Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak samo mam straszną ochotę na owoce i często mam chęć na cheesburgera z maka i dobrze że do najbliższego mam 50 km bo bym chyba codziennie jadła 😂 Z piersi też mi nic nie wycieka, ale brodawki robia się coraz większe i ciemniejsze. Zrobiły się takie pełniejsze i chyba niedługo znowu będę musiała kupić biustonosz rozmiar większy. Mi też śnią się głupoty i czasem takie że jestem przerażona jak się obudzę. No i dalej jestem senna.. co kilka dni boli mnie podbrzusze ale już się do tego przyzwyczajam.👶Wikusia 💕 21.10.2021
-
U mnie jedzenie to jakis koszmar. Mięso dalej nie, cebula to zło, przyprawy to samo. Jem owoce I warzywa jedynie. Już się wczoraj w sklepie rozpłakałam bo zjadłabym coś treściwego, ale nic mi nie smakuje
co do piersi nic takiego nie mam poki co.
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
zozo wrote:U mnie apetyt poprawił się, coraz więcej rzeczy jem. Wczoraj np. zjadłam dwa obiady, ale wieczorem odczuwam ciężkość na żołądku. Muszę jeść mniejsze porcje ale jak złapie mnie głód to nie mogę czekać musze zjeść na już. Mąż śmieje się że jem jak wygłodzone dziecko. No ale dopiero teraz dobiłam do wagi sprzed ciąży, bo póki co chudłam.
Jakie miałyście wyniki cytologii? Niby wszystko ok, a jednak jakiś stan zapalny. -
U mnie też wyszedl stan zapalny, ale mialam nadżerkę zanim zaszłam w ciaze, no i po wczorajszej morfologi też mi wszystko poleciało wiec pewnie anemia, ale jak nic nie mogę jesc to się nie dziwię w sumie. W poniedziałek mam wizytę to się dowiem. Najbardziej dokuczają mi te klucia w boku, pare dni jest ok, a potem jest jeden gdzieboli co jakiś czas...
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Milu wrote:U mnie też wyszedl stan zapalny, ale mialam nadżerkę zanim zaszłam w ciaze, no i po wczorajszej morfologi też mi wszystko poleciało wiec pewnie anemia, ale jak nic nie mogę jesc to się nie dziwię w sumie. W poniedziałek mam wizytę to się dowiem. Najbardziej dokuczają mi te klucia w boku, pare dni jest ok, a potem jest jeden gdzieboli co jakiś czas...
-
Ja już też budzę się z plamami na piżamie. Co prawda nie codziennie ale początkowo myślałam że ubrudziłam się przy śniadaniu czy coś 😀 dopiero jak zaczelo się powtarzać to stwierdziłam że to jakiś wyciek z cycków.
Chyba już codziennie czuje ruchy małego... Takie babelkowanie i pukanie...tylko dziwię się że ciągle koło pępka, myślałam że on zmienia pozycje -
Dzisiaj u mnie drugie wyjście na pilates, były cięższe ćwiczenia i ledwie dawałam radę, ale chyba warto bo okazuje się, że mimo wad postawy i sztywnych pleców większość ćwiczeń zwiazanych z brzuchem i miednica robię poprawnie, fajnie można się rozciągnąć po całym tygodniu i ponoć przygotowują do porodu 🙂 teraz wszystko mnie boli a w domu sprzątania tyle że szok 😨 w Lidlu dzisiaj ciuszki ciążowe i dziecięce to kupiłam sobie parę rzeczy, miałam ochotę jakieś dziecięce ciuszki nakupić dla swojego dziecka albo dla rodziny bo tez się spodziewają dwie dziewczyny, ale się powstrzymałam resztka woli, całe pieniądze możnaby na to wydać 🤣
-
Ja chyba kupię przewijak bk mam psa, który się lubi do wszystkiego wtrącać 😃 no nie daje mi ubrać pościeli, poskładać ubrań na łóżku bo akurat wtedy musi na nie siadać i nastawić się na glaskanie, więc przewinąć też mogłoby być ciezko
-
Ja mam przewijak po córce i polecam. Owszem, można przewinąć na łóżku. Ale wiecie... niemowlaki zaskakują siłą i rozbryzgiem kupy 🙈🙈🙈 wiec ja osobiście nie chciałabym tego sprzątać z łóżka. No i po porodzie nie od razu jest łatwo się schylic.
July, Kalina32 lubią tę wiadomość
Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Zozo dziewczyny na innym forum pisały,że ketony mogą być gdy masz dietę ketonowa bądź zjadlas ostatni posiłek poprzedniego dnia za wcześnie.
zozo lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Dziewczyny, dzisiaj zrobiłam na obiad pierś z kurczaka z piekarnika i pomidory z feta zapiekane. Te pomidory zapiekane z fetą to jakiś totalny sztos dla mnie 😋 tak mi to smakuje, że mogłabym to jesc codziennie! Mi zdecydowanie powrócił apetyt na większość smaków. Tak samo codziennie mogłabym jesc sałatkę grecką i truskawki... wiec na sniadanie wleciała kaszka manna z podsmażonymi na patelni bez tłuszczu truskawkami:) jak będziecie zainteresowane, to dam Wam przepis:)
Dzisiaj musiałam kupić pare ciuchów ciążowych. Jestem trochę zawiedziona hmem, bo spodziewałam soe większego wyboru, a tu jedynie skromny kącik dla mam- na stronie było tego mnóstwo, ale ja z tych, która na tym etapie woli mierzyć, bo zawsze mam kłopot z odsyłaniem zakupów internetowychPraskovia lubi tę wiadomość
Ostatni okres 8 styczeń
Test owulacyjny dodatni 18 styczeń 21’
Data planowanego porodu 14 październik 🥰❤️🥰❤️
Test ciążowy pozytywny 2 luty ❤️
[/
-
Gela093 wrote:Zozo dziewczyny na innym forum pisały,że ketony mogą być gdy masz dietę ketonowa bądź zjadlas ostatni posiłek poprzedniego dnia za wcześnie.