Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Demetria wrote:Jedna kawa rozpuszczalna z jednej, dwóch łyżeczek dziennie nie powinna zaszkodzic?
Ostatnio nie potrafię wyjść z łóżka i się obudzić bez takiej kawy -
Byłam wczoraj u lekarza ( na nfz) oczywiście lekarz nie robił mi usg bo stwierdzilismy, że jest za wczesnie (4t 3d). Zbadał piersi, wziął wymaz na czystość pochwy, dał skierowanie na 11 badań (mofrologia, mocz, grupa krwi, tsh, różyczka, tokso, i inne....nie pamiętam). Dał mi skierowanie, żebym mogła się za wczasu zapisać na badanie prenatalne USG tv i test prenatalny PAPPA (bo trzeba sie zapisywać z wyprzedzeniem nawet kilka tyg.)
W każdym razie było bardzo miło i był naprawdę zainteresowany. Dał mi witaminy femibion i duphaston ( ze wzgl na wcześniejsze poronienie 8 lat temu) Polecono mi go i czytałam dobre opinie. Następny termin 7 marca. Zaraz wstaję i jadę na krew itp.
Miłego dnia i żeby nam się szczęściło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 06:08
-
almaanies wrote:Witajcie dziewczyny, jak się dziś czujecie? Ja miałam pierwszy raz mdłości, w środku nocy... Nie wymiotowałam ale mało brakowało. Pozdrawiam Was!
-
patulla wrote:Dzień doberek
Bezsenność to i mnie męczyła, budziłam się w nocy, cycki bolały, dziecko wstawało... I tak co chwila coś...
No tragedia z ta bezsennością corka i maz sie smieja ze zachowuje sie jak wampir hehe. Dzisiaj wizyta u lekarza takiego stresa mam ze ho ho.. W ktorym TC mozna uslyszec serduszko. Mi dzisiaj pokazuje wedlug belly 5t 5d.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 07:33
-
kawcia31 wrote:No tragedia z ta bezsennością corka i maz sie smieja ze zachowuje sie jak wampir hehe. Dzisiaj wizyta u lekarza takiego stresa mam ze ho ho.. W ktorym TC mozna uslyszec serduszko. Mi dzisiaj pokazuje wedlug belly 5t 5d.
Kimmy lubi tę wiadomość
-
kawcia31 wrote:No tragedia z ta bezsennością corka i maz sie smieja ze zachowuje sie jak wampir hehe. Dzisiaj wizyta u lekarza takiego stresa mam ze ho ho.. W ktorym TC mozna uslyszec serduszko. Mi dzisiaj pokazuje wedlug belly 5t 5d.
Mi też się włączyła bezsennośćwstałam siku o 3 i nie mogłam później zasnąć.
Ja wczoraj mialam właśnie 5t5d i zobaczyłam serduszkokawcia31 lubi tę wiadomość
-
dżdżownica wrote:Mi też się włączyła bezsenność
wstałam siku o 3 i nie mogłam później zasnąć.
Ja wczoraj mialam właśnie 5t5d i zobaczyłam serduszko
Oj chciałabym bardzo już mieć to za sobą.Do 12 to ja świrka dostane w tym domku
-
India26 wrote:haha a ja w ogóle na test nie sikałam, bo pierwszy miesiąc się staraliśmy i nie wierzyłam, że się tak szybko uda, jak mi się już z tydzień okres spóźniał to poszłam zrobić bete po prostu i wyszło
Do tego byłam już na becie 4razy, w piątek idę znów
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Mamao wrote:Ja zrobiłam 10 testów, po naszych długich staraniach wciąż nie mogę uwierzyć że się udało
Do tego byłam już na becie 4razy, w piątek idę znów
a źle Ci beta przyrasta, że tak często ją badasz? Ja bete zrobiłam 2 razy, przyrost był ładny to dałam sobie spokój, po co się martwić na zapas? -
Melduje się z terminem na 28 październik
we wtorek był tylko cień kreski na testach, ale mimo to pojechałam na bete i wynik 6,53! Dziś już tłusta druga krecha więc oto jestem
Okresu powinnam dostać w sobotęowulacja spóźniła mi się 3 tygodnie! Ale to przez kp chiba
Mamao, India26, patulla, Kimmy, Diddlina lubią tę wiadomość
-
Sprawdzam sobie tak dla siebie, ale lekarz kazał mi powtórzyć kilka razy, bo nie wierzył że jestem w ciąży
Ja z kolei jestem spokojniejsza gdy widzę moje przyrosty, wiem że będzie dobrze
Niepokoi mnie tylko jedna rzecz, mam torbiel na jajniku z którego była owulacja, dlatego gin myślał że do owulacji nie doszło, a po prostu mój pęcherzyk przekształcił się w torbiel. Biorę teraz dupka 3x1 i luteinę 2x100mg i modlę się żeby się wchłonęła
India26 lubi tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Jakoś mi się smaki zmieniły. Dotychczas ulubiony sok pomarańczowy jakis za kwaśny... hehe a za to lubię moja slooodka kawkę inke hihi
A przy synku nałogowo piłam ten sok...teraz kawa haha
Dziewczyny trzymam kciuki dziś na wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 08:29
smeg lubi tę wiadomość