Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
0202oliwcia wrote:Obecnie w Rossmann jest promocja na Lovela widziałam wczoraj proszek 1,6 kg jakieś 15 zł z groszami kapsułki itd też w promocji
Jak wspominałam, w Kauflandzie też taka promocja - do jutra trwa. Wydaje mi się, że z racji ceny promocja ogólna marki Lovela - wszędzie ta sama cena za tą samą ilość. -
chcebardzobycmama wrote:dziewczyny ,moglybyscie podac mi linki do sklepow z ktorych kupwalyscie NOWE ubranka dla niemowlaka
W 5-10-15 jest właśnie promocjachcebardzobycmama lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
almaanies wrote:Dziewczyny kojarzycie morze wózki tej firmy? Mało opinii w internecie bo to nowość ale prezentuje się nawet ok i cena niska.
https://taniewozkidzieciece.pl/Mea_3w1zawsze te mniej znane firmy mało opon maja
-
madlene88 wrote:Ja ogólnie planuje końcem lipca jechać po wózek i albo go kupię jeżeli będzie dany na stanie albo zamówię bo i tak większości kolory maja na zamówienie. Może się okazać znając mnie ze kupie jeszcze inny niż planuje:))))
Planuje podobnie i dokładnie tego samego mogę spodziewać się po sobiemadlene88 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
chcebardzobycmama wrote:dziewczyny ,moglybyscie podac mi linki do sklepow z ktorych kupwalyscie NOWE ubranka dla niemowlaka
Ja bardzo standardowo na promocjihttp://www.smyk.com/
Tutaj też dwa zestawy na promocjihttps://www.zalando.pl/odziez-dziecieca/?gender=4
-
dziewczyny ktore chca bebetto liczcie sie z tym ze oni albo juz sa albo ida na urlop wiec teraz czekanie na dany wozek sie wydluuuuzy
ps. u nas ze starym dzis ciche dni haha, nie ma to jak powiedziec jedno zdanie i sie obrazic na caly wieczortakze z milego wieczoru nici
-
nick nieaktualny
-
czekajacanacud1 wrote:
ps. u nas ze starym dzis ciche dni haha, nie ma to jak powiedziec jedno zdanie i sie obrazic na caly wieczortakze z milego wieczoru nici
To u nas w końcu trochę lepiej, bo myślałam, że go ostatnio zabije i to dosłownie... A od kilku dni ocieplenie... uffWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 20:51
-
Cześć, ja z różowej strony, ale chciałam zapytać czy jest tu nadal mana (widze ze stary nick nie dziala), a jak nie to wiecie moze dlaczego usunela konto?
-
Witam się po wizycie. Doktor potwierdzil ze dziewczynka z cala pewnoscia będzie. Wazy ok 800 gram. Wszystkie wymiary ok wiec się ciesze. Na kolejna wizye badanie moczu i morfologia. Wizyta 1 sierpnia.
pola89, E_w_c_i_a, madlene88, AlicjaaA, A może by..., kiti, Dziobuś, dżdżownica, Agnesqe, Treselle, almaanies, MałaMi88, Zielona_konczynka lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
Dziewczyny, jak coś to sklep w którym ja kupowałam ma bardzo dużo wózków w różnych kolorach na stanie https://www.altrak24.com/ Sklep mieści się we Wrocławiu i byłam w nim osobiście, więc może jak mają jakiś egzemplarz który akurat szukacie to polecam. Na mnie zrobili świetne wrażenie.
-
Agnesqe wrote:Co do wózków to też ostrzegam z firmy Adamex!!! W sierpniu produkcja staje bo mają wolne i czas realizacji nawet do 3 miesięcy!
-
Hejka. Czytam was, czytam, ale jakoś się wbić nie mogę
Znowu poszalałam z ubrankami dla małej, zamówienie poszło z h&m i ze smyka w tajemnicy przed mężem, bo już się drze, że za dużo tych ubranek kupuję ;-P
Zaczęłam powoli spisywać listę co jeszcze muszę dokupić, mimo tego, że po synku mam dużo akcesoriów, to sporo mi się uzbierało na tej liście..
Największy szok przeżyłam jak zobaczyłam cenę butelki ze smoczkiem dla dzieci z rozszczepem- ok 90 zł za jedną butelkę i 2 smoczki z Medeli.. A i tak nie ma pewności, ze będzie dziecku pasować. Nie wiem jak można tak perfidnie zarabiać na ludzkim nieszczęściu..
Co do monitora oddechu to przy synku chciałam kupić, ale w końcu jakoś się obyło. Tym razem na 1000% planuję mieć już w szpitalu, ale z racji sytuacji zdrowotnej dziecka. Gdyby było wszystko ok to bym nie kupowała.
Dziś przyszedł mi zamówiony śpiworek (nie taki na szelkach, tylko bardziej w formie pościelki) do kosza Mojżesza, a kilka dni temu dotarł kosz. Poza tym uszyłam dla córeczki rożek z uszkami, wyszedł mi cudnie.
Zaraz postaram się powstawiać zdjęcia moich nowości -
No to zasypię was fotkami
Kosz Mojżesza (bujaki puki co nie złożone, będą takie jak na fotce z kartonika), rożek z uszkami- moje dzieło (na zewnątrz gładkie minky perłowe, w środku bawełna jasny róż i wypustka ciemniejszy róż), na końcu śpiworek do kosza/fotelika/wózka zamówiony z wybranych przeze mnie materiałów (różowy w zajączki to dzianinka dresowa i szare gładkie minky)
Dziobuś, pola89, E_w_c_i_a, Agnesqe, Treselle, almaanies, Gabisonka, India26, MałaMi88, 0202oliwcia, nadziejastru, kiti, Zielona_konczynka lubią tę wiadomość