Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
India26 wrote:Jeśli zastanawiasz się bardziej nad ręcznym laktatorem, to najwięcej pozytywów zbiera ręczny avent
Za to z elektrycznych lovi prolactis, avent, medela tu zdania są bardziej podzielone
India26 lubi tę wiadomość
-
almaanies wrote:Dziewczyny czy Was też dziś tak głowa boli? Mi dosłownie pęka, nigdy nie miałam z tym problemów. Mam nadzieję, że to przez tę paskudną pogodę. Nie chce brać żadnych tabletek ale ledwo wytrzymuje tak mi pulsuje.
Na szczęście kawa wtedy pomaga, nie muszę brać tabletek
Gdańsk, 31 l., kp -
Ja dzis tez samopoczucie jak zombi. U mnie burzowo wiec dlatego. Corcia tez latala caly dzien jak "truten" i nie wiedziala czego sie czepic... juz nie wiem czy chora czy co...
Ja to sobie czasem mysle, ze psychicznie nie nadaje sie na mame bo strzsnie przezywam jak jej zle, zamartwiam sie okropnie. A jeszcze ona nie jest najprostrza w obsludze. Mam wrazenie, ze inne kobiety tak sie nie zadreczaja i nie wpatruja wsię kazdy zly dzien malucha.
-
witam się wieczorową porą!
u mnie też samopoczucie średnie - odebraliśmy rano auto, Mąż zrobił rundkę, pojechaliśmy do Mamy i.. zaczęło się dymićto wrócił do mechanika - ich błąd, będzie może w pon
z zakupów nici, z humorku nici, z wyjazdu jutro na działkę do znajomych nici
to się pożaliłam
ale ogólnie nie mam aż tak złego humoru
grunt, że czuję Maleństwo
KarolaFasola - ściskam mocno
a co do kokonów - przesłodkie! poczytałam troszkę i podobnie sprawdza się poducha, np. ta, którą część z nas kupiła w biedronce
no i rozpoczęłam dziś 25. tydzień ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 21:12
-
Mnie też wcześniej głowa bolała, ale to od stania w kuchni i gotowania tacie
po drodze mi się tłumik urwał, gumy poszły, ale miał tata na szczęście takie i mi przymocował go... wróciłam do domu, nie odpadł, jest dobrze
Odebrałam sobie tez pakiet startowy, bo byłam zapisana na półmaraton jutro, no ale nie mogę pobiec, będę tylko kibicować znajomymw przyszłym roku nadrobię
Smutno mi bez męża, aż się płakać chce, dobrze, że jest chociaż pieseł... i kopiący Julek w brzuchu -
MałaMi88 wrote:Hej dziewczeta. U mnie tez kiepski dzien, zapowiadal sie fajnie ale niestety zakonczyl sie źle
znow zemdlalam i dostałam bóli, pojechaliśmy na IP zrobili mi KTG i wyszly jakies skorcze
pewnie to znow przez ta zyle glowna. Także leżę plackiem na lewym boku
mam nadzieke ze wszystko bedzie ok i nie beda mnie tu dlugo trzymac.
MałaMi88 lubi tę wiadomość
-
MałaMi88 wrote:Hej dziewczeta. U mnie tez kiepski dzien, zapowiadal sie fajnie ale niestety zakonczyl sie źle
znow zemdlalam i dostałam bóli, pojechaliśmy na IP zrobili mi KTG i wyszly jakies skorcze
pewnie to znow przez ta zyle glowna. Także leżę plackiem na lewym boku
mam nadzieke ze wszystko bedzie ok i nie beda mnie tu dlugo trzymac.
wypoczywaj
MałaMi88 lubi tę wiadomość
-
dżdżownica wrote:A ja mam od połowy dnia świetny humor bo się dowiedziałam że w przyszłą sobotę jest u nas koncert Chylinskiej którą uwielbiam
"starą" czy "nową"?
ja ledwo żyję bo sprzątaliśmy dzisiaj mieszkanie trochę po tym remoncie, część rzeczy już mogłam rozpakować...jeju normalnie jak dziecko się cieszę z tego, w przyszłym tygodniu ostatnie meble i NA-RESZ-CIE na swoim!!!
tzn. głównie to mąż sprzątał bo ja ani się bardzo za mycie tym całym cuchnącym dziadostwem wolę nie brać w ciąży, ani tym bardziej schylać i zginać co chwilę przy szorowaniu...Anuske podziwiam szczerze za uzbieranie tylu jagód, ja bym nie dała rady mimo mniejszego bębna z przodu
-
Caro ja znalazłam ich tylko na instagramie a tam nie widze Nigdzie linku do ich stronki .... Jesli chcesz to moge podeslac ci miar na konto na insta
Co do samych kokonów to zgadzam sie mozna w bardzo podobny sposób wykozystac te poduchy z których korzystamy do spania ale ja osobiscie jej nie mam nie kupowalam bo wiem ze po 5 minutach wyladowala by na podlodze wiec dla mnie to było bez sensu
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Witajcie dziewczyny!
Jakie macie plany na dziś? Mnie wczoraj na szczęście przestała boleć głowa po drzemce, ale ogólnie nie miałam wczoraj dobrego dnia, kiepsko się czułam, cały dzień lało i humoru też dobrego nie miałam. Wieczorem byłam na imieninach i chyba za bardzo się najadłam, że w nocy spać nie mogłam. -
Witam dziewczynki. A u mnie słoneczko i cieplutko. Mąż jak wstanie po nocce i zjemy obiad to jedziemy na ryby. Musze sobie jakiś parasol załatwić bo na słońcu to nie bardzo siedzieć.ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI