Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrzcie dziewczyny jak maluchy rosną szybko
3 dni po porodzie i roczek
pierwsze miesiące to była jazda bez trzymanki... ale teraz już jest super
nasz gwiazdeczka :*
Ahhh takie to nierealne, że niedługo znów taki okruszek w domubardzo się cieszę, ale i bardzo boje, że też będzie tak ciężko
patulla, E_w_c_i_a, aaniluap, Treselle, Pampcia, Natikka123, KaroLove, Veira, kiti, Lola83, madlene88, Bella_Bella, BurzaHormonów, Paaat1988, Kimmy lubią tę wiadomość
-
baassiia wrote:Patrzcie dziewczyny jak maluchy rosną szybko
3 dni po porodzie i roczek
pierwsze miesiące to była jazda bez trzymanki... ale teraz już jest super
nasz gwiazdeczka :*
Ahhh takie to nierealne, że niedługo znów taki okruszek w domubardzo się cieszę, ale i bardzo boje, że też będzie tak ciężko
-
Miała patologiczny refluks niemowlęcy do tego alergia bmk i nietolerancja laktozy. Nie mogła jeść, spać, cały czas się szarpała, spinała. Na leżąco płacz i jęczenie, machanie rękami, nogami
Bałam się gdziekolwiek wychodzić bo tylko płacz. Ja też jestem typem wrażliwca i patrzenie na cierpienie dziecka okropnie na mnie wpłynęło. Byłam wrakiem i kłębkiem nerwów bo nie było jak pomóc oprócz noszenia w pionie. W zasadzie pierwszych kilka miesięcy pamiętam jak przez mgłę, nie myślałam, że niemowlęta aż tak cierpią bo w rodzinie nie było tak "trudnych" przypadków. Dlatego teraz boje się bardzo powtórki... Chciałabym bardzo doznać tego szczęśliwego, spokojnego macierzyństwa, bez łez, walki i ciągłego strachu.
-
Bella, Nieśmiała. ...jeszcze 2 dni i zaczynamy 14 tc.
juhu czekam na ten drugi trymestr jak na wybawienie....
-Nie śmiać się- ;^)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 06:10
-
Witajcie dziewczyny. Dawno sie nie odzywalam. Ale podczytuje codziennie. Czekam na wizyte czwartkowa z obciazeniem glukozy. Nie wiem cuemu tak wcześnie ale jak kaza to muszę. Milej niedzieli życzę
triss lubi tę wiadomość
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mayes wrote:Witajcie dziewczyny. Dawno sie nie odzywalam. Ale podczytuje codziennie. Czekam na wizyte czwartkowa z obciazeniem glukozy. Nie wiem cuemu tak wcześnie ale jak kaza to muszę. Milej niedzieli życzę
-19.04
-
Mayes wrote:Witajcie dziewczyny. Dawno sie nie odzywalam. Ale podczytuje codziennie. Czekam na wizyte czwartkowa z obciazeniem glukozy. Nie wiem cuemu tak wcześnie ale jak kaza to muszę. Milej niedzieli życzęponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
baassiia wrote:Miała patologiczny refluks niemowlęcy do tego alergia bmk i nietolerancja laktozy. Nie mogła jeść, spać, cały czas się szarpała, spinała. Na leżąco płacz i jęczenie, machanie rękami, nogami
Bałam się gdziekolwiek wychodzić bo tylko płacz. Ja też jestem typem wrażliwca i patrzenie na cierpienie dziecka okropnie na mnie wpłynęło. Byłam wrakiem i kłębkiem nerwów bo nie było jak pomóc oprócz noszenia w pionie. W zasadzie pierwszych kilka miesięcy pamiętam jak przez mgłę, nie myślałam, że niemowlęta aż tak cierpią bo w rodzinie nie było tak "trudnych" przypadków. Dlatego teraz boje się bardzo powtórki... Chciałabym bardzo doznać tego szczęśliwego, spokojnego macierzyństwa, bez łez, walki i ciągłego strachu.
-
zuzanna wrote:Witam. Ja tez juz miałam tak wcześnie bo wyszła mi za wysoka glukoza na czczo i dlatego lekarz kazał od razu zrobić z obciążeniem. A Ty jaka masz glukoze na czczo ?
Zuzanna nie mam pojęcia ile mam chyba mi nie robili. Wszystkie badania robie u mojego lekarza i mowil ze ok jest. Moze pozniej bede miala znow robione to badanie dla porównania. Mieszkam w de i tu jak widac troche inaczej chyba.Aniołeczek [*] 29.06.2016