Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Barbie24 wrote:Ja do tej pory smarowałam się 2-3 razy dziennie palmersem, ale kupię coś jeszcze i będę stosować.A Ty czego używasz?
-
Dziś zauważyłam bardzo duża ilość śluzu... Biały gesty, sporo tego, raz wogole raz sporo.. Ciekawe od czego zależy.
Zauwazylam jeszcze to iż piersi mi się zaczęły zmieniać, nabrzmiewac bardziej ale to standard, ale sutki takie inne jakby bardziej odstajace... -
Ja do tej pory używałam tak jak Madlene rano balsamu PALMERS, a na noc masla PALMERS. Ostatnio mi się skończyły i mimo że raczej zadowolona byłam bo rozstępów brak to kupiłam ostatnio olej ze słodkich migdałów firmy Nacomi i krem z Musteli przeciw rozstępom...w Gemini duże opakowanie 250 ml 90 zł bodajże, zapach cudny. Poleciła mi ten krem moja gin. Ona strasznie szczupła jest i powiedziała ze bała się rozstępów w ciąży, bo jej mama miała straszne. Używała Musteli i podobno nie ma ani jednego, także Mustela chyba zostanie ze mną do końca
Czytam o tych waszych szyjkach u powiem szczerze, że strasznie boje się o moją...wizyta w poniedziałek, mam nadzieje ze wszystko ok.
Dziewczyny, czy wam włoski na brzuchu tez sciemnialy? Czy one wyblakna po?dżdżownica lubi tę wiadomość
-
Hej,
na szczęście fałszywy alarm ale co się nastresowałam to moje.
Mały waży 2130 i jest mega nakręcony. Ciągle ucieka spod KTG.
Poza tym szyjka zamknięta aczkolwiek skróciła się przez ostatnie 2 tyg o 1,5 cm.
Nie jest źlepatulla, Nieśmiała, mimoza, Ewa25, E_w_c_i_a, Mika2009, Dziobuś, pola89, czekajacanacud1, Agnesqe, nadziejastru, kiti, Caro lubią tę wiadomość
-
Treselle szczerze to ja mam klaczki na brzuchu owszem ale czy coemniejsze??? Chyba nie, to raczej brzuch blady hehe, bo cały rok bez słońca, ręce nogi opalona ale brzuch schowany i przez to włoski są jakżeby hmm nierozjasnione od słońca bo na rękach jaśniejsze...
Treselle lubi tę wiadomość
-
madlene88 wrote:Dziś zauważyłam bardzo duża ilość śluzu... Biały gesty, sporo tego, raz wogole raz sporo.. Ciekawe od czego zależy.
Zauwazylam jeszcze to iż piersi mi się zaczęły zmieniać, nabrzmiewac bardziej ale to standard, ale sutki takie inne jakby bardziej odstajace...
Też ostatnio zauważyłam u siebie większą ilość śluzu.
Mnie dziś w nocy obudził ból okresowy, nie był bolesny ale jednak... i trwał tak ok 10 sekund po czym puszczał i za jakiś czas znowu.
madlene88 lubi tę wiadomość
-
Treselle wrote:Ja do tej pory używałam tak jak Madlene rano balsamu PALMERS, a na noc masla PALMERS. Ostatnio mi się skończyły i mimo że raczej zadowolona byłam bo rozstępów brak to kupiłam ostatnio olej ze słodkich migdałów firmy Nacomi i krem z Musteli przeciw rozstępom...w Gemini duże opakowanie 250 ml 90 zł bodajże, zapach cudny. Poleciła mi ten krem moja gin. Ona strasznie szczupła jest i powiedziała ze bała się rozstępów w ciąży, bo jej mama miała straszne. Używała Musteli i podobno nie ma ani jednego, także Mustela chyba zostanie ze mną do końca
Czytam o tych waszych szyjkach u powiem szczerze, że strasznie boje się o moją...wizyta w poniedziałek, mam nadzieje ze wszystko ok.
Dziewczyny, czy wam włoski na brzuchu tez sciemnialy? Czy one wyblakna po?
Dobre ceny musteli są na e-farm.pl
A co do włosków na szczęście zdążyłam sobie brzuch zrobić depilatorem laserowym i nie mam tam nic -
dżdżownica wrote:Chociaż cały czas się bije z myślami czy sobie założyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 21:48
-
candela wrote:Hej,
na szczęście fałszywy alarm ale co się nastresowałam to moje.
Mały waży 2130 i jest mega nakręcony. Ciągle ucieka spod KTG.
Poza tym szyjka zamknięta aczkolwiek skróciła się przez ostatnie 2 tyg o 1,5 cm.
Nie jest źle -
almaanies wrote:Też ostatnio zauważyłam u siebie większą ilość śluzu.
Mnie dziś w nocy obudził ból okresowy, nie był bolesny ale jednak... i trwał tak ok 10 sekund po czym puszczał i za jakiś czas znowu. -
Candela super, że wszystko dobrze!
U mnie na brzuszku pociemniała taka linia włosków. Mąż nawet kiedyś stwierdził, że mi wyszła linia Negra i mu tłumaczyłam, że to moje włoski.
Ja dzisiaj z 3 razy w ciągu dnia miałam przez kilka minut bóle okresowe, ale może dlatego, że skończył mi się magnez i wczoraj nie zażywałam, dopiero dzisiaj popołudniu. -
madlene88 wrote:Treselle szczerze to ja mam klaczki na brzuchu owszem ale czy coemniejsze??? Chyba nie, to raczej brzuch blady hehe, bo cały rok bez słońca, ręce nogi opalona ale brzuch schowany i przez to włoski są jakżeby hmm nierozjasnione od słońca bo na rękach jaśniejsze...
-
Dziś tak rozmawiałam z mężem i mówiłam mu, ze się martwię bo coraz częściej coś mnie zakluje, zaboli itp... mówię że martwię się czy szyjka się nie skraca...a mąż do mnie...nie martw się, napewno jest długa jak szyja żyrafy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 22:17
MałaMi88, madlene88, KasiaHaBe, Barbie24, kiti, Caro lubią tę wiadomość
-
Treselle faceci to mają pojęcie... Mój ostatnio mi powiedział że nie przyznał się do tego ale bal się troszku sexu i zaczął się doksztalcac...czy,,jest,, daleko od dzidziusia i pytał się czy lekarz mi mówił czy mam dobra ilość wód płodowych? Ja mu ze tak a ten że oo ulżyło mu bo dzidziuś nie czuje wstrząsów i uderzeń podczas kochania....ale się uśmiałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 22:52
Treselle, MałaMi88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzieki za info mam nadzieje ze moja córcia sie obroci i wszystko bedzie dobrze. Wszystkie piszecie o dlugosci szyjki mnie lekarz przy badaniach prenatalnych III nie badal pod tym kątem. Az zaczybam sie martwić. Bo w sumie nie wiem jaka u mnie sytuacja.
Mika w ktorym jestes tygodniu?
Co do rozstepow na brzuchu i piersiach to poki co nie ma. Stosuje phaemaceris. Ale na udach i tylku mam.
Zauza