Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane bardzo Wam wszystkim kibicuje, bardzo chciałąbym już do Was na stałe zagościć , ale ciągle jestem niepewna co do tego wszytskiego.
Wczoraj robiłam rano beteHCG i wyszła <0,100, mój narzeczony twierdzi, że jestem za bardzo niecierpliwa i za szybko, wczoraj był 26 dc, okres powinnam mieć +/- 31 stycznia, dzisiaj rano strasznie mnie mdliło , ciągle chce mi się pić, drażnią mnie zapachy szczególnie papierosy i dym co o tym sądzicie miała któraś tak ? Jestem już strasznie zmęczona -
Kasiulka03 wrote:Witajcie kochane przyszłe/obecne mamusie
ja dopiero pare dni wiem o swojej ciąży z testu Staraliśmy się o baby 7 M-ce i jest to 1 ciąża więc jestem podenerwowany. 1 beta w 10/11 dpo wyszła 44.1 Jutro robie kolejną W poniedziałek planowo powinen być okres ale oczywiści luczę że miesiączkę będę miała dopiero za jakieś 11 m-ce
Masz jakieś objawy?
-
Kimmy wrote:Cześć Kasiulka. A na którego Ci wychodzi termin?
Masz jakieś objawy?
Mi termin wychodzi na 08.10.2017 r.
Jesli chodzi o objawy to tylko bolący brzuch tak trochę ciągnie, szyjka wysoko jest i twarda ale roPulchniona
Jednakże w wcześniejszych M-ce też tak miałam i nie było II kresek.
Kimmy lubi tę wiadomość
-
Kimmy wrote:A kiedy idziesz na wizytę?[/link]
-
Pierwsze maleństwo wrote:I mam pytanie do was przyszłe mamusie do gin lepiej chodzić prywatnie czy na NFZ w ciąży ?
Pierwsze maleństwo lubi tę wiadomość
-
madlene88 wrote:Tzn powiem tak zależy od tego jak wyposażony jest gabinet szpitalny czy NFZ.Ja chodzę prywatnie gdyż lekarz ma zazwyczaj lepsze wyposażenie czy aparat usg i może zrobić usg tak często jak to potrzebne.Bynsjmniej w mojej miejscowości[/link]
-
Kimmy wrote:Pauula trzymam kciuki. Mize jest rzeczywiście jeszcze za wcześnie na pozytyw
Kasiulka03 a jak ci testy wychodzą? Robiłaś też czy tylko sama betę?
Testy robiłam w 10/11 dpo pierwszy mega błądzić a drogi juz trochę wyraźniejsze ale też z kategorii blady chłodnicze
Czekam w kolejce na kolejną bete -
Pierwsze maleństwo wrote:No ja narazie dzis pójdę do gin prywatnie zobaczymy co powie i bede sie zastanawiać czy jednak zostac u niego czy przejść na NFZ.. a jak z praca chodzicie dalej ? Do jakiego miesiąca planujecie jeszcze pracować ?
Gdańsk, 31 l., kp -
Pierwsze maleństwo wrote:No ja narazie dzis pójdę do gin prywatnie zobaczymy co powie i bede sie zastanawiać czy jednak zostac u niego czy przejść na NFZ.. a jak z praca chodzicie dalej ? Do jakiego miesiąca planujecie jeszcze pracować ?
A co do pracy to też chciałabym jak najdłużej. Lubię swoją pracę i wolałabym pracować niż siedzieć cały dzień w domusmeg lubi tę wiadomość