Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie właśnie w trakcie karmienia drugi cycek zalał
powódź normalnie! Dwie wkladki przemoczone, kedna po drugiej i cała koszulka mokra. Można wyciskać. Idę się wykąpać póki Olinek śpi.
Rady.... ehhhh... dzisiaj była moja teściowa... niecałe dwie godziny.
"Tak go nie trzymaj, bo kręgosłup go boli"
"Uważaj, bo się główką uderzy o to"
"Głodny jest, zobacz szuka cycka"
"Już mu nie dawaj, bo ulewa"
"Połóż go, bo śpiący jest"
"Zimno mu"
"Nóżka mu źle leży, bedzie go bolała"
"Ty sie ubierz, bo się przeziebisz i go zarazisz. Załóż jakiś sweter"
........
Ja pier**** -
NiecierpliwaKarolina wrote:Mnie właśnie w trakcie karmienia drugi cycek zalał
powódź normalnie! Dwie wkladki przemoczone, kedna po drugiej i cała koszulka mokra. Można wyciskać. Idę się wykąpać póki Olinek śpi.
Rady.... ehhhh... dzisiaj była moja teściowa... niecałe dwie godziny.
"Tak go nie trzymaj, bo kręgosłup go boli"
"Uważaj, bo się główką uderzy o to"
"Głodny jest, zobacz szuka cycka"
"Już mu nie dawaj, bo ulewa"
"Połóż go, bo śpiący jest"
"Zimno mu"
"Nóżka mu źle leży, bedzie go bolała"
"Ty sie ubierz, bo się przeziebisz i go zarazisz. Załóż jakiś sweter"
........
Ja pier****
Kocham takie teksty. A mój ulubiony to głodny jest, szuka cycka. Znawcy kurde dzieci...
Oj trzeba mieć cierpliwość czasami. Chociaż ja staram się złote rady i takie teksty uciąć na samym początku bo później może być tylko lepiej... Haha -
Karola teksty jak z dobrego kawału :p szkoda że na żywo tak nie śmieszą.
Ola_ola nie znam się na alergiach ale u nas to samo strzeliste kupy, prezenid ulewanie i wysypka najpierw na nogach, teraz whpatrzylam na policzkachrano zjadłam miód i to mój główny podejrzany...
Odciagnelam mleko, na nastepne karmienie będzie mm a później pierś i zobaczymy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 22:30
-
nick nieaktualny
-
Widzę że nie tylko mi się trafił
Krzyczacy egzemplarz. Jeżeli coś nie po Jego myśli to krzyczy jak diabli. A jak jest głodny to już koniec świata.
Ładnie spał od 20 teraz po karmieniu też spi. Oby kolejne 4 godzinki. Dobranoc -
Ja to jestem szczęśliwa jak całe nieprzerwane 2h przespi...zarówno w dzień jak i w nocy...
My teraz po karmieniu i zobaczymy ile potforek nam po śpi.
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
My się właśnie karmimy. Wieczorem było prezenie i wyginanie. Poszła kupa i się uspokoiła więc pewnie to jest przyczyną. Teraz ładnie zjada i oby już nie chciała robić kupy bo matka planuje pospać.... Ogólnie moja mała ładnie śpi i się nie drze. Nawet jak coś chce.
-
My wlasnke po karmieniu i zmianie pieluchy. Miki śpi, a matka zaczyna sesje z laktatorem. Mój mały w dzień śpi raczej niewiele, wymaga sporo uwagi, za to noc póki co wie do czego służy. Dziś spał od 21.00 do 2.15. Zobaczymy ile teraz pospi.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Zazdroszczę... U nas dnie są bardziej łaskawe. A noce... Cóż. Z mężem na zmianę przy niej chodzimy żeby każde z nas choć trochę mogło się zdrzmnac
Teraz mąż przejął warte i mała płacze, jest najedzona, czysta pielucha więc sądzę że to problem z brzuszkiem i brakiem kupy..
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
nick nieaktualny
-
Ola_Ola wrote:Kalika 5 godzin spania małego-zazdroszczę
Na początku go budziła, ale teraz to już kawał chłopa, więc daję mu pospac (nie powiem, żeby nie było w tym czysto egoistycznych pobudek
).
Sylwia91, Ola_Ola, Chwilka84, Blu, Pumpkin lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Moja malutka też jest spokojna, poplakuje tylko jak trzeba zmienić pieluche, nawet podczas przebierania rzadko już płacze
W nocy sama się budzi co 2,5-3h właśnie wstała
Też ma bardzo często czkawke, z tego co czytałam to jej to nie przeszkadza, ale jak chwilkę ja dostawie do cycka to przychodzi