Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, mam pytanie do mam, które będą miały dzieci z małym odstępem czasowym. Kupujecie jakieś dostawki do wózków czy jak? Nie ukrywam, że moja niespełna dwulatka uwielbia jezdzić wózkiem i martwię się, że będzie zazdrosna lub zwyczajnie też będzie chciała jechać w wózku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 09:28
-
candela wrote:patulla a tak przy okazji. Drugi synek też się pchał szybciej na świat czy był raczej punktualny?
Teraz mam nadzieję, że będZie inaczej. Bardzo "wierzę" w dzialanie kwasów DHA, które mają przeciwdziałać porodowi przedwczesnemu. Biorę też luteine, więc liczę, że uda sięWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 09:38
-
Ja kupię dostawke z siedziskiem. W zimie raczej nie chodzę na długie spacery a do parku i z powrotem powinno wystarczyć.
Patulla, a wiesz już na kogo tym razem czekasz?
Możesz powiedzieć co u ciebie było powodem przedwczesnych porodów ? -
candela wrote:Ja kupię dostawke z siedziskiem. W zimie raczej nie chodzę na długie spacery a do parku i z powrotem powinno wystarczyć.
Patulla, a wiesz już na kogo tym razem czekasz?
Możesz powiedzieć co u ciebie było powodem przedwczesnych porodów ?
A teraz jeszcze nie wiem kto tam mieszka, może w następny piątek się dowiem
-
24.05(środa) A może by..., Barbie24 (połówkowe) x2
25.05(czwartek) Natikka123 (połówkowe)
26.05(piątek) dżdżownica (połówkowe), Gabisonka, Dziobuś (połówkowe)
27.05(sobota) Kawuniaa (połówkowe)
29.05(poniedziałek) kiti (połówkowe), KaroLove (połówkowe), mimi87 (połówkowe), mimoza (połówkowe), monaJa
30.05(wtorek) Caro, Karolina1309 (połówkowe), PazdziernikowaMama (połówkowe)
31.05(środa) smeg (połówkowe), Bella_Bella, KasiaHaBe, Asiaa91, JustNatalie (połówkowe)
01.06(czwartek) nadziejastru
02.06(piątek) patulla, Treselle (połówkowe), krisi (połówkowe)
03.06(sobota) 0202oliwcia
05.06(poniedziałek) Anulka87 (połówkowe), KaroLove, E_w_c_i_a (połówkowe), Nieśmiała (połówkowe)
06.06(wtorek) Agnesqe (połówkowe), zuzanna (połówkowe), AlicjaaA (połówkowe), Gabisonka (połówkowe)
07.06(środa) Agnesqe, E_w_c_i_a, almaanies, MałaMi88 (połówkowe)
08.06(czwartek) aaniluap (połówkowe), KasiaHeBe (połówkowe), Anuśka19 (połówkowe)
09.06(piątek) Nieśmiała
12.06(poniedziałek) Bella_Bella (połówkowe), pola89 (połówkowe)
13.06(wtorek) Caro (połówkowe), czakajacanacud1 (połówkowe)
27.06(wtorek) BurzaHormonówWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 10:43
Barbie24 lubi tę wiadomość
-
Mi lekarz na pierwszym prenatalnych nie powiedział kto tam mieszka bo jest jeszcze wcześnie. W 17 tyg powiedział ze wg niego dziewczynka no ale ze trzeba to jeszcze zweryfikować. Mam nadzieje ze po polowkowych będę mieć już pewność. Zacznę dopiero wtedy coś kompletowac dla maluszka. Teraz jeszcze nic nie kupuje ze względu na to ze jest jeszcze wcześnie a poza tym kolorystyka itdponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyjagusia_pe wrote:A jeszcze mam pytanie ilu Wam się sprawdziła płeć z USG I trymestru tego genetycznego? Bo mi wtedy lekarz mówił, że na 70% chłopak, ale to bylo bardzo wcześnie, a teraz mam USG dopiero 9 czerwca i nadal nie wiem na pewno jaka płeć.
Mi się sprawdziło. Z tym, że patrząc na usg to nawet ja nie miałam wątpliwości, że to chłopak, ładnie pokazał klejnotki
Dziś zapowiada się ponury, deszczowy dzień.
-
nick nieaktualny
-
U mnie w 16 i 20 chłopak, zobaczymy później
Też widziałam siusiaka i jajka
Trochę mnie jednak martwi, że on taki malutki jest, wychodzi na to, że najmniejszy z wszystkich tu obecnych maluszków... zastanawiam sie czy rośnie teraz
Pogoda u mnie słaba, deszcz pada, nic się nie chce, jedyny plus, to, że wczoraj wysprzątałam całe mieszkanie i dziś mogę nic nie robić a i sierść i kurz póki co nie ma szans żeby mnie zdenerwować, bo jeszcze jej nie ma,znaczy sierść jest ale w mikroskopijnych ilościach, bo wystarczy, że pies przejdzie i się podrapie i coś tam spadnie
Miłego dnia, udanych wizyt! -
Agnesqe wrote:Mi na prenatalnych Pani Doktor powiedziała na 100%, że dziewczynka, później wylądowałam w szpitalu i tam też mi potwierdzili, że dziewczynka. Mam nadzieje, że się nic nie zmieni ponieważ już trochę rzeczy kupiliśmy ;p
u mnie tez już zakupy ogarniętę, zwłaszcza ubranka dla chłopca, najwyżej się będziemy wymieniać hihioby sie już nie zmieniło
-
Jeszcze ja w czwartej w ciąży. W domu córka i 2 synów. W brzuchu dziewczynka.
Pierwsza poród cc potem SN i znowu cc.
Mnie kwasy dha bardzo ppmpgły. Pierwsze dwa porody ponad dwa tygodnie przed. Ostatni tydzień po terminie.
Połówkę 2 czerwca.patulla, KasiaHaBe lubią tę wiadomość