Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas mimo, że chłopak, staram się by trochę rzeczy było uniwersalnych. Nie chcielibyśmy poprzestać na jednym dzieciątku. Mąż zwłaszcza, bo jedynak, chciałby mieć dużą rodzinę
mi by dwójka wystarczyła, ale on ma taki cichy plan, że "zrobi" mi trzech chłopców, więc będę jeszcze chciała dziewczynkę, więc będą cztery
zobaczymy czy mi zdrowie pozwoli i czy on to sam wytrzyma, bo ciąża to dla mnie mało przyjemny stan...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 10:47
patulla, nadziejastru, KasiaHaBe lubią tę wiadomość
-
Ja jeżeli teraz wyjdzie chłopak też spróbuję jeszcze raz
A jeżeli będzie teraz dziewczynka, to fajnie jakby też miała jeszcze siostrę "do pary"
Także jakby nie liczyć zapowiada się czwórka, ale myślę, że to czwarte to za jakiś czas
JustNatalie, nadziejastru, KasiaHaBe lubią tę wiadomość
-
Ja przy 3 nie będę chciała płci poznawać, zeby niespodzianka była, ale to jeszcze kupa czasu, niech się pierwsze urodzi
Tylko żebym przez przypadek nie zobaczyła
patulla, MałaMi88 lubią tę wiadomość
-
nadziejastru wrote:Ja przy 3 nie będę chciała płci poznawać, zeby niespodzianka była, ale to jeszcze kupa czasu, niech się pierwsze urodzi
-
nick nieaktualnyNieśmiała wrote:jeju dziewczyny, Wy tu o czwórkach dzieci już myślicie, a ja się zastanawiam czy z jednym dam radę
tak sobie czasami myślę, czy będę umiała się zająć dzieckiem tak jak trzeba, czy będę dobrą mamą itd..
Czy będę dobrą mamą, czy dam radę to codziennie się martwię... a plan mojego Małża, co do ilości potomstwa, to życie zweryfikujechoć sprytny jest i już mi mówi, że nawet się nie spostrzegę, jak będzie kolejne w drodze.... niezły jest
patulla, nadziejastru lubią tę wiadomość
-
patulla wrote:Nieśmiała, moim zdaniem jest coś takiego jak instynkt i intuicja matki
A teraz powiem coś śmiesznego, że ja spodziewając się trzeciego bobasa boję się chyba bardziej niż za pierwszym razem
Oj mam to samo boję się bardziej jak przy tamtej dwójce jakieś czarne myśli a czy zdrowe a czy do terminu dotrzymam itd a do tego wszystkie wyniki badań analizuje po kilka razy ! -
nick nieaktualny
-
jagusia_pe wrote:A jeszcze mam pytanie ilu Wam się sprawdziła płeć z USG I trymestru tego genetycznego? Bo mi wtedy lekarz mówił, że na 70% chłopak, ale to bylo bardzo wcześnie, a teraz mam USG dopiero 9 czerwca i nadal nie wiem na pewno jaka płeć.
Mnie się potwierdziło. Ale na USG prenatalnym Pan doktor był na 100% pewny -
nadziejastru wrote:Ja przy 3 nie będę chciała płci poznawać, zeby niespodzianka była, ale to jeszcze kupa czasu, niech się pierwsze urodzi
Też tak myślałam i mówiłam a teraz mnie korci co tam jest a do tego dzieci dopytują bo jedno chce siostrę drugie brata a jeszcze mąż chce syna a mi to obojętne w domu mam parkę więc dla mnie najważniejsze by zdrowe było:-)nadziejastru lubi tę wiadomość
-
monaJa wrote:Oj mam to samo boję się bardziej jak przy tamtej dwójce jakieś czarne myśli a czy zdrowe a czy do terminu dotrzymam itd a do tego wszystkie wyniki badań analizuje po kilka razy !
Morał z tego taki, że większe doświadczenie nie daje w ogóle większej pewnościmonaJa lubi tę wiadomość