnie ale... jestem wyspana!
Polecam aplikację na telefon z dźwiękami:
https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.gerald.dontcrymybaby&hl=pl
Co prawda trochę wkurzające dla dorosłego ale da się przeżyć. Testujemy właśnie dźwięk odkurzacza i widzę "odlot" bez leżenia na mnie - sukces!
Chwilka, jak dajesz radę?
Wczoraj byłam u pediatry na pierwszej wizycie, mała od 8.10. przytyła 400gram więc bardzo ładnieIle urosła - nie wiem, bo dr powiedziała że mierzenie jest bez sensu
Miłego dnia mamusie!Reni@, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Kehlana Iskierko serdeczne gratulacje
Mój mały aniołek śpi, ale ma dziwny system w ciągu dnia nic a w nocy tylko się przebudza żeby jeść i niestety cześć nocy śpi z namiale jest kochana
Tak się zastanawiam czy Wam wszystkim sam wypływa pokarm? Bo mi nie, a przynajmniej do tej porymalutka przystawiam często i może dlatego
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Renia, Anoolka na pewno czekam aż się zacznie
decyzję podejmie lekarz na IP, tego kazał trzymać się mój gin
całą ciążę przeciwskazan nie było więc może się uda
wolałabym sn z uwagi na niespełna 2 latkę w domu
Reni@ lubi tę wiadomość
-
Pumpkin wrote:Cześć, jak minęła mamusiom noc?
U mnie pół w łóżeczku pół na mnie ale... jestem wyspana!
Polecam aplikację na telefon z dźwiękami:
https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.gerald.dontcrymybaby&hl=pl
Co prawda trochę wkurzające dla dorosłego ale da się przeżyć. Testujemy właśnie dźwięk odkurzacza i widzę "odlot" bez leżenia na mnie - sukces!
Chwilka, jak dajesz radę?
Wczoraj byłam u pediatry na pierwszej wizycie, mała od 8.10. przytyła 400gram więc bardzo ładnieIle urosła - nie wiem, bo dr powiedziała że mierzenie jest bez sensu
Miłego dnia mamusie!u mnie mierzyła położna ale wyszło tyle samo co przy porodzie, Wiec naprawdę bez sensu teraz te mierzenie
-
szynszyl wrote:Kehlana Iskierko serdeczne gratulacje
Mój mały aniołek śpi, ale ma dziwny system w ciągu dnia nic a w nocy tylko się przebudza żeby jeść i niestety cześć nocy śpi z namiale jest kochana
Tak się zastanawiam czy Wam wszystkim sam wypływa pokarm? Bo mi nie, a przynajmniej do tej porymalutka przystawiam często i może dlatego
I po nocy jak synek mało zje to tez aż kapie. W ciągu dnia się to nie zdarza bo karmie na rządanie