Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Gela093 wrote:Dziewczyny czy liszaj może być niebezpieczny w ciąży?🤔
Mam jeszcze dosc może glupie🙈🙈 zbliżają się święta I teraz myślę czy zakwas na barszcz jest szkodliwy dla nas🙈
Jeśli chodzi o zakwas taki na barszcz biały czy żur to nie sądzę żeby był szkodliwy ☺️
Chyba że taki zakwas octowy do barszczu czerwonego to chyba nie wskazany -
Ojej, dopiero zauważyłam ze na pierwszej stronie Gosia zaczęła już wstawiać "płci" przy nas niesamowite, ze wkraczamy w ten etap!
Hopeful lubi tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Dominika283 wrote:Ojej, dopiero zauważyłam ze na pierwszej stronie Gosia zaczęła już wstawiać "płci" przy nas niesamowite, ze wkraczamy w ten etap!👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Dominika283 wrote:Ojej, dopiero zauważyłam ze na pierwszej stronie Gosia zaczęła już wstawiać "płci" przy nas niesamowite, ze wkraczamy w ten etap!
Wczoraj miałam wizytę u swojego lekarza prowadzącego i mam jednak się jeszcze do dziewczynki nie przyzwyczajać Hehe 🙈😁 ale nie ważne kto będzie ważne że skacze i jest zdrowiutkie ❤
Moni! Trzymam dzisiaj kciuki za Ciebie, to dziś prenatalne?
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
To ja też poprosze Gosie o dopisanie u mnie na 17.10 chlopca 😄 🧒
PCOS, IO, hiperinsulinemia, NT, RIF
MTHFR_677C>T hetero, PAI-1 4G homo, ANA1 ujemne, KIR AA, NK 20.6%; allo mlr 27.7%
AsthenoTeratozoospermia, fDNA=31%
1 IVF ICSI 11.2019 ❄❄❄❄
FET 4.02.2020 ❄5.2.2 + encorton
FET 7.03.2020 ❄5.3.3 + atosiban, encorton, embrioglue, AH
04.2020 histeroskopia OK
FET 11.07.2020❄❄4.3.3 + accofil, intralipid, encorton, AH
2 IVF ICSI + fertil chip 08.2020 11x❄
FET 29.01.2021❄5.1.1 + accofil, intralipid, encorton🍀 beta 6dpt 38.66; 8dpt 121.5; 10dpt 251.4; 15dpt 1423🍀
Sanco - czekamy na chłopca 💙 -
Gomerka wrote:Środowiskowa nie jest przy porodzie, cześć z nich w ogóle nie pracuje w szpitalach. Do porodu, nawet przez cc, możesz sobie wykupić polozna z tego szpitala, w którym będziesz rodzic. Na Kopernika nie ma takiej możliwości. Koszt to ok.1500zl
-
Martakam, Milu, Kaarola poprawione 🙂
Moni trzymam kciuki za dobre wiadomości.
U mnie cały czas utrzymuje się brudzenie. Wczoraj puscilam pranie i poprasowalam 10 minut i już dziś żałuję bo brudzenie dziś jest dużo większe 😔 dziś wstałam tylko zjeść na szybko.Milu lubi tę wiadomość
-
Moni- kciuki 🤞🤞🤞
Gosia- jeny Ty to się masz z tymi plamieniami.. czy Twój lekarz prowadzący ma w ogóle jakieś pomysły na to? Ja chyba na Twoim mc poszykalabhym najlepszego ginekologa w mieście i poszła się gdzieś jeszcze skonsultować.. bo przecież jakaś przyczyna tych plamien musi być 😔 -
kokoszka31 wrote:Moni- kciuki 🤞🤞🤞
Gosia- jeny Ty to się masz z tymi plamieniami.. czy Twój lekarz prowadzący ma w ogóle jakieś pomysły na to? Ja chyba na Twoim mc poszykalabhym najlepszego ginekologa w mieście i poszła się gdzieś jeszcze skonsultować.. bo przecież jakaś przyczyna tych plamien musi być 😔kokoszka31 lubi tę wiadomość
-
Po wizycie wszystko ok. Już widać na usg że mały czlowirk rośnie 4. 58 cm cukier ok to najważniejsze inne badania też kolejna wizyta 26 kwiecień za tydzień prenatalne. Nie wiadomo czy się wyrobię z wynikami na pappe bo są święta. A 13 go idę prywatnie dobrego dnia. Jak pięknie na zewnątrz aż chce się żyć
Angelka93, Mlodamezatka, Filcek, Dominika283, Kaarola lubią tę wiadomość
-
No i my po prenatalnych, maluch zdrowy jak ryba mega akrobata😂 pani doktor nie mogła zrobić zdjęć takie wariacje. Na 80% dziewczynka rośnie pięknie bez żadnej wady genetycznej. Serduszko jak dzwon. Jestem spokojniejsza ❤️
Angelka93, Mlodamezatka, kokoszka31, Filcek, natnatss, Kalina32, Milu, shadee, Erica, Gela093, Gomerka, Dominika283, Hopeful, baljov., Mag91, Kaarola, Kacha_88 lubią tę wiadomość
-
Moni* wrote:No i my po prenatalnych, maluch zdrowy jak ryba mega akrobata😂 pani doktor nie mogła zrobić zdjęć takie wariacje. Na 80% dziewczynka rośnie pięknie bez żadnej wady genetycznej. Serduszko jak dzwon. Jestem spokojniejsza ❤️
Super wieści Moni -
szczesciara30 wrote:Po wizycie wszystko ok. Już widać na usg że mały czlowirk rośnie 4. 58 cm cukier ok to najważniejsze inne badania też kolejna wizyta 26 kwiecień za tydzień prenatalne. Nie wiadomo czy się wyrobię z wynikami na pappe bo są święta. A 13 go idę prywatnie dobrego dnia. Jak pięknie na zewnątrz aż chce się żyć
Super bardzo się cieszę i trzymam kciuki za prenatalne -
Dziewczyny... jak u Was z wymiotami? Zaczął się 13 tydzień, a one wciąż są i to tą paskudną żółcią rano... męczy mnie to bardzo. U Was tez tak czy już ustały?Ostatni okres 8 styczeń
Test owulacyjny dodatni 18 styczeń 21’
Data planowanego porodu 14 październik 🥰❤️🥰❤️
Test ciążowy pozytywny 2 luty ❤️
[/