Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
paatka wrote:Aaa, no i już powoli kazał mi się umawiać na badanie III trymestru, a ja się zastanawiam KIEDY TO ZLECIAŁO? 🙈
ja też się zdziwiłam jak już mialam umówić na 20 lipca badanie III trymestru 🥰
Dzisiaj idę na pierwszą dawkę na covid, nie ukrywam, że nadal się boję, czy któraś z Was przyjmuje zastrzyki przeciwzakrzepowe i dostala szczepionkę? Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 🙏
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Dziękuję wszystkim za odpowiedź.
Chodzę prywatnie właśnie i to też mnie zdziwiło. Mieszkam w dosyć małej miejscowości i lekarze którzy przyjmują mają na pacjentke 15-20 minut.. ogólnie wczoraj miałam jakiś zły dzień od samego rana.. może to jednorazowa sytuacja, zobaczę jak będzie na następnej wizycie.
Czy są tu dziewczyny z okolic Częstochowy? W promieniu 50 km.Milu lubi tę wiadomość
👶Wikusia 💕 21.10.2021 -
Angelka93 wrote:Ja mam dzisiaj wizytę 🙂 mam nadzieję, że u bąbelka wszystko ok 🍀
Powodzenia🙂 Ja też dziś mam wizytę🍀 ciekawa jestem ile waży bibiś, bo od kiedy stosuję dietę cukrzycową to schudłam 1kg. Wcześniej z wizyty na wizytę coś było na plusie🙈 No i bardzo mnie ciekawi długość szyjki po dwóch spacerach i minimalnym odejściu od reżimu łóżkowego.Angelka93 lubi tę wiadomość
-
jane789 wrote:Powodzenia🙂 Ja też dziś mam wizytę🍀 ciekawa jestem ile waży bibiś, bo od kiedy stosuję dietę cukrzycową to schudłam 1kg. Wcześniej z wizyty na wizytę coś było na plusie🙈 No i bardzo mnie ciekawi długość szyjki po dwóch spacerach i minimalnym odejściu od reżimu łóżkowego.
-
Mój też jest przy górnych granicach zawsze, ale lekarz mówi, że jest ok i nie jest to waga cukrzycowa. Po prostu może być dużym noworodkiem🙈 mam nadzieję, że mi się ta cukrzyca nie rozhula jakoś bardziej.
Daj znać po wizycie🍀
A Wy dziewczyny miałyście już krzywe cukrowe czy dopiero macie w planach? -
Sophieja wrote:Hej dziewczyny, przez tę noc moje piersi zrobiły się bardziej miękkie, mniej napięte i jakby ciut mniejsze. Miałyście coś takiego? Trochę się martwię.
Sophieja lubi tę wiadomość
-
jane789 wrote:Mój też jest przy górnych granicach zawsze, ale lekarz mówi, że jest ok i nie jest to waga cukrzycowa. Po prostu może być dużym noworodkiem🙈 mam nadzieję, że mi się ta cukrzyca nie rozhula jakoś bardziej.
Daj znać po wizycie🍀
A Wy dziewczyny miałyście już krzywe cukrowe czy dopiero macie w planach?
Ty też daj znać jak będziesz po wizycie 🍀jane789 lubi tę wiadomość
-
jane789 wrote:A Wy dziewczyny miałyście już krzywe cukrowe czy dopiero macie w planach?
Ja dopiero będę robić. Zastanawiam się do którego tygodnia się robi bo różnie piszą 😑 A po drugie to trochę się stresuje na sama myśl. O ile pierwszą krzywą zniosłam dość dobrze to teraz się obawiam przez te upały..👶Wikusia 💕 21.10.2021 -
Ja czuje bardzo różnie, zależy jak się ułoży, albo niżej na wysokości pępka z jeden lub drugiej strony albo zaraz pod żebrami wysoko. Czasem mam wrażenie że kopie po jajnikach :p
Dziewczyny przyjmujące heparyne, czy szczeplyscie się na covid? A jeśli tak to czy bezproblemowo Was zaszczepili? Pytam bo mnie dziś odmówiono szczepienia ze względu na przyjmowane leki. Powinnam podobno mieć pisemną zgodę lekarza prowadzącego ciaze na szczepienie?
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Milu wrote:Tak, to prawda, ale właśnie wydawało mi się, że przyjmując heparyne jestem przed ewentualnym zakrzepem chroniona?
Jesteś w grupie ryzyka ewentualnych powikłań, podobnie jak ja, tylko z innych powodów.