Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Karolku widzę stres cały czas w Tobie siedzi. Twoje Bobo jest naprawdę w sam raz, nie martw się wielkością
dzięki :* :*
-
nadziejastru wrote:Ja jestem na grupie na fb, ogólnie ostatnio była burza i część dziewczyn się przeniosło i chyba jest z 4 albo 5 nowych grup, ja jestem cały czas w ten jednej i nigdzie więcej się już nie przenoszę
faktycznie jest teraz tajna, było głosowanie i większość było za tajną, więc administratorki zmieniły na tajną
Link: https://www.facebook.com/groups/438607606530619/
Nie wiem czy Ci się pokaże ta grupa, jeśli chcesz się dodać to KaroLove możesz mi napisać prywatnie nazwę swojego profilu fb to wtedy Cie wyszukam i dodam
Dla mnie nie jest nieczytelnie na fb, ale ja w wielu grupach się udzielam, więc jestem przyzwyczajona do tego jak te grupy działająokej to wejdę na komputer to Ci napiszę okej?
:* zobaczę co się tam dzieje...
-
dżdżownica wrote:A dlaczego? Salmonella jest przecież na skorupce więc wystarczy jajo wyszorować albo sparzyć.
napadlo mnie o 9 rano hehe poza domem
nawet tej mizerii nie jadłam dziś haha bo ogórków nie mialam i poszłam spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 13:47
-
nadziejastru wrote:Ja jestem na grupie na fb, ogólnie ostatnio była burza i część dziewczyn się przeniosło i chyba jest z 4 albo 5 nowych grup, ja jestem cały czas w ten jednej i nigdzie więcej się już nie przenoszę
faktycznie jest teraz tajna, było głosowanie i większość było za tajną, więc administratorki zmieniły na tajną
Link: https://www.facebook.com/groups/438607606530619/
Nie wiem czy Ci się pokaże ta grupa, jeśli chcesz się dodać to KaroLove możesz mi napisać prywatnie nazwę swojego profilu fb to wtedy Cie wyszukam i dodam
Dla mnie nie jest nieczytelnie na fb, ale ja w wielu grupach się udzielam, więc jestem przyzwyczajona do tego jak te grupy działają
oooo jest tajna? to ja bym chciala tez!Piotruś
Helenka
-
Jak coś to piszcie priv i was dodam wtedy do tej grupy
Anuśka19 współczuję, ja wczoraj miałam masakrę, dziś o dziwo wszystko superjeszcze 3 dni do wizyty <odlicza>
-
Dziewczyny zastanawiam się co w momencie kiedy przyjdzie kontrola z ZUS a mnie nie będzie? Mam już chyba fobie na tym punkcie a przecież nie zamknę się w domu do porodu
Spacery są przecież dla nas zdrowe teraz i nawet zalecane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 14:31
-
KaroLove wrote::* wiesz jak to jest......chce żeby wszystko było w porządku
dzięki :* :*
Wiem wiem, też jestem panikara. Wczoraj moje cycuchy straciły puszystosc chwilowo i nie mogłam zasnąć ze stresuAle już mi przeszło
KaroLove lubi tę wiadomość
-
Nadziejaatru a co tam się działo, że niektórych usunęli z grupy?
Edit już się dowiedziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 16:30
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta